Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

FMRo Forum - Football Manager Romania

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Screenshots

Featured Replies

• Replies 799
  • Views 136.5k
  • Created
  • Last Reply

Se intampla des si in realitate, eu joc la pariuri online si vad DESEORI meciuri din astea, nu va mai plangeti atat ca aveti 15 suturi pe poarta si nu dati niciun gol, ca nu-i nicio drama.

• Author
  • Generaţia de Aur

si eu joc cu steaua pe o salvare cu un prieten. Lotul "urziceni" mi se pare foarte slab, singurul care mai misca mi se pare Marinescu. Galamaz joaca praf are rating undeva la 6, Brandan nici atat, Apostol nu face diferenta iar Onofras si Bilasco nu se prinde golul de ei deloc. Mi se pare ca echipa stelei este ff slaba, am ajuns sa ma bata Gaz Metan cu 3-0 in deplasare.

Joc 4-4-2 in felul urmator: Tatarusanu - Oros, Galamaz, Geraldo, Latovlevici - Nicolita, Apostol, Marinescu, Tanase - Stancu, Bilasco.

sincer, nici in realitate nu prea misca lotul urziceni. au potential dar in afara de ricardo si partial apostol, nici unul n-a convins. nu vad de ce ai vrea sa se lipeasca golul de bilasco si onofras. impreuna au marcat un singur gol pana acum. galamaz si brandan au fost mediocrii, marinescu in afara de cateva driblinguri nu a aratat nimic iar apostol s-a dovedit excelent la pasele de-a latul terenului dar cam atat. vad ca incearca cam des suturile de la distanta dar pana acum doar a speriat spectatorii de la peluza.

Cum sa fie mare la Ovidiu mah copilas?

In realitate nu e dar in joc da aia ce vrei sa spui ca e mai batranelule ?

• Generaţia de Aur

Asa se fac banii in Rusia (intre timp am plecat de la Metalllurg Lipetsk la Dunarea Galati, dar eu am facut transferurile)

valeryzimakovhistorycar.png

• Generaţia de Aur

532e.th.jpg

Mi se pare geniala tactica. Am castigat campionatul cu Lazio, din primul sezon...iar in al 2-lea echipa arata f. promitator :)

• Generaţia de Aur

Tzandarel se poate intampla si mai rau, a fost abia a 2-a etapa din cariera asta ce o duc de 3 sezoane si ceva dar m-a facut sa-mi vina sa ma las de joc.

panduriivgazmetaninform.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.