Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Fm 2011 - Primele Impresii


Mihai

Recommended Posts

  • Replies 397
  • Created
  • Last Reply

ok sa impartasesc si eu primele impresii la cald:

-imi place ca au ales sa specifice jucatorii centrali (pozitionarea lor) DRC, MLC, etc

-ca un player ce am iubit dintotdeauna 2-d( cm 03-04 ramane imbatabil la asta) tin sa apreciez 3-d- de anul asta desi tot in varianta 2d cred ca voi juca.

-un + pentru match preparation desi mi-ar fi placut sa fie mai multe optiuni acolo

- frumoasele micile retusari(grafice sau statistice ) singura care ma sacaie e cea cu aglomerarea meniului la information ( specificarea cartonaselor galbene are culoarea similara cu cea a jucatorilor accidentati)

- nu prea imi plac graficele din timpul meciului( un match stats simplu ca si pana acum pare mai frumos ) desi ce au incercat ei aici a fost sa evidentieze (dez)echilibrul dintre echipe

-frumoasa atasarea unui cerc la matches(jumate-crem pentru egal, verde complet victorie, rosu infrangere)

- un alt +specifica THE derby la informatii pentru fiecare echipa

- cam enervant sa vezi la arsenal legends pe henry iar la liverpool gerrard e doar un " icon" desi el este un One-man club

-conferintele, discutiile cu jucatorii se desfasoara mult mai usor (cu mai putine click-uri) :)

Pana acum un mare + fata de precedentul FM . Voi mai reveni cu impresii dupa mai multe ore. Say goodbye to social life for some time :)

Later edit: la News mult schimbat in bine meniul , o vizualizare mai buna !

alt + clanul becali nu exista in joc(cel putin ca impresari ) avem in schimb un simpatic" Luca" .

- FOARTE HAIOS ca la Manchester City la Legends cea mai mare este chiar seicul care a cumparat echipa in 2008(bucuria mea ca gigi oierul nu are acelasi statut la Steaua)

Link to comment
Share on other sites

  • Romania Research Team

Nu am apucat sa ma joc foarte mult pana acum, deoarece sunt la serviciu, insa pare ca jocul aduce destule chestii noi.

Ca un minus, deja am observat un bug: am jucat in Supercupa Spaniei cu Barcelona, iar in prima mansa Jesus Navas a luat cartonas rosu. Regulile competitiei spun ca, la orice cartonas rosu, jucatorul in cauza este suspendat un meci, insa Jesus Navas a fost titular in meciul urmator. Spre surprinderea mea, regulile competitiei se pare ca se aplica in cazul jucatorilor mei: Dani Alves a luat cate un galben in fiecare meci si acum este suspendat o etapa in meciul urmator de cupa.

Turul

Returul

Regulile competitiei

Suspendare Dani Alves

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

eficienta.th.jpg

O chestie deranjanta. Eu ratez in draci..si ei dau gol la primele faze. Am patit in 4 amicale din 5 treaba asta :). Am avut un amical cu Al Itihad..si m-au batut cu 3-2. Ei 4 suturi..eu 30...avand atacanti gen Villa, Owen sau Bojan.

Link to comment
Share on other sites

Nu s-a rezolvat problema cu " ultima faza " minutu 93 , 3 minute de prelungire si scap pe contraatac si fluiera arbitrul. nu e o problema foarte mare. in rest 3d s-au depasit clar , e mai interesant si cu conferintele de presa , si cand vorbesti cu jucatorii si ii anunti ca vrei sa scapi de el :thumbup:

Fm Rullz!

Link to comment
Share on other sites

Au fost sute de cazuri si in realitate cand o echipa era aproape de gol si arbitrul fluiera finalul. Aici depinde de arbitrul in cauza: unii daca dau 3 minute, asteapta ceasul lui sa arate 93:00 si fluiera indiferent de ce se intampla pe teren in timp ce altii lasa si cornere sau faze de poarta chiar daca e trecut de min 93.

Link to comment
Share on other sites

Jocul e fucked-up, la fel ca 2010, exact cum m-asteptam, totusi un plus pentru sistem requirements. Pana la urma o sa ma tina captiv cam o ora pe zi timp de vreo 3 luni pana ma satur apoi pauza 9 luni pana la urmatorul FM; oricum, zambiti mai rau nu se putea. :)) Vorbind serios acum, la prima vedere pare ok, mai bun ca FM10, noile detalii il fac mai interesant.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy