Football Manager 2012
Avem primele info
230 topics in this forum
-
1. Vreti sa jucati cu aproape orice echipa din Romania ? Aici aveti 1.100 echipe din toate Romania. 2. Vreti sa jucati ca in Anglia ? Aici aveti sistemul asemanator: incepe in august, fara pauza de iarna, pana in mai. Structura este urmatoarea: Liga 1 (o dvizie cu 20 echipe; 4 retrogradeaza) Liga 2 (doua divizii cu 20 echipe; 4 promoveaza / 8 retrogradeaza) Liga 3 (4 divizii cu 20 echipe; 8 promoveaza / 16 retrogradeaza) Liga 4 (8 divizii cu 20 echipe; 16 promoveaza / 32 retrogradeaza) Liga 5 (16 divizii cu 20 echipe; 32 promoveaza / 32 retrograzdeaza) Liga 6 (16 divizii cu 20 echipe; 32 promoveaza / 16 retrogradeaza) Liga 7 (8 divizii cu 20 echipe; 16 promoveaza…
- 37 replies
- 22.7k views
-
A fost postata versiunea finala-finala (1.5) a patchului. Link-ul de download e mai jos. Ce inseamna FM2012: NSCR? Noul Sistem Competitional Romanesc e un patch creat special pentru cei care joaca Football Manager 2012 in campionatul romanesc dar sunt satui de sistemul rudimentar actual. Cei care il vor incerca vor avea la dispozitie: 16 divizii la 6 niveluri diferite! O experienta unica in viata oricarui jucator de FM obsedat de scena fotbalistica autohtona. Liga I Bergenbier ---------------Liga II Borsec ------------------------------Divizia A1 Cotnari ---------------------------------------------Divizia B1 Orange -----------------------------------…
- 216 replies
- 73.6k views
-
-
- 21 replies
- 7.5k views
-
-
I am pleased to announce the release of the Football Manager 2012 January Transfer Update. The update will be rolling out via Steam within the next couple of hours. Also included within the update are a number of fixes for the game which are included in a changelist in the post below. Again as with previous updates, you may already have already noticed Steam updating your game automatically (depending on your Steam settings) and once complete you will be running the latest version of the game. The majority of users games will automatically update today, but the Russian and Korean versions of the game are set to go live tomorrow. Bear in mind this update inc…
-
- 76 replies
- 50.3k views
-
-
If the Steam is giving you an Error such as "this game is currently unavailable" please try the following: Try right-clicking FM in the: Steam Library > Properties > Local Files > Verify Integrity Of Game Cache... This should force the update upon Football Manager 2012, and hopefully it will fix your problem. Sursa: FMFormation
-
- 7 replies
- 7.5k views
-
-
Ca urmare a schimbarilor aparute in FM 2012, data de aparitie a regenilor s-a schimbat dupa urmatorul calendar
-
- 0 replies
- 6.2k views
-
-
Below is the Football Manager 2012 FAQ Using your code to activate via Steam Installing the game from Disc Release Date and Activation Time Activation and Offline Mode Slow Downloads and Connection to Content Servers Anti-Virus and Firewall Issues Changing Installer Language Game is Currently Unavailable Update Stalls Verify Game Cache Unable to find Essential Data Offline Mode XML Parsing Errors Data Editor Block of colour at the bottom of the screen The game will not start up for me and I have BitDefender installed Creating a desktop shortcut Disable Steam from running at start-up Steam or the game is already running Completin…
-
- 3 replies
- 7.9k views
-
-
-
Sunt saptamani de cand incerc sa gasesc un fisier gen NSCR pentru FM 12. Stiu ca l-am luat de aici in urma cu cativa ani, am reusit sa il iau iar astazi dar arhiva are 0 KB. E posibil sa il mai aibe cineva? Ma puteti ajuta va rog? Multumesc frumos si o seara placuta in continuare
-
- 4 replies
- 1.8k views
-
-
Salut care ma poate ajuta cu emblema echipei ASA Targu Mures .. Am inteles ca trebuie facuta intr-un anumit format si nu ma prea pricep. As ramane dator celui care ma poate ajuta cu emblema si cu un sfat unde sa o bag .
-
- 0 replies
- 1.8k views
-
-
Salut as dori sa stiu si eu unde pot vedea statisca antrenorilor.. adica sa vad cate champions league, europa league are castigate , pe ce loc e ca manager sa vad si eu daca ma aflu printre ei...
-
- 2 replies
- 1.7k views
-
-
Cand incerc sa downloadez orice patch pentru ligile 3-4 imi arata o eroare de server a site-ului www.fmro.ro Driver Error There appears to be an error with the database. If you are seeing this page, it means there was a problem communicating with our database. Sometimes this error is temporary and will go away when you refresh the page. Sometimes the error will need to be fixed by an administrator before the site will become accessible again. You can try to refresh the page by clicking here ← Return to the index
-
- 7 replies
- 2.4k views
-
-
Mi s-a facut dor de FM12, asa ca am actualizat loturile. Unele dintre mutari din Liga1 se vor realiza dupa 1.7.2011 ASC Timisoara este singura echipa de care m-am ocupat din liga a 2-a. Clasamentul Ligii I este cel din realitate. Lucian sanmartean are CA 150, cel mai bun din Romania. Adrian Mutu are contract pana-n ianuarie cu Petrolul, urmand sa se transfere-n India la Pune City,din iulie fiind liber de contract. Echipele din celelalte campionate sunt cu loturile din 2013-14, avand ca future transfers, mutarile care s-au efectuat anul asta.Ele se vor realiza dupa 1.7.2012 sau din 1.1.2012 in unele cazuri. As Monaco devine o forta financiara precum PSG. Juniori…
-
- 5 replies
- 3.8k views
-
-
daca e cineva interesat sa joace fm online ..sa lase un id ceva ..si incepem
-
- 5 replies
- 3.9k views
-
-
salut, am descarcat baza de date cu transferurile facute la zi si in editor cand dadeam sa selectez noua baza de date mergea(windows 7 32 bit). Acum incerc sa fac alta cariera si nu imi face schimbarile dorite pe windows 7 64 bit.... ma ajutati,va rog ? Multumesc
-
- 0 replies
- 2.2k views
-
-
Am o rugaminte...ma poate ajuta cineva? Atunci cand vreau sa deschic salvarea imi apare " The game could not loaded " ..ce pot face?
-
- 1 reply
- 2.1k views
-
-
Aici vreau sa fie schimb de experiente , tactici , transferuri , echipe , si poze cu performantele noastre !
-
- 8 replies
- 3.5k views
-
-
Football Manager 2012 update iarna 2013. Update-ul contine peste 70000 de modificari. Veti gasi fisierele in arhiva pe care o descarcati de pe link-ul de mai jos. http://www.programepc.com/footballmanager2012winterupdate/
-
- 32 replies
- 13.7k views
-
-
Ati facut transferurile din vara 2013 pt fm12 12.0.4? Multumesc!
-
- 1 reply
- 2.9k views
-
-
Salutare! Doresc si eu sa modific structura ligii a 2-a, sa o fac cu 12 echipe, dar daca modific numarul din fisierul XML se modifica si alte chestii, de exemplu dupa primele 22 de meciuri jucate pana in decembrie se din martye un playoff pentru promotie si unul pentru retrogradare cu primele, respectiv ultimele 6 echipe. Stie cineva cum as putea totusi sa modific la 12 echipe si sa ramana campionatul la fel?
-
- 4 replies
- 2.5k views
-
-
Am si eu o problema cu moralul jucatorilor ... Sunt la Chelsea a dominat jumatate din turul campionatului ... iar acum jucatorii mei au problema cu moralul .. Poor . Cum as putea sa le ridic moralul ? Specific ca ei nu sunt batrani . Sunt doar vedete gen Hulk , Farlan , etc
-
- 2 replies
- 2k views
-