Football Manager 2012
Avem primele info
229 topics in this forum
-
Salut. Este normal sa nu imi mearga Football manager 2012 pe urmatoarea configuratie?: Operating System MS Windows XP Professional 32-bit SP2 CPU AMD Athlon 64 3200+ 44 °C Venice 90nm Technology RAM 512 MB Single-Channel DDR @ 199MHz (3-3-3-8) Motherboard ASUSTeK Computer INC. A8V-VM SE (CPU 1) 37 °C Graphics COMPAQ P700 (1024x768@60Hz) 128MB GeForce 6200 TurboCache (Undefined) 41 °C Hard Drives 78GB Western Digital WDC WD800BB-00JHC0 (PATA) 31 °C Optical Drives DTSOFT Virtual CdRom Device Audio Realtek High Definition Audio Il instalez si ,daca dau sa instaleze Frame network si directx, imi da o eroare cand…
-
- 9 replies
- 2.5k views
-
-
va rog sa imi spuneti si mie cum fac sa am la jucatori la match fitness 100%? pentru ca la condition reusesc sa ii aduc la 95-99% dar la match fitness nu.la workload-ul este setat la heavy.multumesc \
-
- 7 replies
- 2.2k views
-
-
Salut! Eu manageriez Pandurii si sunt momentan in sezonul III.In sezonul II totul a mers foarte bine,reusind sa ajung in Finala UCL,si sa iau campionatul si cupa in ambele sezoane.Echipa U19 merge destul de bine,iar acum multi jucatori au fost promovati la echipa secunda(majoritatea regenuri),jucatori pe care daca i-as juca in jur de 2-3 ani ar deveni super-staruri ale Europei.Insa tinand cont ca am o echipa destul de buna,si am destui de multi jucatori pe unele posturi(6DM si 4 RB),printre care sunt jucatori foarte buni precum Lesjak,Caceres,Hernandez,Matel,Aksentijevic sau Souza,imi e cam greu sa ii joc pe tineri.Am incercat sa ii imprumut,insa fara mare succes...…
-
- 20 replies
- 3.1k views
-
-
Salut! Am si eu o nelamurire si poate reusiti sa ma ajutati.Am inceput o cariera cu Dinamo si din pacate in al doilea sezon echipa a doua a retrogradat din divizia B.Am ajuns in anul 2015 cu Dinamo si echipa a doua se zbate(cred) in divizia C,problema e ca nu mai am meciuri pentru echipa a doua a clubului si as vrea sa o readuc in divizia b insa nu stiu cum sau daca se poate asa ceva fara sa adaug si diviziile inferioare pentru a o aduce in divizia B. Va multumesc pentru ajutor/sfat!
-
- 2 replies
- 1.5k views
-
-
Imi placea fotbalul mai demult cand am si inceput sa joc FM insa cu timpul m-am detasat de acest sport si acum cred ca e stupid insa mai joc FM si in iua de azi pentru ca imi place formatul jocului, sa iau o echipa mica sa fac transferuri bune, sa creez tactici, sa fac performanta, provocarea asta imi place. Pentru mine fm e mai mult un joc de strategie, partea cu fotbalu' nu ma intereseaza. Acum ma uit la fotbal doar cand joaca nationala sau Man Utd in vreo finala de UCL da nici atunci parca nu-mi pasa. Mai e cineva caruia nu-i place fotbalul dar joaca FM?
-
- 17 replies
- 3.1k views
-
-
-
Joc cu Otelul Galati si primesc bani de la UEFA: 9,87M. De la 3M balanta cat o aveam, aceasta creste la 12M. Pana aici e bine. Vorbesc cu Boardroom-ul sa imi mareasca fondul de salarii si mi-l mareste doar cu 54K (??). Vorbesc sa-mi mareasca banii pentru transfer, imi aproba dar nu vad nimic crescator. Pana la sfarsitul sezonului de transfer nu mai pot aduce nici un jucator, nici transfer dar nici imprumut. Balanta ramane tot la 12M. E un bug sau cumva banii de la UEFA nu se pot consuma atat de repede ? Mi se pare frustrant. Multumesc de raspunsuri !
-
- 2 replies
- 1.8k views
-
-
-
salut, exista vreo modalitate in care sa pun un background doar pentru o anumita competitie, de exemplu Uefa Champions League? Adica, acea poza sa apara doar atunci cand ma uit la tabelul cu grupe, cu meciuri. Sa nu apara si la meciurile din campionatul intern sau din cupa
-
- 0 replies
- 1.5k views
-
-
Am facut un update pentru versiunea 12.0.4 a jocului ! Contine doar transferurile din liga 1 + antrenorii care au fost schimbati pana acum ! Astept pareri si greselile intalnite ! dezarhivati fisierele in Documents/ SI / FM12 / Editor data - daca nu aveti folderul Editor data ,trebuie sa il creati ! Transferuri Romania - Update V1.5 contine: - greselile prezentate de voi reparate Astept pareri si greselile gasite in acest update !
-
- 86 replies
- 16.3k views
-
-
Am observat ca daca sunt in meci si las jocul in bara, ramane in "stand-by" . Se poate face cumva sa continue jocul si cand este in bara?
