Jump to content

Gediliku

Members
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Gediliku

 • Rank
  Titular
 • Birthday 07/04/1972

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 • Yahoo
  gediliku@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sistemul l-am realizat pentru versiunea 12.0.0. Nu stiu daca voi face o versiune pentru 12.2.2, pentru ca mi-ar lua mult timp sa-l realizez. Poate cand voi avea mai mult timp liber voi face si o varianta pentru 12.2.2. Deja m-am gandit si la o alta varianta de sistem, regionala, bazata pe judetele din Romania, liga 1 cu 42 divizii (judete) cu sistem play-off pentru calificarea in competiile europene, liga 2 la fel iar liga 3 cu judetele care au mai multe echipe.
 2. As dori sa fac un comentariu cat de flexibil este FM2012. Pentru inceput as dori sa-mi exprim dezamagirea ca nu este un program de curatenie al fisierului de salvare. In 5-10 sezoane ati putea avea un fisier de salvare de 1GB care ar putea sa se incarce sau sa faca salvarea cam in 10 minute, deci ati putea face doar un joc pe zi la vreo 20 sezoane. In trecut (FM2009) era FM Save Cleaner care era aur (un fisier de 200 MB il facea la 50 MB dupa cateva sezoane bune, inlatura cam tot ce era nefolosibil in fisier, jucatori retrasi din vaita competitioanala, meciuri vechi, etc.). In aceste conditii am inceput un joc nou cu fisierul din postul 1 dar cu optiunea ,,Small", nu ,,Huge". Diferenta a fost de 7.000 jucatori (in loc de 40.000 jucatori am acum doar 33.000 jucatori disponibili). Voi vedea in sezonul 2 cum se misca fisierul la incarcare si salvare. Ca sa vedeti cat de flexibil si cat de usor este FM2012, voi atasa o imagine de inceput de prim sezon, cu o echipa din Liga 3C, Sporting Suceava, dupa prima etapa. Pot spune ca m-am axat in principal pe aducerea de jucatori straini. Am jucat in prima etapa in deplasare cu CS Eforie 1-0 (gol Cristian Posirca, jucator imprumutat, a marcat din actiune !!) si acasa 3-0 cu Metaloglobus Bucuresti (goluri Konate, Negru si Balba). Mai pot face un comentariu pentru cei care conduc fotbalul romanesc actual: Abiodun a obtinut cetatenia romana (sic).
 3. Am facut o modificare la varianta veche. Am introdus 58 echipe noi incluzand U Craiova, Unirea Urziceni (in Liga 1) sau la cerere Vulturul Verde Oradea (care se gaseste in Liga 6I). Echipele au fost reordonate dupa reputatie, in consecinta mai multe echipe au coborat in sistem pentru a face loc echipelor noi introduse. Ligile si cupele au ramas aceleasi, dar a mai fost introdusa o liga (Liga 8 cu 44 echipe, inactiva). Asadar, ca diversitate, din Liga 7 vor retrograda ultimele 4 echipe din fiecare subdivizie, ceea ce nu se facea pana acum. A fost rezolvata si problema cu Unirea Sloboyzia, prin editare directa. Linkul se afla in primul post, updatat. Sistemul nu a fost testat in joc, decat la pornire. Oricum aceasta va fi, aproximativ, varianta finala. Daca sunt ceva probleme o sa incerc sa-l repar. Succes !
 4. Am decis sa fac o noua versiune a competitiei in care sa includ si echipele care in editor nu au nationalitate romana dar care sunt din Romania. Voi include printre altele U Craiova, Unirea Urziceni sau alte echipe cu reputatie buna, precum si echipe de rang 1 singulare in orase din Romania. Va fi un big update dar asta va mai dura pentru ca sunt 1200 orase in Romania si nu exista alta posibilitate decat o cautare pentru fiecare oras in parte. S-ar putea sa fiu nevoit sa mai creez competitii, probabil doar ligi, cupele ramanand aceleasi.
 5. Problema cu Craiova se poate vedea detaliat in figura de mai jos. Cei de la Sigames nu i-au dat nationalitate. Dupa cum mai puteti observa mai sunt echipe din Craiova, gen Gaz Metan CFR, (sau din alte orase) care nu au nationalitatea romana si care au reputatie buna. Cand am facut cautarea am cautat doar echipe din Romania si am primit 1091 rezultate. Daca se doreste, o voi introduce doar pe Universitatea Craiova in joc in locul echipei a doua, insa va fi conform reputatiei in Liga I nu in liga a 7-a. In mod automat din fiecare liga va cobori cate o echipa pentru a face loc Universitatii Craiova. Astept comentarii.
 6. Se pare ca m-am inselat, nu se blocheaza. Am incarcat inca odata fisierul salvat si am stat sa vad daca imi da vreo eroare. A stat cam 10 minute si apoi a mers mai departe. De fapt in perioada aia scotea regen-urile, jucatorii tineri pentru fiecare echipa. Tinand cont de faptul ca sunt 1100 de echipe a avut nevoie de ceva timp. Asa ca descarcati cu incredere fisierul, functioneaza. Eu mai am 6 etape de disputat cu Jiul Rovinari si termin sezonul 1. Daca doriti o sa va fac si un screenshot la sfarsitul sezonului cu pozitia in liga. Succes !
 7. Se pare ca se blocheaza pe 6 martie 2012. Nu stiu de ce doarece structura campionatului a fost facuta pe baza competitiilor existente in joc.
 8. 1. Vreti sa jucati cu aproape orice echipa din Romania ? Aici aveti 1.100 echipe din toate Romania. 2. Vreti sa jucati ca in Anglia ? Aici aveti sistemul asemanator: incepe in august, fara pauza de iarna, pana in mai. Structura este urmatoarea: Liga 1 (o dvizie cu 20 echipe; 4 retrogradeaza) Liga 2 (doua divizii cu 20 echipe; 4 promoveaza / 8 retrogradeaza) Liga 3 (4 divizii cu 20 echipe; 8 promoveaza / 16 retrogradeaza) Liga 4 (8 divizii cu 20 echipe; 16 promoveaza / 32 retrogradeaza) Liga 5 (16 divizii cu 20 echipe; 32 promoveaza / 32 retrograzdeaza) Liga 6 (16 divizii cu 20 echipe; 32 promoveaza / 16 retrogradeaza) Liga 7 (8 divizii cu 20 echipe; 16 promoveaza / 32 retrogradeaza) Liga 8 (44 echipe, inactiva) Total 55 divizii cu 1.100 echipe 3. Echipele de amatori au fost transformate in echipe semi-profesioniste pentru a da posibilitatea celor care doresc sa joace cu o echipa mica sa poata face transferuri. 4. Pentru ca se tot vorbeste de infiintare de cupa de liga, au fost infiintate 5 cupe: Cupa Romaniei + alte 4 cupe de ligi: Cupa Ligii 1-2, Cupa Ligii 3-4, Cupa Ligii 5-6 si Cupa Ligii 7. 5. Sistemul de premii a fost modificat: fiecare echipa primeste bani, fie in liga, fie in cupa, iar premiile sunt destul de substantiale. 6. Au disparut echipele secunde. 7. Au disparut regulile de joc si de transfer pentru jucatorii straini sau pentru cei care au sub 21 de ani. In plus orice echipa poate imprumuta cate 5 jucatori pe sezon. 8. Au disparut barierele intre regiuni: fiecare echipa poate juca cu orice echipa din orice colt al tarii. Ce e scris cu ingrosat e modificare la prima varianta. Succes ! Romania_d8_extins.zip
×
×
 • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy