Football Manager 2012
Avem primele info
229 topics in this forum
-
-
Deci am o problema mare, imi mananca zilele de Fm, imi vine sa ma las. De fiecare data cand sunt in returul unui campionat, sau in sezonul 2, echipa imi joaca extrem de prost, nu conteaza ca joc cu Man Utd sau cu Steaua, deja e stresant. Cu aceeiasi tactica, aceeiasi jucatori, poate jucatori chiar mai buni, joaca extrem de prost, de ce ?
-
- 4 replies
- 2k views
-
-
Da stiu ca am postat intr-o sectiune diferita dar totutsi cum utilizatorii mai vechi stiu ca sunt de o gramada de timp pe forum as vrea putin ajutor,daca aveti timp.Va rog sa imi completati un chestionar scurt,maxim 5 minute despre pariuri sportive.Am mare mare nevoie,pentru licenta .Multumesc anticipat celor care isi fac putin timp pentru a completa. https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dC1teWM0Y3poRDlqZklOSmJPWGdPc3c6MQ
-
- 22 replies
- 3.6k views
-
-
Am dat sa incep un nou joc si imi apare la Computer Performance o jumatate de stea... Inainte imi apareau 5 stele, what is going on?
-
- 3 replies
- 2.1k views
-
-
In incercarea de a traduce intreg jocul in limba romana,am dat de o eroare a carui rezolvare nu o gasesc.Dupa ce am tradus o mica parte din joc(am luat limba engleza),am vrut sa vad daca merge jocul asa.Surpriza,la inceputul jocului m-a pus sa aleg alta limba,printre care engleza nu era,erau numai cele nemodificate.Apoi am tradus putin din spaniola,sa vad daca merge asa.Si exact ca la engleza,spaniola nu mai era o limba disponibila.Cum pot rezolva aceasta probema?Mentionez ca am folosit LTC editor.Va rog frumos sa ma ajutati,daca voi reusi sa traduc in romana (macar jumatatate),va promit ca o voi uploada!
-
- 0 replies
- 2.1k views
-
-
Am decis sa fac un topic cu cea mai buna echipa din FM 2012 din punctul meu de vedere, cu exceptia vedetelor consacrate Messi ,Hazard ,Ganso ,Neymar ,Gotze etc. Ce jucatori ati inlocui in echipa si cu cine? GK : Laurentiu Branescu http://www.uploadima...707branescu.GIF Vine imprumut in Romania dar refuza un contract. Un an de zile cat l-am jucat la Steaua a evoluat foarte bine. El si Torje sunt singurii romani "wonderkids" in FM 2012 DL : Jack Robinson http://www.uploadima...927robinson.GIF La 20 de ani in 2014 atributele lui sunt in crestere si este un om de baza pentru Liverpool. Am incercat sa il cumpar la Steaua inca din 2011 dar nu vrea sa vina. La o e…
-
- 18 replies
- 6.4k views
-
-
Ne-am saturat sa jucam cu transferurile din 1900 toamna si am facut noi un fisier. Ne-am gandit ca poate va trebuie si voua. Toate transferurile la zi -2012- Fisier realizat de Mihai Giltan si Shogo Andrei http://www.girlshare.ro/3672956.1 VA PUPA JEAN! — at locul unde se fac butoanele.
-
- 12 replies
- 3.6k views
-
-
Salut. Cum pot sa fac sa imi cresaca mai repede atributrele la jucatori. Eu joc cu CSM Ramnicu Valcea , sunt in sezonul 2017 si am intrat Champions League. Am jucatori buni dar nu pot sa ii vand mai scumpi de 2-3 milione, pe cand jucatori mai slabi de alte echipe (ex: steaua, cfr, dinamo) se vand si cu 4-5 milione, cu toate ca am ajuns ca Valcea sa fie cel mai bine clasat (ca si coeficienti) din romania.
-
- 6 replies
- 4.5k views
-
-
Nu stiti cum rezolv eroarea?E foarte enervanta.Dupa ce mi-am reinstalat windowsul a aparut
-
- 3 replies
- 2k views
-
-
-
Daca mai exista un topic legat de intrebarea mea imi cer mii de scuze, nu am gasit!!! cand incepi jocul bifezi in ce ligi poti antrena si in la unele poti da doar sa te uiti, daca nu mai am echipa eu vreau sa pot antrena in toate ligile pe care leam bifat ,chiar daca unele ligi le-am bifat doar sa ma uit. intrebarea este cum fac acest lucru? Se mai poate incarca inca o liga fara sa ies din salvarea mea bineainteles?
-
- 5 replies
- 2.2k views
-
-
vreau sa schimb in editor nr. de rezerve in meciurile oficiale din anglia de la 5 la 7 rezerve. cum pot face asta?
