Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

 • Start new topics and reply to others
 • Subscribe to topics and forums to get email updates
 • Get your own profile page and make new friends
 • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Discord: https://discord.gg/PWdRBWP

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/


All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. The time has arrived… Football Manager 2021 is out now. PC and Mac users can download and play FM21 now from the Epic Games Store and Steam. Those who have been enjoying the FM21 Beta can find details below on how to update their game and continue their progress. We’re also delighted to say that FM21 Mobile can now be downloaded from the App Store and Google Play. Those of you who pre-ordered on iOS devices will be able to play immediately. FM21 Xbox arrives on December 1st, with FM21 Touch (PC/Mac/iOS/Android) joining the squad on the same day. We’ll also be making a r
 3. Astra Giurgiu HOME AWAY CFR Cluj (resized) HOME AWAY THIRD Dinamo Bucuresti (resized) HOME AWAY
 4. Last week
 5. Thanks Good point, cand termin urmatoarele kituri am sa postez si CFR + Dinamo resized.
 6. Good job Incearca sa le redimensionezi png-urile direct la 220x220.
 7. CFR Cluj 1907 HOME AWAY THIRD P.S.: It's been a while, so orice feedback/sugestii e bine venit. Poze pentru alte echipamente care n-au fost facute inca ar ajuta de asemenea.
 8. Nu e problema, e doar curiozitate. De exemplu la FM21, am jucat cu Viitorul Tg Jiu, am fost cotat cu sansa a 10-a la campionat dar majoritatea jucatorilor, la scout report, erau cotati ca fiind mai potriviti pentru Liga3, pentru Liga2 erau vreo 1-2 "good" si vreo 3 "decent", cred. Raportul venit de la staff cu judging player ability de 10-11. Cu echipa asta si cu inca cateva transferuri, tineri liberi de contract dar nu peste valoarea echipei, am obtinut totusi o promovare surprinzatoare la baraj. De asta intreb, cumva jucatorii echipei sunt raportati la un nivel prea inalt al ligii
 9. eu am inteles asa: la majoritatea jucatorilor de L1 cand dai coach report/scout report primesti raport ca la curent ability sunt mai potriviti pentru L2, iar la jucatorii de L2 ca sunt potriviti pentru L3. sper ca am inteles bine.
 10. Scuze, dar nu inteleg problema ridicata La ce te referi cu nivel cam sus pentru Liga 1 ? Cum adica sunt cotati buni pentru Liga a2a ?
 11. Lucru observat atat la FM21 cat si la FM20, cumva nivelul ligii 1 e setat cam sus? Multi jucatori care joaca la echipe din Liga1 sunt mai degraba cotati ca fiind buni de liga 2, iar pentru liga 2 similar cu liga3. Ma refer la echipe "de pluton" nu am inceput cariere la echipele favorite.
 12. Football Manager 2021 Mobile will land on the iOS and Android stores on November 24th. To get you fully prepared for another successful season ahead, here are this year’s squad additions. Your world just got bigger There are three brand-new nations for you to test your managerial prowess as we welcome Argentina, Mexico and Canada to the Football Manager Mobile series. This means there are new divisions to dominate and a fresh pool of players to scout – unearth the gems hiding in those parts of the world. Totally revamped tactics
 13. Au mai suferit modificari unii din strainii de la Dinamo, dupa ce i am vazut in cateva meciuri, la inceputul sezonului. La majoritatea le au fost luate cateva puncte de CA: erau peste ce aveam noi in Liga 1 si peste ce au aratat in realitate, pe teren.
 14. Daca sunt interesati, clasamentele din primele 2 ligi din Romania pana in pauza de iarna:
 15. Earlier
 16. Regula corecta e cu un roman minim 2002 ... deci da, e aproximativ corecta
 17. Eu am setat sa tin doar conferintele de presa din campionat si din cupele europene, ma rog sunt la Viitorul Tg Jiu, nu se pune problema de cupe europene, si e chiar OK, dupa 4 etape am 49% media handling. Am raspuns de asemenea la intrebari de alea scurte.
 18. Salut! Regula cu un jucator U18, crescut cel putin 3 ani la un club din Romania, este pe bune in Liga2?
 19. Am vrut sa ii iau liberi în vara, mai ales pe Garcia, cerea undeva la 3,400 mii, cel mai mult cred ca ii dau la Artean, l am adus acuma liber 165,000....sunt curios cum se v a prezenta Dinamo în sezonul 2.
 20. Pai la ce salarii aveau, iti dai seama ca era greu de prelungit :)))))
 21. La mine în salvare Dinamo a prins locul 8 în sezonul regulat, iar în vara aproape toți au fost liberi de contract, eu fiind la UTA, când le am dat scout, erau undeva la 3,5-4,5 stele... Borja Valle a terminat pe locul 2 la golgheteri.
 22. Nu stiam unde sa postez, dar am o problema pe care nu o inteleg. Media handling este la 3% desi sunt activ cu presa, mai putin declaratiile in tunnel inainte si dupa meci pe care le pasez la asistent. Voi cum stati?
 23. Un jucator de la o echipa ce a retrogradat in L2 Croatia anul trecut nu avea cum sa rupa norii, cred ca researchul croat l-a facut ok. Sunt curios strainii de la Dinamo daca mai prind update-ul de iarna pe aici cat o sa scada, ca banuiesc acum @ovidiu10 ca sunt in mare cum au venit de afara...
 24. Anunț Important pentru ABONAȚI și nu numai!!! Aflam ce planuri de viitor avem!!!
 25. Mersi mult, si wow cat de slab poate fi Mamut 😳
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy