Jump to content

Bogdy26

Members
 • Content Count

  962
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Bogdy26

 • Rank
  Antrenor/jucător
 • Birthday 08/26/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tg. Mures

Recent Profile Visitors

959 profile views
 1. Am testat sa vad daca s-a rezolvat problema cu jucatorii U21 din primul 11. Nup, complete bullshit. Au schimbat regula sa nu mai fie U21 ci U22 dar bug-ul e tot acolo. Eu unul m-am cam saturat de SI si FM si m-am decis sa renunt complet. Prin urmare.. Va doresc o viata frumoasa tuturor celor cu care am interactionat de-a lungul anilor, si pentru baietii de la research si Mihai in special, un mare multumesc pentru toata munca depusa. 🙇‍♂️
 2. Nevermind. Tocmai am terminat de citit topic-ul respectiv pana la final si am vazut ca a si fost lansat patch-ul pt retail version :D.
 3. A incercat cineva Public Beta ? Am observat ca in 19.2.0 au reparat ceva la Liga 1. Source: https://community.sigames.com/topic/455060-join-the-football-manager-2019-public-beta-today/?page=3
 4. Nu stiu ce sa zic, nu ar trebui nici Andrei Vlad sa fie eligibil atunci. In fine, m-am plans si pe forum la SI Games, poate, poate...
 5. Ma gandeam acum la bug, oare nu stii mai multe detalii despre care e bug-ul in sine ? Daca de exemplu din sezonul urmator ar deveni si Morutan, sa zicem, eligibil pentru regula aia, atunci nu ar fi asa de grav (are doar 19 ani in joc momentan). In ultimii ani tot mai rar joc FM, si deobicei incep o salvare cam la 1-2 luni dupa ce apare jocul si o duc pana apare urmatorul joc, de aici si reticenta mea in a incepe o alta salvare.
 6. Mersi de sugestie. Prefer sa astept un update oficial, oricum nu prea am mult timp la dispozitie de joaca momentan. Probabil pana de Craciun o sa vina si update-ul oficial.
 7. Am inteles. Oare stii si daca tipul de fix pentru astfel de probleme necesita un save game nou ? Nu as mai continua salvarea daca e asa. Mersi!
 8. Hello. Am o nelamurire la squad registration in Liga 1. Am mai multi jucatori U21 care, nu inteleg de ce, nu indeplinesc regula cu minim 3 ani la un club din Romania. Anyone ? Bug sau imi scapa mie ceva ?!
 9. Daca nu face antrenorul advers schimbari de jucatori, sau schimbari la asezare nu inseamna ca nu face schimbari la stilul de joc, asta unu la mana, apoi dupa logica ta, de fiecare data cand deschizi scorul ar trebui ca adversarul sa nu dea gol/goluri pana ce nu faceti vreunul dintre voi vreo schimbare ? Parerea mea e ca la o tactica de succes, cel putin 70-80% conteaza indicatiile tactice pe care le dai in timpul meciului, vorbit stric la nivelul tactic, excluzand valoarea jucatoriilor. Bafta mai departe.
 10. Numa la mine nu merge "Mark this forum as read" ?
×
×
 • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy