Football Manager 2010
Era si timpul
212 topics in this forum
-
De unde pot downloada una din versiunile compatibile cu versiunea din sectiunea Downoads-->FM 2010 Editors --> FM 2010 Real Time Editor v.3.0.200???Rog raspuns urgent!!!
-
- 7 replies
- 3.9k views
-
-
Din curiozitate care este cel mai batran jucator pe care l-ati vazut in joc ? [stiu ca o sa ma luati la misto ] http://img130.imageshack.us/img130/4548/87366255.png
-
- 12 replies
- 3.6k views
-
-
Dak tot vad ca e cam plictiseala pe aici,revin cu o problema..am inceput o noua cariera cu patchul 10.2,in anglia,cu tottenham...nu imi apare la squad optiunea "move to affiliate"...Stie cineva de ce???
-
- 9 replies
- 2.9k views
-
-
Am instalat rahaturi peste rahaturi pentru a scapa de problema asta (aparuta ieri, cand am incercat sa intru in joc). Am dat chiar si format azi. A mers initial, dar a reaparut imediat dupa ce am bagat patch-urile. Care stie ce e de facut?
-
- 14 replies
- 3.2k views
-
-
Am vazut in sondajul de fmro intrebarea "Ce versiune de FM2010 jucați?", unul dintre raspunsurile posibile era xbox. Din cate m-am documentat eu, FM2010 nu este pe xbox. Exista sau nu exista versiunea pentru xbox a FM2010?
-
- 2 replies
- 1.7k views
-
-
-
1) Imbinati experienta cu tineretea. 2) In cazul in care jucatorii nu evolueaza la nivelul la care ar trebui, o perioada la echipa a doua ii poate surescita. 3) Cereti raportul scouterilor despre jucatorii pe care doriti sa ii cumparati. 4) Cautati in diviziile inferioare jucatori care au prestatii bune. 5) Asigurati-va ca aveti programate destule amicale in vederea rodarii tacticii de joc. 6) Nu exagerati cu transferurile, pot dauna grav finantelor clubului. 7) în cazul în care jucătorii dumneavoastră nu joaca bine să nu ii vândeti sau să măriţi preţul , doar punetii la rezerve pentru aproximativ o lună sau cam asa ceva 8.) Cautati atac…
-
- 39 replies
- 11.6k views
-
-
Pe 13 Iulie 2012 mi se blocheaza jocul , joc cu patchul 10.2
-
- 15 replies
- 3.5k views
-
-
-
-
Niciodata nu mi-a placut sisitemul competitional de la noi, asa ca m-am gandit sa-l refac de la zero: liga 1: 12 echipe cu playoff & playout (pica 3) (4 meciuri Steaua-Dinamo pe an suna bine si e mult mai echilibrat campionatul) liga 2: 20 echipe si inca 4 ligi a cate 24 echipe. Cat ar trebui sa fie television money per club si castigurile pt locul ocupat in campionat ca sa fie totusi cat mai real? Poate unul din research-eri poate sa ma ajute cu date actuale? Am googel-it putin dar nu am gasit mare lucru. Multesc anticipat!
-
- 48 replies
- 9.5k views
-
-
Cand intru in joc si dau la " Load Last Game " sau "Load Game" imi arata asta : Imi poate spune si mie cineva ce are ?
-
- 12 replies
- 3.4k views
-
-
-
-
Va rog mult sa ma ajutati cu o problema.Am inceput un nou sezon cu Steaua si am selectat ca pot antrena doar in Liga 1.Dar as vrea sa pot vedea si liga a doua sa vad cum s-ar descurca steaua 2.Cum as putea sa selectez in timpul sezonului sa vad si competia din Liga a 2 ???
-
- 9 replies
- 2.1k views
-
-
am o problema,daca ma poate ajuta cineva: la inceputul jocului mi-am pus poza mea la manager si totul a fost ok si se vedea si acuma dupa ce am inceput sezonul 2 nu se mai vede,daca ma poate ajuta careva ar fi super
-
- 6 replies
- 2.9k views
-
-
La ce foloseste acel "Manager Chat " ? Am intrat in el si am vazut ca sunt doar eu.. Sunt sanse sa intre si alt manager din joc ?
-
- 15 replies
- 3.2k views
-
-
La fm 2009 imi apareau pe ecran meciurile importante care se jucau in acel moment (champions league, meciuri ale nationalelor) iar acum la FM 2010 aceste meciuri se joaca in background si ca sa vad rezultatele din fiecare etapa trebuie sa intru in statistici. Se poate seta intr-un fel sa fie ca la fm 2009?
-
- 6 replies
- 2.7k views
-
-
Italian 8th Level by 23enzo86 & Mad4Games Forum Finally came the white smoke! After a couple of months of work here for you a first version of the eighth Italian level! We have created all the 104 real group! http://fmaddiction.forumfree.it/?t=45375013 Here are the updates in the file New playable leagues - Serie D (9 rounds) - Excellence (28 rounds real) - Promotion (54 rounds real) - First Category (104 rounds real) New couples - Italy Cup Series D - Italy Cup Amateur - Torneo di Viareggio - Tr…
-
- 0 replies
- 1.5k views
-
-
stiam ca poti sa cumperi clauzele jucatorilor transferati. adica ai cumparat un jucator cu 1 leu + 50% dintr-un transfer viitor si peste doua sezoane vrei sa cumperi si cealalta jumatate. cel putin asa am auzit pt ca n-am avut ocazia sa incerc chestia asta. acum am incercat s-o folosesc dar nu-mi dau seama cum. am cautat putin pe topicul si games dar n-am inteles nimic din ce explicau aia acolo cu triunghiuri etc. intrebarea mea este: au scos faza asta la un patch, n-a existat sau sunt doar eu tembel si nu-mi dau seama cum se face?
-
- 12 replies
- 3.5k views
-
-
nu am apucat sa citesc toate topicurile deci.. nu am gasit un raspuns de ce nu merge ultimul patch? adica daca vreau sa bag si romania intr-un joc nou zice ca a gasit doar 17 echipe din 18 de ce nu stiu aveti si voi problema asta? daca ati rezolvat-o dati-mi si mie o idee multumesc imi cer scuze. am gasit raspuns
-
- 2 replies
- 1.9k views
-
-
Am inceput si eu o cariera la unirea urziceni si mi s-a oferit sa antrenez nationala nigeriei ... am dat accept jov dar nu o pot antrena si imi apare din saptamana in saptamana oferta si chiar daca dau accept job...tot nu ma pune in functie...ma puteti ajuta si pe mine va rog?
-
- 4 replies
- 1.7k views
-
-
Nu vi se pare ciudat sa se marcheze 40 si ceva de penalty-uri consecutiv?...iar in timpul meciului sa apere portarii ca descreieratii?
-
- 10 replies
- 2.9k views
-
-
salutare am fifa 2010, cu 10.2 si liga 3. Deseara vreau sa instalez pe un alt calculator si sa preiau salvarea de pe vechiul calculator. In afara de copierea salvarii trebuie sa copiez/import baza de date. Tin sa precizez ca pe actuala statie am modificat ceva la liga a 2 a din editor in sensul ca nu erau echilibrate seriile. Se pot exporta bazele?
-
- 12 replies
- 2.8k views
-
-
Salut,am si eu o intrebare.Am pus un kit pack pt romania.si imi apar toate echipamentele in afara echipei la care antrenez,Poli Timisoara.Aveti idee de la ce poate fi?Multumesc anticipat.
-
- 2 replies
- 3k views
-