Football Manager 2012
Avem primele info
229 topics in this forum
-
Daca nu stiati ca si Steaua poate retrograda, atunci uitati-va si va minunati. E anul de gratie 2022.
-
- 10 replies
- 3.3k views
-
-
Salut am descarcat FM12,l-am instalat iar cand se incarca sa imi apara new game ma scoate din joc si nu imi da nici o eroare.Ce trebuie sa fac?
-
- 3 replies
- 2.3k views
-
-
Stiti cum pot gasi steme ale echipelor noastre care nu sunt in packuri, ca sa le pot pune la baietii de la soutitoutsi sa faca logouri pentru football manager? La echipele din ligile inferioare se gasesc foarte greu. Unele au steme, dar nu se gasesc pe net. Poate imi puteti recomanda niste site-uri ceva romanesti, ca alea straine sunt cam varza, cand e vorba e Romania si stemele actuale ale echipelor. Astept niste idei. Multumesc.
-
- 0 replies
- 1.7k views
-
-
-
Salut .Tocmai am promovat cu dorchester in liga a 5 a engleza insa nu mi-a fost programat nici un meci si nici macar nu pot vedea clasamentul sau alte lucruri insa in cupe pot juca.A mai patit cineva asa ceva ????
-
- 7 replies
- 2.3k views
-
-
-
Salut, ma ajuta si pe mine careva ??... am instalat jocul, mi-ai bagat kits,logos, a fost totul ok am jucat cat am jucat apoi am iesit, salvand jocul cand am intrat mai spre seara nu imi mai mergeau kits-urile si logo-urile:|...practic e ca la inceput cand instalezi jocul, parca nu mai recunoaste acele fisiere :| ce pot sa fac ?
-
- 0 replies
- 2k views
-
-
Salut. Sunt in al treilea sezon cu Steaua si am o problema. Meciurile din campionat se joaca in aceeasi zi, sambata si la aceeasi ora, iar meciurile din CL se joaca miercurea. In primele 2 sezoane nu era asa. Ma puteti ajuta? Multumesc.
-
- 3 replies
- 2.1k views
-
-
Noul update il gasiti pe pagina mea : http://www.programepc.com/nou-update-football-manager-2012-new-update/
-
- 6 replies
- 2.6k views
-
-
Ce e cu eroarea asta in FM Editor si cum se poate rezolva ? Mersi !
-
- 0 replies
- 1.5k views
-
-
Joc in liga a II-a in Rusia si am urmatoarele doua probleme: 1. Regulile de joc in liga II Rusia sunt sa ai maxim 3 jucatori straini in primul 11 + minim 1 jucator sub 21 de ani din Rusia in echipa. In plus poti face 4 inlocuiri maxim. Pana aici e bine, doar ca intr-un joc mi s-a accidentat un jucator de origine rusa. Facusem deja 3 inlocuiri, iar pe banca aveam doar jucatori straini, doar portarul era rus. Am incercat sa nu fac inlocuirea dar jocul nu mi-a dat voie, imi spunea ca trebuie sa fac neaparat inlocuirea pentru a putea continua jocul. Nu am avut altceva de facut decat sa bag portarul de rezerva ca jucator de camp. E bug ? 2. Am doar 2 jucatori sub 21 …
-
- 24 replies
- 3.7k views
-
-
-
Salut, am cautat pe toate site-urile de gen, si nu am gasit; si anume : cum pot face o versiune mai veche sau mai noua sa mearga cu o alta versiune de football manager? In cazul de fata cu Football Manager 2012? De exemplu : as dori ca baza de date din FM 2005 sa mearga pe 2012; la fel si cea de la 2013.
-
- 2 replies
- 1.9k views
-
-
http://www.programepc.com/football-manager-2012-update-iarna-football-manager-2012-winter-update/ Am inceput sa fac un update pentru football manager si vreau sa va intreb daca doriti o anumita echipa, sau liga sa fie updatata amanuntit. Astept mesajul vostru pe site!
-
- 11 replies
- 3.4k views
-
-
As vrea sa creez o liga noua, dar am probleme (eroarea din imagine). Cum pot sa o remediez ? Am reusit ca la liga IV sa promovez pentru playoff toate cele 42 echipe invingatoare, dar cand mai vreau sa fac un al doilea playoff (6 echipe din liga III+ cele 42 echipe din liga IV) imi apare eroarea asta.
