Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

FMRo Forum - Football Manager Romania

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Screenshots

Featured Replies

• Replies 799
  • Views 139k
  • Created
  • Last Reply

care zicea ca echipa stelei e slaba?

Probabil nu l-au vazut pe Ricardo :D .

Exista multi jucatori buni .. dar in nici un caz jucatori superbuni precum Wesley, Spadacio etc.

Researchu' la Steaua e facut foarte bine parerea mea.Cu mici exceptii :).

Brandan mi se pare underrated, iar Galamaz extrem de overrated.

si eu joc cu steaua pe o salvare cu un prieten. Lotul "urziceni" mi se pare foarte slab, singurul care mai misca mi se pare Marinescu. Galamaz joaca praf are rating undeva la 6, Brandan nici atat, Apostol nu face diferenta iar Onofras si Bilasco nu se prinde golul de ei deloc. Mi se pare ca echipa stelei este ff slaba, am ajuns sa ma bata Gaz Metan cu 3-0 in deplasare.

Joc 4-4-2 in felul urmator: Tatarusanu - Oros, Galamaz, Geraldo, Latovlevici - Nicolita, Apostol, Marinescu, Tanase - Stancu, Bilasco.

Probabil ai jucat cu U Craiova ... si i-ai bagat titulari meci de meci pe cei 2 frati. AI-ul l-ar fi pastat pe Costea Fl. pe banca, iar in sezonul 2 i-ar fi dat drumul liber de contract.

Edited by Addy_G

• Generaţia de Aur

Ciudat..desi Florinel e mai bun ca si sez trecut...cel putin din editor :)

Mie mi se pare ca F.Costea are atribute mai slabe fata de sezonul trecut.Oricum nu ma asteptam sa marcheze 19 goluri in 17 meciuri dupa acea accidentare.Cei 2 se inteleg foarte bine in atac.Au decis derbyurile cu Steaua(4-1) si Dinamo(4-2).

P.S. Steaua e un dezastru.

• Generaţia de Aur

Crede-ma ca e mai bun :). Ca jocul il vede asa, nu stiu de ce :P...si in plus de asta, omu' a fost accidentat..doar nu vroiai sa il fac mai bun :D

Jucatorii Craiovei stau foarte prost ca atribute mentale.Chiar asa labili psihic ti se par ? :)

Gaman, determination 10, anticipation 10, concentration 11, bravery 12, parerea mea ca-l subestimezi .Cam acelasi lucru si in cazul lui Costea sr. .

Ca technical valorile mi se par foarte bine puse.

Edited by bogy91

Un bug tare suparator , nu pot incepe repriza a 2-a si apare ca schimbarile sunt facute dar tot jucatorii scosi dp teren apar

VitkovicevSteauaSteaua__Tactics.png

Edited by Booghy

• Generaţia de Aur

dai click pe un jucator sa ajungi pe profilul lui si dupa dai back (sau apasa pe match) si totul va reintra in normal

Nu mai bine te convingi singur? D-aia e jocul tau, sa te joci tu, nu sa faca altii transferurile pt tine.

Ce pierzi daca-l iei? Pierzi 18 meleoane, nu e bun, il arunci mai departe. IRL e la fel, majoritatea managerilor dau chix la transferuri.

18 milioane pe Defour ? cu banii aia il iei pe Moussa Sissoko sau chiar pe Rio Mavuba ;)

• Generaţia de Aur

Andrea Poli le da clasa. El si Pastore...fac cel mai bun cuplu de mijlocasi (din ce am incercat pana acum :) )

• Generaţia de Aur

Jucatorii Craiovei stau foarte prost ca atribute mentale.Chiar asa labili psihic ti se par ? :)

Gaman, determination 10, anticipation 10, concentration 11, bravery 12, parerea mea ca-l subestimezi .Cam acelasi lucru si in cazul lui Costea sr. .

Ca technical valorile mi se par foarte bine puse.

De cate ori l-ai vazut live pe Gaman? Eu am fost la 4 meciuri ale Universitatii din sez asta, special sa stau cu ochii pe el si pe Lung.

Se poate sa ai dreptate la Determinare..ca e cam putin, dar in rest...ma indoiesc :)

PS: la Florinel n-am umblat la mentale...decat am crescut composure-ul cu 1. Nu aveam motiv sa umblu..din moment ce a fost accidentat, deci merg pe mana researcherului de sez trecut..care a avut mai mult timp decat mine

Nu mai bine te convingi singur? D-aia e jocul tau, sa te joci tu, nu sa faca altii transferurile pt tine.Ce pierzi daca-l iei? Pierzi 18 meleoane, nu e bun, il arunci mai departe. IRL e la fel, majoritatea managerilor dau chix la transferuri.

In realitate ai sansa sa il si vezi jucand intr-un meci, macar pe dvd ca la Steaua.

18 milioane pe Defour ? cu banii aia il iei pe Moussa Sissoko sau chiar pe Rio Mavuba ;)

Am negociat cu ei pana la 12.

Edited by numarul

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.