Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

FMRo Forum - Football Manager Romania

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Football Manager 2012

Avem primele info

1. Started by Husse,

Vreau sa merg la o echipa mica, din liga 2 sau 3 din Spania, Anglina sau Italia. In ce conditii pot sa upgradez youth academy? Se poate ajunge la State of the Art precum Barcelona? Conteaza orasul de unde este echipa? Care sunt criteriile ? si cam in cati ani pot face o academie ca a Barcelonei ? Ce astfel de echipe mici imi recomandati ?

• 2 replies
    • 2.6k views
  2. Started by Bogonici,

Tinerii cu potential din Liga 1.Peste tot gasim numai wonderkids din alte ligi,dar oare ce jucatori cu potential avem in Liga 1?Oricum majoritatea celor ce joaca Fm cu cluburi din Liga1 folosesc jucatori straini pentru a obtine performanta.Din nefericire si eu fac asta deoarece e cam greu sa cumperi jucatori din Liga 1 la un pret decent,deoarece exista rivalitati intre echipe... E un lucru cam ciudat sa joci cu o echipa din Romania si sa ai 80% jucatori straini. In lista mea se regasesc:Ormenisan,Stanciu(Fc Vaslui)Nastasie,Petresc(muresul Deva),Ionut Peteleu(Gloria Bistrita),Chipciu,Parvulescu,Radut, Depinde de cunostintele voastre sa imbunatatiti lista.(puteti adau…

• 65 replies
    • 22.3k views
  3. Odata cu primele etape scurse din acest campionat si cu asteptarea inceputului ligii secunde care se lasa asteptat din cauza echipelor care se retrag ,m-am decis sa creez un update cu transferurile din liga 1 si liga a 2-a pentru jucatorii de Football Manager 2012 ! Mentionez faptul ca updateul este pentru FM 2012 versiunea 2.0.4 si contine si transferurile din iarna din Liga 1 ! Este posibil sa fi uitat anumiti jucatori de aceea va rog sa mentionati aici fiecare greseala intalnita ! Update-ul se va copia in My Documents/Sports Interactive/Football Manager 2012/Editor data/ Daca nu exista folderul Eitor data , trebuie sa il creati Dvs ! LINK DO…

• 78 replies
    • 17.8k views
  4. Started by emi201281,

Aveti idee cum pot sa urmaresc meciurile? Sunt pasionat de liga engleza si vroiam sa ma uit la fiecare meci al fiecarei echipe in fm fara ca eu sa fiu antrenorul niciuneia. Stiu ca pot sa vad meciul daca dau click pe rezultat dupa ce meciul s-a jucat, dar dispare farmecul pentru ca deja stiu rezultatul. Stiu ca pot da sa urmarescu un meci, dar daca sunt si altele la exact aceeasi ora, nu mai merge sa le vad si pe alea dupa. Ma puteti ajuta? Poate nu stiu eu cum.

5. Started by Walker,

1.Cum pot sa fac si eu rost de stemele echipelor din liga 1???

• 1 reply
    • 2.1k views
  6. Started by Adytzuku,

deci pana astazi mi-a mers football manager 2012 azi cand am intrat in joc am dat pe tactics si deodata mi-a aparut eroarea Microsoft Visual C++ Runtime Library cum scap de asta ca innebunesc! )

• 16 replies
    • 3.4k views
  7. Started by PcP,

Salutare băieți. Aș vrea sa îmi explicați și mie cum se instalează jocul pe versiunea Steam, până acum am folosit-o pe cea clasică, am înțeles că presupune crearea unui cont nu știu unde și tot așa mai departe. Pentru a rula cu eficientă update-urile făcute de diferiți useri pe acest site îmi trebuie jocul instalat pe steam? cu ultimul patch probabil 12.2.2? Astept păreri. Mersi!

• 1 reply
    • 2.1k views
  8. Started by Mariuss_Craiova,

Salutare. Am si eu o problema. Joc cu U Craiova in Divizia Banat-Oltenia si din cauza regulii cu minim 2 jucatori U21 in primul 11 nu pot sa intru in urmatorul meci. Am doar 2 jucatori de 16 ani in echipa de seniori si nu pot sa accesez nici un jucator de la echipa de tineret. Nu am cum sa ii promovez la prima echipa.. din cei 2 jucatori U21 , unul este accidentat momentan. Ce pot sa fac ?

