Football Manager 2010
Era si timpul
212 topics in this forum
-
Salut, Am inceput Football Manager 2010 cu echipa Cfr Cluj. Echipa este calaficata la Europa League, dar nu are jucatori 'trained by club', numai pe Ciprian Deac, Alin Borostean si Teodor Balmos, desi am avea nevoie de min 5. In FM 09 am rezolvat aceasta problema prin mutarea jucatorilor de la U19 si trecerea lor pe aceasta lor in lista trimisa. In FM 10 nu este posibil acest lucru, pt ca pur si simplu nu sunt jucator 'trained by club' nici in lotul U19. Din acest motiv nu pot continua jocul. Ajutati-ma va rog! Ms anticipat.
-
- 3 replies
- 1.9k views
-
-
Am si eu o problema legata de comanda jocului.Am facut precomanda pentru 2 Buc. dar nu stiu nimik de ele si a cam trecut ceva timp.Ar fi trebuit sa apara chiar daca vin cu Posta Romana. Poate ma poate lamurii Mihai.
-
- 13 replies
- 3.1k views
-
-
-
am downloadat si eu steklo x skin si facepack liga 1 si nu stiu unde sa le pun ca sa mi le ia jocul.poate pt unii este o banalitate dar chiar nu stiu.multumesc
-
- 3 replies
- 1.7k views
-
-
Salutare forumistilor! Sunt un mandru posesor de FM2010 legal (din Altexul din Unirii-129 ron). Dat fiind ca va mai dura cel putin o zi pana voi avea timp sa instalez jocul, as vrea sa va intreb pe voi ce cerinte de sistem are. Eu am si FM2008, si FM2009 (tot legale). In 2009, pe un laptop dual core T7500(parca?) si 4 GB de ram cu un Vista Ultimate, nu duce mai mult de 51 de ligi cu baza de date la maxim (huge sau large...). Pe desktopul meu quad core Q9350 cu 8 gb de ram si Vista Business duce lejer toate ligile cu baza de date la maximum si cu detaliile la maxim (ce-i drept, pt o oarecare lejeritate am pastrat detaliile pe full numai in Europa) si se misca foarte…
-
- 26 replies
- 6.5k views
-
-
-
De curand, mi-am luat un nou assistant ( nu conteaza cine, nu conteaza nici echipa cu care joc ) si am observat ca la pre-match, nu mai pot da Ask Assistant Manager la Opposition Instructions ( faza aia cu marcaju` la echipa adversa, la fiecare jucator advers in parte ) . Inainte puteam, cu assistantu` vechi. Stie cineva de ce ? Multumesc mult.
-
- 10 replies
- 2.9k views
-
-
In pauza de iarna, nu am putut sa fac nici un amical. Toate datele erau greyed out. Ati patzit si voi la fel? Nici o echipa din liga I nu avut nici un amical....... Cand a inceput returul, toata echipa avea condition 70% dupa 20 min....
-
- 18 replies
- 4.3k views
-
-
Am deosebita placere (da...stiu...mi-au murit laudatorii) sa va anunt ca sambata seara ma veti auzi in eter la City FM, in cadrul emisiunii IT Republic, intr-o editie speciala FM 2010. Emisiunea se va difuza incepand cu ora 18 pe City FM - 106,2 MHz Puteti sa imi ascultati aberatiile si online printr-una din urmatoarele modalitati: -flash player: http://cityfm.ro/player/v1.html - Media Player: http://cityfm.ro/player/v1_128.html - streaming: http://www.cityfm.ro/content/streaming-0
-
- 45 replies
- 8.2k views
-
-
Poate dacă cineva de pe aici a instalat jocul pe alt sistem decât Windows, în speţă Ubuntu 9.10, v-aş ruga să-mi spuneţi dacă aţi reuşit să-l faceţi să meargă windowed. Am căutat peste tot şi nimic. Mersi !
-
- 5 replies
- 2.3k views
-
-
Facepack pt Steaua 2009/2010 50 de jucatori daca am timp poate mai ma ocup si de restul echipelor
-
- 5 replies
- 3.9k views
-
-
FM10 s-a instalat pe locul 1 în topul vânzărilor devansând în Marea Britanie titluri de renume cum sunt FIFA 10, Pro Evolution Soccer 2010 și GTA Episodes – Liberty City. Iată mai jos comunicatul oficial al TNT Games, distribuitorul jocului în România Alte aparitii in presa: Realitatea.net: http://www.realitatea.net/interviu---mihai-andries-despre-football-manager-2010--cel-mai-bun-job-din-lume-ramane-sa-fii-manager-in-fm10_656607.html Prosport.ro: http://www.prosport.ro/esports/football-manager-2010-a-ajuns-deja-no-1-in-topul-vanzarilor-5081287 Eurogamer.ro: http://www.eurogamer.ro/articles/football-manager-2010-a-ajuns-deja-num-and-259-r…
-
- 26 replies
- 5.9k views
-
-
am si eu o mica intrebare poate una chiar abanala, da chiar nu pot sa-mi dau seama unde pot sa modific si eu la steaua antrenamentele jucatorilor care fac parte de la youth players ... la training nu am gasit nicaieri decat daca da la fiecare jucator in parte ...
