Jump to content

Football Manager 2010

Era si timpul

1. Started by Arshavin,

voi nu aveti probleme cu numerele jucatorilor la dinamo si steaua ( pana acum la astea 2 echipe am descoperit) la dinamo moti are 39,pulhac 32,n'doye 78 etc..iar cei de la echipa a 2 a au numere gen 9,10,20 .. am jocul de pe un site (nu torrent) oare de aici e problema?

• 10 replies
    • 3.8k views
  2. Started by Mar1uS,

Am si eu o problema legata de afisarea jucatorilor la search. Sunt manager la o echipa mica dintr-o liga inferioara si pana acum, de fiecare data cand dadeam search pentru un post anume, imi arata doar jucatorii ce vor sa vina la clubul meu. Problema este ca acum imi arata toti jucatorii din joc pe acel post. Spre exemplu, pentru DC imi arata jucatori ca Vidic, Puyol sau Terry, jucatori care cu siguranta nu vor sa vina la echipa mea in al doilea sezon. Ce ar trebui sa fac pentru ca search-ul sa revina la normal?

• 2 replies
    • 1.7k views
  3. Started by assamite10,

Salut! Am facut si eu rost de cateva zile de FM 2010. Imaginea jocului are 2.31 GB ca la toata lumea...cred. Intampin o problema cand vreau sa ma joc pe internet. Introduc ipul si dupa cateva secunde imi da "ERROR: Unable to connect to server". Firewallul face exceptie la joc, "run as server" este bifat. Va rog care stiti sa imi spuneti care este problema. Multumesc!

• 15 replies
    • 6.3k views
  4. Started by FreestylerUtd,

Vreau sa va intreb si io daca mai sunteti careva in situatia mea sa aveti atacanti cu finishing si composure high si sa rateze fiecare meci de meci cel putin 3 ocazii singuri cu portaru? . Am incercat toate variantele stiute de mine pentru a rezolva problema, insa nimic. Am adus antrenori care sa ridice ratingu la finishing la 4 stele jumate, am exclus antrenamentele costumizate pentru fiecare pozitie in teren lasand toti jucatorii la general crezand ca de ex. un atacant are nevoie si de atributul concentration pentru a fi mai eficient, concentration gasinduse numai la defending, s.a.m.d. Am incercat sa le implementez atacantilor la preffered moves placed shots, lob keepe…

5. Started by mihai2k,

Salut, am cautat pe forum dar nu am gasit... stie cineva daca se poate edita profilul in manager? Am inceput o cariera la o echipa si vreau sa-mi editez varsta si avatarul dar nu am gasit...

• 8 replies
    • 2.5k views
  6. Started by strcelrau,

Salut, Am un jucator de 3 sezoane, are free kick taking la 16-17. De 3 ani nu a dat niciun gol din lovitura libera. Ce pot face? Are si tryes long free kicks si shoots free kicks with power. Multumesc, Andrei

7. Started by matilda,

Am instalat M 2010, dar cand dau start imi spune "could not find data folder data/sigfx". A mai avut cineva problema asta???

• 0 replies
    • 2.5k views
  8. Started by Rykos,

CARE AU FOST CELE MAI SCUMPE TRANSFERURI EFECTUATE DE VOI LA FM 10 ? ? DAVID VILLA - de la Valencia la Liverpool - 62.000.000 euro

• 156 replies
    • 31.9k views
  9. Started by xman,

am instalat jocul si cand dau sa intru in el sa ma joc mi se restarteaza pc-ul,stie careva deespre ce ii vorba?

• 2 replies
    • 1.9k views
  10. Started by Booghy,

Am luat 1,8 mil euro fundasul asta polonez Tomasz Jodlowiec de 24 ani si cand vreau sa il trec pe lista Europa League imi zice ineligible Nu pot sa fac Print Scrn ca am windows 7 si nu merge E un bug?

• 5 replies
    • 2.3k views
  11. Started by TuZy,

Salut sunt nou pe forum, si incepator la joc.FM 2010 ii primul meu FM si joc de genu.Am jucat Fifa constant pana acum dar nu manager.Am o groaza de intrebari si pentru asta am deschis un topic.Aici voi posta intrebarile si sper sa primesc raspunsuri.Am avut si mai multe intrebari si am primit raspunsuri citind forumul , multumesc.Si o precizare , pe langa ca sunt incepator la aceest joc , nici engleza nu prea ma ajuta. Joc cu Olympique de Marseille primul sezon , si sunt in noiembrie 2009 , n-am facut transferuri , am 6 antrenori la prima echipa si 9 scouteri. Deci prima intrebare: 1. Imi apare la Backroom advice - training improvement la diferiti jucatori , si ca…

• 10 replies
    • 4k views
  12. Started by 23enzo86,

English level 11 by Gason This is the level 11 of the English league realized by Gason. Try it and tell us what you think and if there are mistakes so that we may correct them. We intend to raliza even the later levels, so if you know where we might find information on subsequent levels of the English league, report it to us. Enjoy it http://fmaddiction.forumfree.it/?t=44963047

• 0 replies
    • 1.9k views
  13. Started by george231,

mi-a mers pana acum fm2010 foarte bine..incepand de astazi primesc eroarea asta:array access out of bounds...sa fie oare de la commnetary pack-ul care tocmai l-am bagat?..mentionez ca jocul e original.. joc pe full screen,iar cand primesc eroarea asta se transforma in fereastra...trebuie sa astept un minut -doua ca sa pot utiliza din nou jocul..in timpul asta sageata de la mmouse e transformata in minge si nu pot face nimic..decat sa astept..any solution?

• 10 replies
    • 3.9k views
  14. Started by Ak4n19,

Am inceput cu Viitorul C-ta... dupa cateva sezoane am reusit sa promovez in prima divizie. Am un lot destul de numeros si as vrea sa-mi tin jucatorii cat de cat in forma (match fitness). Eu nu am decat echipa mare si U19, mi-as fi dorit si Viitorul C-ta 2 ca sa pot trimite jucatori acolo sa joace si sa-i i-au inapoi cand am nevoie de ei. Feeder Club am deja dar nu pot trimite jucatori decat in perioada de transferuri. La U19 nu pot sa joace decat tinerii. Stie cineva daca exista vreo modalitate pt a creea viitoru c-ta 2? o va creea conducerea automat sau n-am nici o sansa si o sa raman asa?

• 5 replies
    • 2.3k views
  15. Started by zolesma,

Imi poate explica si mie va rog frumos ce inseamna loan debt , din cate am inteles is datorii pe care trebuie sa le platesc . Imi puteti spune cat trebuie sa dau pe an si cati ani trebuie sa platesc ?

16. Started by tyn,

Salutare. Va rog sa imi spuneti si mie cum sa pun un background pe skinul default. Am inteles ca ar fi ceva probleme de la "Ei", dar am inteles ca o sa se rezolve in patch-ul 10.2. Ei bine, eu am instalat acest patch si tot nimic apare ca background la skinul default. Daca aveti o solutie (in afara schimbarii skinului) va rog ajutati-ma. Tot respectul

• 1 reply
    • 2.3k views
  17. Started by BoTeAlEx,

In legatura cu patch-ul 'FM10 Metallic logos' de pe acest site. Unde trebuie sa pun acel folder numit 'graphics'??????????????

• 35 replies
    • 5.5k views
  18. Started by Mihai,

Daca primiti eroarea din poza cand vreti sa jucati in Romania, dupa ce ati instalat 10.2, solutia este simpla. Dezactivati configurile pe care le aveti active in speta FMRo Liga3 Activator si/sau Romanian Liga I Real Fixtures. Se pare ca unul din cele doua configuri (sau ambele) cauzeaza aceasta eroare. In cel mai scurt timp vom scoate un fix pentru Liga 3 Activator.

• 28 replies
    • 8.8k views
  19. Started by Mihai,

Cu mica intarziere cauzata de probleme cu hostingul am pus si noi pe site de un 10.2 Download link: FM 2010 Official Patch 10.2 In scurt timp voi pune si torrent

• 123 replies
    • 27.5k views
  20. Guest Mr. Eko
    Started by Guest Mr. Eko,

Incredibil ,sunt in 2016 ,pe o salvare pe care am muncitt enormmmmmmm de mult .Dar mi se blocheaza jocul pe 31 mai 2016 ,aveam salvat pe mai multe sloturi,dar indiferent pe care o incarca pe 31 mai 2016 imi crapa jocul.As putea face ceva?

• 13 replies
    • 2.6k views
  21. Started by alyn2008,

Deci , am o problema la editor : Intru in editor , fac modificarile pe care le vreau , dau save editor as si scriu ca nume "Database Update' . Bun , imi apare in My Documents acolo Database Updated.xml si config.xml . De aici ce fac sa imi arate Database Updated.xml in joc ? Ca daca dau NEW GAME imi zice direct Loading Database fara sa aleg eu niciuna(mentionez ca am ultima versiune a jocului si este o versiune STEAM ) . Unde am gresit si ce ar trebui sa fac sa imi arate Database Update.xml in joc ? Multumesc !

• 6 replies
    • 2.6k views
  22. Started by andrey,

Sper ca nu deranjeaza acest topic nou (am mai deschis unul acum ceva timp si a fost inchis) am incercat sa caut pe forum un topic legat de jucatori liberi de contract si nu am gasit asa ca am decis sa creez eu unul Recomand un jucator liber de contract : Jan Pahor - 23 ani (Sweeper,Defender Center Mihai Panc - 28 ani (Defender Left/Center) * eu il folosesc DM si joaca bine Nu cred ca acesti jucatori se vor ridica la nivelul echipelor pe care le antrenati,dar sunt buni dupa parerea mea pentru Liga 2 , eu ii am la FC. Arges echipa actuala pe care vreau sa o repromovez. Have Fun!

• 3 replies
    • 5.1k views
  23. Guest UserDB
    Started by Guest UserDB,

Mai nou,imi da alta eroare la joc.Cand incerc sa-mi intru pe salvare imi zice "not well-formed (invalid token) at line 1 of last_saved_game.xml".Dupa care imi zice "The save game could not be loaded".Exista vreo solutie de rezolvare?

• 5 replies
    • 2.1k views
  24. Started by a3dess,

lucrurile stau cam asa: am inceput unemployed, am fost angajat de U. Cluj, i-am promovat in 2 sezoane... m-a ofertat Unirea Urziceni, am acceptat... problema este urmatoarea: incepand sa am performanta cu Unirea (2 sezoane in UCL, iesit de pe locu' 3 de fiecare data), normal ca vreau sa am si eu un stadion mai mare, sa nu mai joc in templu (adica in Ghencea)... eeeee, cand ii cer lu' Bucsaru sa mareasca stadionu' imi spune ca nu va accepta niciodata pentru ca nu e spatiu... se poate sa mai fac ceva? sau voi ramane mereu cu stadionu' ala micut????? (as putea sa plecla Barcelona, dar nu vreau :-p )

• 7 replies
    • 2.4k views
  25. Started by GabiTobo,

Help! Dupa ce m-am saturat sa iau batatie de la echipe mult mai slabe decat cele cu care am jucat m-am hotarat sa mai cer si eu un sfat! In primul rand as vrea sa stiu daca poate cineva sa imi traduca in romana toate tacticile de joc de la Team instructions. Si in al doilea rand as vrea sa stiu ce sa le fac la fundasi sa nu mai treaca toti de ei si sa iau gol din cauza lor la cornere!

• 8 replies
    • 2.7k views

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy