Jump to content

Football Manager 2011

FM 2010 a murit, traiasca FM 2011

1. Started by Ilici Man,

Uploaded with ImageShack.us care zicea ca echipa stelei e slaba?

• 799 replies
    • 134.4k views
  2. Started by Rony,

Se va face unul si pentru Fm 11, cu denumirea corecta a competitilor, activarea nationalei Germaniei etc?

• 15 replies
    • 7.8k views
  3. Started by alexnedelcu,

Antrenez Leeds, in primul an am promovat dupa ce am prins playofful in Championship cu cateva emotii. Al doilea sezon a fost foarte greu, m-am salvat de la retrogradare cu vreo 3 etape inainte de final, dar am avut o linie de clasament incredibila cu 12 victorii, 2 egaluri si 24 de infrangeri. Evolutii oscilante, de la 3-0 si 3-2 cu Chelsea si MU, la 1-4 si 0-3 cu Wigan si Blackburn. Am fost aproape de a prinde Europa, dar m-a scos West Ham in semifinalele cupei dupa 1-0 la mine si 2-0 la ei. In finala jucam cu o echipa din CH. Sezonul 3 l-am inceput acasa cu City, un 2-2 de tot rahatul. - Liverpool a luat titlul in sezonul 2 cu Hodgson antrenor; i-au transferat pe …

• 522 replies
    • 103.6k views
  4. Started by Mihai,

Liber la pareri, opinii, comentarii etc. Pentru probleme tehnice aruncati o privire aici: FM 2011 Demo FAQ Pentru download aici: FM 2011 Demo Download

• 397 replies
    • 69.8k views
  5. Started by Bogdy26,

Intrebari puse frecvent de incepatori ! I: Dupa instalarea unui patch oficial, trebuie inceputa o salvare noua pentru ca schimbarile sa fie implementate ? R: Da. Pentru schimbarile de db. I: Am downloadat de pe net logos/facekpacks/kits. Unde sa le pun ? R: In My Documents/Sports Interactive/Football Manager 2011/graphics. I: Am pus skins/logos/facekpacks/kits, dar cand intru in joc nu imi apar. Ce sa fac ? R: Preferences > Display & Sound > debifezi "Use skin cache", iar apoi dai reload la skin. I: Unde gasesc skins/logos/facepacks/si alte prostii ? R: Pe google !! I: De fiecare data cand ajung la o data anume, primesc un…

• 247 replies
    • 62.6k views
  6. Started by Flavius7,

Postati aici jucatorii descoperiti de voi + un screen. Multumesc. Edited by Ovidiu: REGULILE DIN TRECUT SE PASTREAZA: - SE POSTEAZA SCREENSHOT CU ATRIBUTELE - SE POSTEAZA SCREENSHOT DIN CARE REIESE CU CAT ATI CUMPARAT JUCATORUL - SUMA NU TREBUIE SA DEPASEASCA 1 MIL DE EURO - NU SE POSTEAZA REGENI NERESPECTAREA REGULILOR DUCE LA STERGEREA POSTULUI SI/SAU WARN/BAN.

• 90 replies
    • 54.5k views
  7. Started by Mihai,

E oficial, avem 11.3. Pentru cei care au jocul instalat pe steam, s-a facut deja autodownloadul. Pentru ceilalti, stati pe aproape

• 182 replies
    • 43.9k views
  8. Started by Mihai,

Leaked info:

• 198 replies
    • 43.7k views
  9. Started by buffon1,

Joc cu Steaua pe doua salvari, in ambele am o evolutie foarte slaba ceea ce ma determina sa cred ca este foarte greu de jucat cu ea cel putin in primul sezon. In una din cariere joc la multiplayer cu un prieten si am reusit prima victorie in campionat abia in etapa a 5-a, iar in cealalta dupa primele doua meciuri am un egal (1-1) cu Sportul in deplasare si o infrangere (1-4) cu "U" Cluj tot in deplasare. As dori sa aflu daca este vorba de echipa, adica daca intr-adevar jucatorii sunt slabi sau e vorba de antrenor ) Tin sa precizez ca am folosit diferite tactici, incercand sa schimb cam tot ceea ce mi sa parut defectuos, dar nimic. Din rau in mai rau as putea spune…