-
- 2 replies
- 2.2k views
-
-
ii fain jocu dar skin-ul mi se pare foarte prost gandit.... inutilizabil (cum zicea un coleg mai sus)
-
Dupa un sezon intreg la carma unei echipe (nu va zic ce echipa a batut pe Juve cu 2-0 la ei acasa ) pot spune ca am observat urmatoarele: - Jucatori care nici macar rezerve nu sunt timp de un an, refuza toate ofertele venite pentru ei - Jucatori pe care la inceputul sezonului mi-i recomanda scoutul la o suma de 18 milioane, acelasi scout mi-i recoanda la 10 milioane la sfarsitul campionatului (intr-un campionat care nici macar nu e activat) - daca apas tasta "a" si dau search pot sa renunt la save ca dupa cateva minute in care nu mai raspundea jocul am inchis monitorul si m-am culcat sa ma trezesc sa observ ca nu are destula memorie fizica si isi da shutdown au…
-
- 207 replies
- 31.6k views
-
-
In fm 09 cand jucam cu dinamo in cupa uefa , pe parcus imi apareau si rezultatele din champion league. In fm 2010 joc cu dinamo in cupa uefa si nu imi apar rezultate , trebuie sa dau eu la world etc. ... la fel se intampla si cu World Cup si restu. Se poate seta cumva sa imi apara si mie?? Daca da va rog spuneti`mi si mie . Multumesc si sper ca nu am postat gresit.
-
- 6 replies
- 2.5k views
-
-
Am stat astazi si mi-am batut capul printre panelurile de la fm. Nu am reusit sa fac un skin cap coada, e relativ greu acum, mai ales ca nu sunt obisnuit cu noile fisiere. In schimb am reusit sa fac huge databaseul pentru fm 2010. Mie mi-a fost relativ usor, sper sa va mearga si voua la fel de bine. Enjoy. Linkul de download Imaginea:
-
- 45 replies
- 14.9k views
-
-
Asa cum am promis FM 2010 va aduce si Liga a III-a in Romania. Tot ce aveti de facut, este sa copiati in calculatorul vostru un fisier de config, pe care il veti gasi pe siteul/forumul nostru incepand cu ora 15, ora de start a etapei de Liga a III-a (trebuia sa sarbatorim cumva ) Download link: Romanian Liga 3 Activator
-
- 119 replies
- 30.5k views
-
-
Asa cum s-a anuntat din timp, azi a fost lansat si primul patch oficial pentru FM 2010 - Patch One (10.1) Fisierul este disponibil pentru download de pe siteul nostru sub mai multe forme: - arhiva zip - fisier torrent Football Manager 2010 v10.1.0 ----------------------------- General ======= - Fixed acceptance of international jobs not working. - Stephen Carr no longer is retired when a new game is started. - Fixed bug where homegrown players at a B team weren't being treated as homegrown for the A team. - Adjusted filling of empty attributes for non-players. - Fixed player listed as 'Unh' no longer will have no evidence that the…
-
- 443 replies
- 88.4k views
-
-
Bună ziua, Football Manager 2010, cel mai aşteptat joc video de management fotbalistic al anului, urmează să fie lansat în Europa pe 30 octombrie 2009, însă anumite circumstanţe aflate în afară controlului TNT Games au determinat întârzierea importului Football Manager 2010 PC/Apple Mac cu câteva zile (transportatorul DHL a preluat marfa cu mare întârziere). Astfel, livrările FM10 vor începe cel târziu miercuri, 4 noiembrie 2009, în cantităţile deja negociate. Vă asigurăm că nu va exista nicio problemă de stoc. Football Manager 2010 PC/Apple Mac este localizat parţial în limbă romană (copertă şi manualul, traduse de membri ai comunităţii FMRo.ro) şi va fi dispon…
-
- 67 replies
- 12k views
-
-
Din ciclul "ne-au murit laudatorii", anuntam un interviu exclusiv pentru siteul antena3.ro: http://www.antena3.ro/stiri/hightech/interviu-cu-mihai-andries-omul-care-promite-ca-vom-juca-in-ligile-a-iii-a-si-a-iv-a-din-romania-in-football-manager-2010_83710.html
-
- 35 replies
- 6.4k views
-
-
-
- 8 replies
- 2.8k views
-
-
-
Am gasit o lista de tineri care poate fi de folos. Enjoy. -10 PA Goalkeepers Alphonse Areola - PSG Defenders Nicolas Otamendi - Velez Midfielders Eduardo Salvio - Lanus Martin Galvan - Cruz Azul Toni Kroos - Bayern Munich Strikers Mario Balotelli - Inter Milan -9 PA Goalkeepers Zakarie Boucher - Havre Bill Hamid - D.C. Utd Josh Lambo - Dallas Vincenzo Fiorillo - Sampdoria Matej Delac - Chelsea Luis Guilherme - Botafogo Damian Martinez - Independiente Silviu Lung jr - Craiova Asmir Begovic - Portsmouth Defenders Renan Diego - Cruzeiro Cristian Ansaldi - Rubin Kazan Davide Santon - Inter Milan Sebastien Corchia -…
-
- 8 replies
- 6.8k views
-
-
Sincer, acest articol mi-a fost mai mult decat folositor, in mod special pt FML. "Biblia" shout-urilor:
-
- 3 replies
- 6k views
-