-
- 4 replies
- 1.7k views
-
-
Salut,am si eu o problema...de 2 zile mi s-a ars placa de ram de 1gb ram si am inlocuit-o cu una de 512 pana imi achizitionez alta.De cand am placuta de 512 jocul imi merge foarte greu,astept cate 5 minute la un "continue,search,tactict etc".Am vazut in cerintele jocului ca merge pe 512....placa video este una buna (Nvidia 430Gt). Va rog sa ma ajutati sa configurez jocul astfel incat sa-mi ruleze bine (binisor).Va multumesc
-
- 7 replies
- 2.4k views
-
-
Salut.Ma intrebam cati jucatori buni se gasesc la preturi decente(max3-4mil),dispusi sa vina in Liga 1.Dupa 2-3 sezoane,majoritatea managerilor vor sa obtina si performante europene,camponatul intern nefiind foarte greu de castigat tinand cont ca majoritatea echipelor aleg sa isi vanda ''vedetele'',inca de la inceput. Eu am o mare dilema in alegerea unui fundas stanga de calitate si la un pret decent.RB buni se gasesc destul de usor(Aksentijevic,Romario,etc).Momentan eu il am pe Muhammed Subasic pe acel post,insa imi pare destul de slabut,desi este urmarit de multe echipe bune din Europa.Acum vine intrebarea:voi ce fundas stanga ati alege pentru un club pe Liga1 cu pret…
-
- 0 replies
- 1.7k views
-
-
Nu stiu si sincer nu mam interesat daca poti avea un alt rol la echipa inafara de antrenor , stie cineva ?
-
- 3 replies
- 2.2k views
-
-
Salut. Cum fac ca steaua sa nu mai joace meciurile din Europa League pe stadionul CFR?
-
- 10 replies
- 3.6k views
-
-
Salut, Am si eu o problema cu jocul, de cand a aparut patch-ul nou. Imi crasheaza in draci cam de 2-3 ori pe ora, in timpul meciurilor cand dau next ... mai tot timpul ce sa mai. Are cineva idee ce pot face? ps: am reinstalat windows-ul, jocul, am schimbat driverul video ... si niciun rezultat. am si fisierul .dmp dar este prea mare sa il urc aici daca imi poate spune cineva cum anume sa il urc.
-
- 5 replies
- 1.9k views
-
-
Stie cineva daca exista FM Save Cleaner pentru FM2012 ? Stiu ca a existat candva pentru FM09. Ar fi bun sa mai curatam din cand in cand jocurile salvate pentru a nu se incarca prea incetul si a merge lent jocul. Mersi !
-
- 0 replies
- 2k views
-
-
Stie cineva cum se pot edita fisierele tip .dbc scrise cu editorul varianta 12.2 ca sa fie compatibile cu varianta 12.0 ? Multumesc !
-
- 0 replies
- 1.6k views
-
-
-
- 0 replies
- 1.7k views
-
-
Care ar fi ordinea pentru dezvoltarea corecta a unui tinerel? N-am facut teste pentru verificare, dar logica imi spune ca in functie de varsta ar trebui insistat pe diferite aspecte ale programului de antrenament 15 - 18 ani => tehnica 19 - 21 ani => fizic 21 - ......... => mental Nu de alta, dar am cativa jucatori cu care am ajuns la limita potentialului pe la 21 de ani, incercand sa le cresc cam toate atributele deodata si nu arata cum ar fi putut arata cu un program de dezvoltare mai atent. Florin Ilie e unul dintre ei. Am observat ca atributele fizice "mananca" cel mai mult din potential, iar cele mentale cel mai pu…
-
- 9 replies
- 3.4k views
-
-
Salut. Am o problema cu un jucator. Omar omar,20y, Egypt. In 2013-2014 juca la Mansoura (Egypt), si l-am cumparat la Steaua,in 2014. A jucat jumate de sezon, iar in iarna am primit o oferta de a fi eu manganger al lui Chelsea si am acceptat, si atunci l-am cumparat si pe Omar la Chelsea insa are nevoie de Work Permit, si l-am dat imprumut la un feeder club, Westerlo(Belgia), si acolo poate sa joace. Cat astept pana cand poate sa joace si in Anglia? sa aibe Work Permit... sau ce trebuie sa fac?
-
- 4 replies
- 2k views
-
-
-
Probabil cu totii am observat ca oricat de multe campionate sau cupe am castiga sau oricat de bine am evolua in cupele europene,jucatorii buni nu aleg campionatul nostru.Eu nu ma refer aici la jucatori precum Messi,Torres sau altii din categoria lor. Am vazut aici pe cineva care avea o echipa facuta numai din jucatori la care eu pot doar sa visez.Wilfried ,Kagawa,Kara,Bassong.....Eu nu pot lua jucatori nici macar din Liga Secunda Portugheza,desi sunt in sezonul III,am luat Cupa,Campionatul in ambele sezoane pana acum,si am ajuns in finala UCL cu un club din Liga 1 ,mai precis cu Pandurii.(va rog nu transformati iar topicul in :cum de am putut face asta?). Acu…
-
- 14 replies
- 3.4k views
-
-
-
- 9 replies
- 2.7k views
-