• 210 replies
    • 43.7k views
  10. Uitati aici tentativa mea de a face toate transferurile din Liga 1.Am folosit ca "sursa" www.romaniansoccer.ro si www.transfermarkt.de/ si nu stiu cat de corecte sunt informatiile.Daca am gresit ceva sa ziceti. As vrea sa fac si promovarile/retrogradarile asa ca daca stiti ce echipe vor evolua in Liga 1 in noul sezon,liga a II a,etc dati un pm. http://www.mediafire.com/?x5rghjurzmrcve9 v4 http://www.mediafire.com/?hdgeqnjqtr5u1yd

• 139 replies
    • 34k views
  11. Started by myhay99,

Liga 4. NU am activat nici un match sau squad rules pt L3 & L4 (exceptand 3 din 7 subs) Pt L4 sunt 1, 2 sau 3 runde in functie de numarul de echipe din fiecare judet. sistemul de promovare/retrogradare este apropiat de cel real (pe cat de mult permite editorul) Nu am intentionat sa fie cat mai real. am vrut doar sa fie jucabil. PS: Trebuie schimbata extensia fisierului din .xls in xml (nu am avut chef sa folosesc site de hosting) si copiat in C:\Users\"numele tau"\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2011\editor data R4.xls

• 86 replies
    • 28.2k views
  12. Started by Mihai,

Asa cum am spus si in alte randuri: baza de date a fost inchisa la 1 februarie. Ca atare, in joc veti gasi Unirea Chiajna in Liga 1, ASC Berceni in Liga a II-a si Concordia II in Liga a III-a. Nu s-a mai putut face nimic oficial in baza de date pentru a reda ruptura dintre Urziceni si Chiajna si a readuce la loc totul cum era inainte. Totodata, toate transferurile facute in realitate dupa 1 februarie nu exista in 11.3.0 De aceea am decis sa facem un update neoficial care sa rezolve aceste lipsuri si care sa actualizeze si toate transferurile absente din Romania (nu s-au creat jucatori noi si nu s-a umblat la CA/PA) Acest update va fi disponibil mai jos sub forma un…

• 108 replies
    • 25.2k views
  13. Started by Reddog,

A venit jocul, a venit momentul sa incerc sa demonstrez lumii intregi ca Dinamo este o mare echipa. Tocmai ma pregateam sa scriu ca, in mod surprinzator, este. Dar a venit ultimul meci si m-am enervat S-o luam cu inceputul: * Jucatorii sunt la fel de slabi pe cat sunt in realitate, ceea ce ma bucura. Exceptiile sunt Torje, Ganea, Niculae, N'Doye si fratii Cristea. DAR chiar daca au atribute mici, joaca foarte bine. Surprinzator * Dinamo n-are portar, Curca si macedoneanul sunt sub mediocrii. * Moti joaca mult mai bine decat m-as fi asteptat. Apararea poate fi incropita, desi fara fundas lateral stanga si cativa centrali mai buni e greu. Bazzi are note bune…

• 88 replies
    • 19.5k views
  14. Started by RingoParker,

Un custom database facut de mine ce activeaza Liga a 3 a in Fm11. In dispozitia timpului o sa ma apuc si de Liga a 4 a Fisierele se copiaza in My Documents/Sports Interactive/Football Manager 2011/editor data. E testat pe 3 pc-uri si pana acum nu am intampinat vreo problema. Enjoy editor data.rar

• 56 replies
    • 18.7k views
  15. Started by Mihai,

Official FM2011 Patch 11.2.1 Thread Release date: 16 decembrie 2010 Download links: TORRENT METRO DOWNLOAD: Download Patch 11.2.1 Metro Torrent MAGNET METRO DOWNLOAD: Download Patch 11.2.1 Magnet DIRECT DOWNLOAD: Download Patch 11.2.1 PC Disc - SEGA DIRECT DOWNLOAD: Download Patch 11.2.1 - Russian (PC Disc) DIRECT DOWNLOAD: Download Patch 11.2.1 (Mac Disc) DIRECT DOWNLOAD: Download Patch 11.2.1 - Russian (Mac Disc) DIRECT DOWNLOAD: Download Patch 11.2.1 (Mac eSellerate) ----------------------------- Football Manager 2011 v11.2.1 General - =========== - Fixed issue where old saves…