-
- 8 replies
- 2.3k views
-
-
-
Salut. Joc si eu Football Manager 2012 cu Rapid Bucuresti si am niste transferuri la zi... Sunt pe 15 Decembrie 2012, ultimul meci in Europa League(cu PSG)... Dau sa joc..castig,pierd,fac egal, si orice as face, cand dau acolo sus in coltul din dreapta (Continue), mi se blocheaza jocul... nu imi arata nici o eroare sau ceva... Am incercat sa dau sa joace singur.. la fel.. imi arata scorurile la meciuri si la un moment dat se blocheaza, numai pot sa apa s pe nimic..daca las jocul in bara si intru iar in el, mi se blocheaza tot PC-ul.. si pot sa ies din joc doar cu Windows Task Manager(CTRL(Control)+ALT+DELETE).. Si am muncit destul de mult pe salvarea asta.. ce as …
-
- 5 replies
- 2.3k views
-
-
Am citit un articol pe sport.ro, unde scria ca Steaua in epoca Becalon a stabilit un record in materie de transferuri (100 si ceva parca). Atunci mi-a venit o idee, sa modific o echipa si sa iau o echipa cu toti straini ce au trecut pe la Steaua, din 2006-prezent. De la simpla idee am trecut la practica, prima data am cercetat pe net loturile Stelei pe ani, dupa care am intrat in editor si am inceput sa modific, dar am ales o echipa care de asemenea se afla in colaps, U Cluj. Terminand "transferurile de marca", am intrat in joc am vrut sa vad cum stau cu posturile si toate erau dublate de la 3 stele in sus. Pe langa aceasta surpriza, am aranjat un meci cu Dinamo si am i…
-
- 9 replies
- 2.5k views
-
-
-
Iar la explicatii ..."Megarich Olimpia 2010 president Dorin Moise has indicated that he is withdrawing his financial backing at the club with immediate effect.[...] Moise did make clear however that he would continue in his role as club president." Ok. acum eu intreb daca ati mai trecut prin asta si de ce nu vinde clubul pur si simplu..? Daca nu ma va mai sprijini, cum fac rost de bani? Doar din vanzari? Si culmea.. se intampla tocmai la sfarsitul celui mai bun an al meu la Olimpia, luand locul 2 in liga 1. Pe google nu am gasit nimic legat de asta si va intreb pe voi ce stiti de aceasta vestea. Multumesc anticipat.
-
- 8 replies
- 2.7k views
-
-
Am cautat pe mai multe forumuri pentru fm si nu am gasit,cand incerc sa dau start new game,dupa ce selectez tara respectiva in care vreau sa joc la urmatorul screen nu mai imi apare nimic,nici sa selectez database nici nimic,imi apare pur si simplu screen-ul de la fm si ii blank...Mi s-a mai intamplat chestia asta dar daca lasam un pic isi revenea,acuma nimic,oare cum sa rezolv ?
-
- 7 replies
- 2.4k views
-
-
Acest patch contine ultimile transferuri incluzand cei luati liber de contract si adjustarile CA/PA pentru toti jucatorii din liga 1. http://dl.fisier.ro/files/33b45no5p5icflg/fm.dbc.html
-
- 10 replies
- 3.6k views
-
-
Salutare tuturor. Joc cu un amic un network game si am ramas putin surpris dupa terminarea campionatului. In primul rand, o problema mai veche, plata foarte mica pentru campioana (74.75K - de la liga) nu o inteleg. Este vorba despre banii luati DUPA platirea primelor cumulate de joc? Sau pur si simplu atat este premiul? In al doilea rand, nu inteleg de ce Steaua, echipa celuilalt jucator, a luat 100K pentru ca a terminat pe 2 si CFR Cluj, echipa cu care am castigat campionatul, a luat 75K. E normal? Si un ultim lucru pe care a-si dori sa-l stiu: chiar atat de mic este premiul pentru castigarea campionatului in RO? Adica pe la televiziuni se tot vorbeste de sume …
-
- 4 replies
- 2.7k views
-
-
-
Buna ziua Am si eu o intrebare. Pot sa schimb o baza de date de la small la medium sau large pe un joc deja creat? Si daca da CUM? Multumesc
-
- 2 replies
- 2.1k views
-