9. Salut, Am o salvare în care am ajuns în anul 2013, al treilea sezon de FM, și nu înțeleg de ce la aproape fiecare jucător din joc apare bug-ul din imaginile atașate. Are cineva vreo idee, explicație?! Merci, Adrian

• 0 replies
    • 1.8k views
  10. Buna ziua ! As dori sa va rog daca puteti sa ma ajutati sa fac liga a 2-a cu 15 echipe fiecare serie cum e acum ! si unde gasesc transferurile din liga 2 din vara aceasta ? Multumesc anticipat !

• 4 replies
    • 2.2k views
  11. prieteni, joc football manager de mult timp si am simtit de multe ori nevoia ( si voi trebuie sa o recunoasteti) unor pachete grafice care sa aduca o noua dimensiune experientei Football Manager. Pana anul trecut am folosit deja clasicele si totodata utilele cut-out faces insa am simtit nevoia de altceva si acest altceva l-am gasit la Exclusive 10 Graphics. Unii dintre voi poate sunt familiarizati cu stilul de grafice al celor de la exclusive 10. Din pacate ei fac in fiecare an pachete cu fetele jucatorilor din ligile mari. Acum va trebui sa recunoastem ca Romania nu e o tara mare din punct de vedere fotbalistic asa ca echipele din tara noastra au cam fost trecute cu ve…

• 25 replies
    • 7k views
  12. Started by Adytzuku,

la ce forum este acesta eu cred ca ar trebui sa fie mai multa activitate . dati cam rar pe acest forum.

• 1 reply
    • 1.6k views
  13. Started by Pyi,

Salut. Am niste probleme pentru care as vrea un raspuns. 1. Workload-ul la Match Preparation pentru echipa a II si pentru tineret este pe average (echipele nu sunt controlate de mine ci de asistent). Daca intru sa controlez eu echipele, schimb pe very low, dar daca las din nou echipele pe mana asistentului workloadul ajunge din nou pe average. In felul asta jucatorii in cauza ajund sa se antreneze la doar 55 - 60 %, ceea ce nu imi convine. Pe de alta parte nici nu as vrea sa controlez eu echipa de tineret si pe cea de rezerve. Se poate face ceva setare care antrenamentul sa ramana cum l-am ales eu si dupa trecerea echipelor la asistent? 2. Am ochit un jucator po…

• 5 replies
    • 2.2k views
  14. Started by alexcruz89,

Stie cineva cum se poate adauga un logo la o echipa? As vrea sa pun logo echipei pentru AFC Progresul ,am gasit id-ul echipei din editor insa nu le arata. Am facut ceva gresit? logo.rar

• 0 replies
    • 1.7k views
  15. Started by uzzybestman,

Pote sa ma ajute cineva sa fac liga 2 cu doar 3 retrogradate si 2 promovate in fiecare serie ,fara playoff si play out !

• 6 replies
    • 2.2k views
  16. Started by Adytzuku,

http://fisierulmeu.ro/4739X7BMEHMY/Transferuri-Vara-2012-dbc.html

• 14 replies
    • 4.2k views
  17. Started by Andreyinho,

Salut,am cumparat FM2012 prin steam si mi se misca fffff greu . de ce oare ? toate seriile le-am cumparat,dar niciuna nu a facut asa. Nu este de la cerinte,am incercat si prin cel crackuit si se misca perfect.stima

• 1 reply
    • 1.6k views
  18. Started by Cuellar,

Cand antrenez o echipa din campionatele puternice , golgheterii sunt jucatorii de la echipele de top ( ex: Rooney ,Chicarito , RVP , Benzema , Villa, Gomez etc) , cei mai buni pasatori tot de la echipele de top si asa mai departe. Eu acum o antrenez pe Lyon si am mai selectat la inceputul jocului urmatoarele ligi : Italia , Spania , Anglia , Germania , Romania. Am observat ca cei mai buni marcatori sunt jucatori de la echipe de la echipe fara pretentii , cei mai buni pasatori la fel , in timp ce jucatorii mentionati mai sus nu se gasesc nici macar in top5. A mai observat cineva acest lucru?

• 23 replies
    • 4.1k views
  19. Started by extreme24,

Pentru ca un jucator de-al meu ( Vlad Chiriches ) a reusit sa inscrie un gol de generic am decis sa deschid acest topic. Eram condus inca din minutul 2 , atunci cand a venit aceasta executie. Daca aveti si voi goluri frumoase le puteti pune aici.

• 3 replies
    • 1.8k views
  20. Started by Gediliku,

In Editor, la fiecare echipa, in sectiunea Competitions, sunt doua butoane care pot fi sau nu bifate: Has No Reserve Fixtures si Has No Youth Fixtures La ce se refera mai precis ? Multumesc !

• 1 reply
    • 1.6k views
  21. Started by mary199812,

Salut baieti.. sunt nou pe forum.. ma joc FM de putin timp.. si vreau sa vad cam cum sta treaba cu editorul dar imi da eraore cand deschid editorul... ar trebui sa reinstalez jocul ?? sau.. Multumesc(scz daca nu am postat unde trebuia.. )

• 3 replies
    • 1.8k views
  22. Started by hflorin,

Salut. Tocmai ce am primit si eu o eroare si nu stiu cum as putea sa o rezolv.. "A serious error was encountered and the application will close. An error file has been generated in: C:\Users\Florin\Documents\Sports Interactive\Football Manger 2012\crash dumps\FM 2012 v.12.0.2.230123 (2011.10.21 07.45.00).dmp" Asta se intampla doar la o data (in joc) anume (aceasi mereu). Am cautat pe net, nu gasesc nici o rezolvare concreta.. Am gasit si aici pe forumul asta aceasi problema dar cred ca era la fm11.. in fine, persoana care a rezolvat a spus ca i-a facut ceva update-uri si cam atat.. nu a spus exact care era problema, un anume fisier din joc, din windows...…

• 1 reply
    • 2.1k views
  23. Încerc să fac o extensie de liga 3 și 4 românia, conformă cu regulile, dar am o mică problemă cu setările avansate din editor: nu știu cum să fac să nu apară conflicte. Am rulat un joc până în 2016, dar regulile de liga a II-a curente (2011-2012 2x16 echipe, 2012-2013 2x14 echipe, 2013-2014 2x12 echipe si league split dupa 22 de jocuri) nu se mai aplică. În liga a II-a au ramas 2x16 echipe, ca în 2011. Cum s-ar face? Reguli competiționale complet noi, rescriere completă, cu regulile de competiție de 2011 după care reguli avansate cu filtre în funcție de numărul de echipe rămase în grupe sau filtre pe ani? Se poate face mai simplu? Dacă pe filtrele avansate defau…

• 14 replies
    • 3.5k views
  24. Started by cnx2k,

Dragilor, am si eu o pb. Am luat skidrow update 12.2.2 de pe net, incerc sa fac si eu update, dar imi cere o parola la arhiva..am incercat diverse metode sa o aflu, nu imi iese. Va rog eu, ma poate ajuta cineva? Dau o bere Multumesc

• 2 replies
    • 1.7k views
  25. Started by Harh,

Odata cu terminarea sezonului 2011-2012 am decis sa fac un update cu cele mai noi transferuri din Liga 1. Nu am pretentia sa fie un update complet, exista posibilitatea sa fi gresit/uitat din neatentie anumite lucruri, dar update-ul contine in mare masura ultimele transferuri. Exista locuri unde situatia jucatorilor nu este una clara (vezi cei de la Rapid, Nikolic etc), lucru pe care-l voi remedia peste 2 saptamani cand voi scoate o noua versiune a update-ului. Astept sugestii, pareri pentru a putea corecta eventualele greseli care au aparut. Link de download versiunea 21.07.2012: Liga 1 Update 21 07 2012 xml PS: Unii jucatori au fost repart…

• 47 replies
    • 17.9k views

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.