-
- 9 replies
- 2.1k views
-
-
dupa cum bine stim canales este imprumutat la valencia pt 2 ani cu cluaza de transfer definitiv pt 1 an respectiv 2.iar realul are la randul lui in caz ca valencia activeaza clauza sa l rascumpere in anul imediat urmator dp transf.(preturile sunt stabilite in ambele situatii).este asemanatoare cu oriol de la chelsea imprumutat de la barca.este o *formula* p cr o tot intalnim in ultima vreme la cluburi cr dau jucatori de perspectiva...in situatii in cr si i ar da si nu i ar da....IAR IN JOC DP 1 SEZON CANALES SE INTOARCE FRUMUSEL LA MOU* in vestiar x( cn m poate lamuri :-?
-
- 3 replies
- 1.7k views
-
-
Mi-a aparut aceasta eroare. De ce ? Si cum se poate rezolva ?
-
- 10 replies
- 2.6k views
-
-
Salut, Am jucat FM 12 de ceva vreme si am ajuns unde imi doream, dar a devenit plictisitor de ceva timp.Asa ca, as incerca ceva nou care sa dureze mai mult timp sau care sa fie mai interesant.Problema este ca nu prea stiu ce...am incercat cu Southampton si am reusit promovarea, apoi calificarea in Europa League prin 2016, urmand sa plec la R.Madrid unde s-a cam terminat, datorita monotoniei.Ce imi recomandati?Precizez ca am mai avut o tentativa cu Norwich, dar nu prea am avut succes si am renuntat. Multumesc.
-
- 5 replies
- 1.9k views
-
-
As avea o intrebare mai deocheata. S-ar putea crea prin Editor un continent nou cu natiuni noi ? Spre exemplu: Continentul Romania, iar ca natiuni posibile sa fie toate judetele Romaniei. Multumesc !
-
- 4 replies
- 2.2k views
-
-
Salut, stie careva cum se poate parola un profil deja creat?
-
- 0 replies
- 1.5k views
-
-
Nelamurire: Nu inteleg un lucru la versiunea din 2012 a jocului. Sa ma lamureasca si pe mine cinveva... Am inceput o cariera la Sochaux, jocul a decurs bine spre foarte bine in ceea ce priveste simularea realitatii ( transferuri, meciuri, raport calitate echipa/loc in clasament , buget echipe, etc) dupa cateva sezoane am ales campionatul Rusiei si mai exact de a manageria pe Spartak Moscova . Problema intervine aici, si anume toata credibilitatea pt mine a realitatii a scazut drastic datorita stadionului ( Luzhniki , care stim cu totii in realitate e unul imens, rotund, cu pista de atletism, cu tribunele foarte departe de gazon ) in joc, mai degraba este un Anfield Road,…
-
- 2 replies
- 1.7k views
-
-
Am o rugaminte la voi,cei care stiti si ati mai jucat,cum pot juca cu un amic in retea?Va multumesc
-
- 2 replies
- 2.8k views
-
-
Am Crush Dump de fiecare data cand dau pe profilul acestui antrenor: Am incercat si si varianta cu "Verify Integrity all files".. si alte bazaconii.. mentionez ca de fiecare data cand dau click pe profil se intampla. Ce ar trebui sa mai fac??? NOTE: Imi da eroare pe fiecare profil de Youth Coach, asta am aflat ulterior. Devine sacaitor !!
-
- 1 reply
- 1.7k views
-
-
Antrenorul de azi umblă mereu cu laptopul sau cu iPad-ul la el. Aşa e şi Ionuţ Badea, un tip din noul val de tehnicieni din Liga I. Omul de pe banca lui "U" Cluj a fost de acord să îşi arunce o privire în cea mai nouă versiune de Football Manager, după ce i-a fost adus la cunoştinţă că marile cluburi ale Europei folosesc baza de date a jocului pentru scouting. . Antrenorul lui "U" Cluj apare la întâlnirea cu reporterii ProSport îmbrăcat lejer, în treningul echipei, şi cu un iPad pe care îl aşează grijuliu în dreapta laptopului pe care deja rulează Football Manager (FM). E curios: "Spuneai că Arsenal ia baza de date a jocului pentru scouting? Interesant…". …
-
- 3 replies
- 1.9k views
-
-
-
salut! as dori sa-l achizitionez pe hulk la psg.folosesc tactica 4231 su pe el l-as pune winger dreapta dar cred k as putea sa-l folosesc si inside forward pt e jucator de picior stang si cred k ar juca foarte bine.voi cei care l-ati cumparat pe ce pozitie l-ati folosit? multumesc
-
- 3 replies
- 2k views
-
-
FMA Italy Advanced (7th level) + 53 Others National Leagues by Fmanager86 In this file I have activated all the Italian championships to the Promotion (Level 7) with the Advanced panel of the editor. I created two versions of the file: - FMA Italy Advanced by Fmanager86 that contains only the Italian championships - FMA Italy Advanced + 53 Others National Leagues by Fmanager86 that over the Italian championships also contains 53 other national championships. All leagues have been created with the Advanced panel, so if you have problems with this file or crash dumps and do not ask me to SI (Sports Interactive), because the Sports Interactive d…
-
- 0 replies
- 2.1k views
-
-
Interesant reportajul. Ce misto m,erge Fm-ul pe compurile de la SI:D
-
- 0 replies
- 1.5k views
-
-
Imi poate spune si mie cineva cam pe cand va aparea patchul cu transferurile de iarna?
-
- 21 replies
- 5.3k views
-