• 67 replies
    • 17.5k views
  16. Started by Mihai,

• 50 replies
    • 15.9k views
  17. Started by Mihai,

Aveti mai jos si un mic FAQ:

• 15 replies
    • 14k views
  18. Started by catharsis,

Salutari la toata lumea (nu va mirati ca postez, s-ar putea sa apar mai des pe aici ) Cum implementam corect regulile pentru Liga 3? Conform Wikipedia, promoveaza echipa de pe 1, retrogradeaza 14-16 + 3 cele mai slabe echipe de pe locul 13, luandu-se in considerare rezultatele cu primele 12 clasate. Cum se face asta din editor sau in xml, ca pe mine ma depaseste? Si unde e un regulament oficial pe anul asta?

• 61 replies
    • 13.2k views
  19. Started by Mihai,

Cei care au jocul pe steam au vazut deja ca jocul li s-a updatat. Vom reveni si noi cu linkuri si changelist asap TORRENT METRO DOWNLOAD: Download Patch 11.1.1 Metro Torrent MAGNET METRO DOWNLOAD: Download Patch 11.1.1 Magnet DIRECT DOWNLOAD: Download Patch 11.1.1 (PC Disc) DIRECT DOWNLOAD: Download Patch 11.1.1 - Russian (PC Disc) DIRECT DOWNLOAD: Download Patch 11.1.1 (Mac Disc) DIRECT DOWNLOAD: Download Patch 11.1.1 - Russian (Mac Disc) DIRECT DOWNLOAD: Download Patch 11.1.1 (Mac eSellerate)

• 25 replies
    • 10.7k views
  20. Started by Aris_09,

Stie cineva cand apare un patch cu transferurile verii si cu liga 1 sezonul viitor?

• 18 replies
    • 9.8k views
  21. Started by Croslink,

Apelez la ajutorul vostru pentru a strange pozele necesare tuturor jucatorilor din liga I. Pozele vor fii folosite pentru un Facepack. Momentan doar Steaua e gata... nam timp sa caut pentru toate echipele.. si ma gandeam ca poate vreti voi sa le postati. Va rog sa le urcati per echipa... adica nu cate un jucator, doi, trei etc . (titlul pozei sa contina numele jucatorului). In privinta marimii lor... sa fi cat mai mari. De obicei pe google images gasiti majoritatea.. de acolo le-am luat si eu. Stima Steaua Bucharest Download Multumiri lui Marshy65 (www.sortitoutsi.net) Nu eu urmeaza sa fac acest pack... eu doar incerc sa strang pozele neces…

• 30 replies
    • 9.6k views
  22. Started by gibinel,

Se vor putea folosi pozele, logourile si da Doamne skinurile din fm 10? Si daca da in ce masura ca am vazut fisierul graphics e .fm nu mai e un folder in care sa poti modifica tu

• 21 replies
    • 8.5k views
  23. Started by Mihai,

Ieri, unul dintre forumisti a cerut niste screenuri legate de Dinamo asa ca in posturile urmatoare ii voi face pe plac si ii voi oferi cele solicitate. Pentru inceput avem ecranul de start la preluarea functiei de antrenor la Dinamo, urmat de cel cu lotul (lipsesc din cauza scroll-ului Curca si Dolha, aflati in capul listei) si patru screenuri de la info: overview, facts, facilities si board overview

• 41 replies
    • 8.5k views
  24. Started by Denis,

Cat de departe ati ajuns in FM2011.

• 26 replies
    • 8.4k views
  25. Started by kunevil,

Ma bucur ca au fost pasionati care au pus la punct si ligile din Ro cu toate specificitatile (fisier pe care in prezent in folosesc si care da o nuanta foarte placuta jocului), dar nu am vazut nicio intiativa de traducere a jocului. Din cate stiu lucrul acesta se poate face (cel putin la comentariul pe kre l-am tradus la versiunea din 2001 captand mai multi doritori de a incerca jocul, anterior fideli celor de la EA) Exista aceasta intentie ? sau ea exista dar nu avem "resursele" sa o punem in aplicare? Eu sunt un fan al seriei pe care o joc din '99, asa ca un astfel de pas ar fi oarecum important pentru popularizarea jocului.

• 18 replies
    • 8k views

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy