Football Manager 2010
Era si timpul
212 topics in this forum
-
-
Am facut un mic update pentru Liga 1. Nu contine (din pacate) decat transferurile din tara noastra. Nu am avut timp sa verific/reglez contractele (ce real wage au, durata angajamentului). In cel mai rau caz, acest update va servi drept un schelet pentru cei care au mai mult timp ca mine. Update-ul se poate lua de aici: http://www.2shared.com/file/9dqli9es/update-iunie.html Noul link este: http://www.2shared.com/file/FcD11AFT/update_iunie__2_.html Probleme rezolvate: majoritatea imprumuturilor vechi sterse, majoritatea accidentarilor sterse, transferurile anuntate ieri. Have fun Al treilea update: http://www.2shared.com/file/13CIuMkL/update_iunie__3_.htm…
-
- 39 replies
- 10.3k views
-
-
Salut ! Am si eu o problema , cu o eroare care a aparut din senin . Aseara am jucat Fm2010 apoi am salvat [salvez cate 2 fisiere in ambele partitii ca sa nu am surprize ca ar crapa salvarile] , iar dimineata cand am intrat am dat load game si a aparut eroarea asta la 2 din salvari si alte 2 au crapat [The save game could not be loaded]. Eroarea este atasata : Am ultimul update . Si destul spatiu liber pe partitii [ C: 20 Gb liberi ; D: 96 Gb] . Cred ca si destul Ram [2 Gb] + virtual [6 Gb] Ce pot face ? Multumesc.
-
Sunt curios pe care îl preferă lumea în general. Nu mă interesează de ce, care e mai realist, care are mai multe bug-uri sau alte informaţii, doar statistica. Mulţumesc!!
-
- 33 replies
- 8.2k views
-
-
Pentru a face si eu ceva folositor pentru acest forum o sa pun niste pack-uri care le folosesc si prind foare bine. 1.Facepack 3GB - Torrent form http://www.fmscout.com/i-755-CutOut-Faces-Megapack-for-FM-2010/a-dl.html Cuprinde aproximativ 50 000 de fete de fotbalisti , manageri, dar si de oameni din staff 2.Logopack 10MB-Direct download http://www.4shared.com/file/141678764/1416d3e5/TurkStaff_FM_2010_Complete_Logo_Pack.html Cuprinde aproximativ 10.000 de logouri de echipe si de competitii din peste 100 de tari. Enjoy
-
- 20 replies
- 6.3k views
-
-
-
Liga 1 Moldova by paulcss2 Screens ***************************************************************** ********************************************************************************************************** Instructiuni de instalare: ********************************************************************************************************** copiati folderul ''pictures'' in C:\Documents and Settings\NumeleTau\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2010\graphics copiati fisierul ''Liga 1 Moldova'' in C:\Documents and Settings\NumeleTau\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2010\editor data *******************************…
-
- 6 replies
- 3.8k views
-
-
Am si eu o intrebare, legata de joc, cum pot mai exact sa dau cand transfer un jucator sa nu fie publica oferta, sa fie privata ? ....ca mi-am prins urechile cat am cautat :| Multumesc mult!
-
- 7 replies
- 2.5k views
-
-
Am si eu o problema,am inceput o cariera noua,cu 5 natiuni,si numai primele ligi de antrenat,dar eu am inceput la o nationala,mai precis la Romania,problema este ca nu mi se mai vad meciurile 3d,se vede ecranul negru si nici nu merge meciul,ca si cum ar fi pe pauza,ci doar 2d clasic,e singurul mod care merge...nu pot sa imi dau seama care e problema pentru ca mai am o salvare cu timisoara si sunt prin 2014 si imi merge perfect...ma poate ajuta cineva ?
-
- 3 replies
- 2k views
-
-
Salut ! Joc in Divisia a 3-a, antrenez, Juventus Bucuresti, am toate logurile de la competiti pentru prima si a 2 a Liga, dar nu am gasit pentru a 3 a, stiti de unde sa fac rost de ele ?
-
- 4 replies
- 3.8k views
-
-
Cei care antrenati echipe dn liga 1 probabil sunteti nebultumiti ca dupa 10 ani de joc si cu un buget de 50 mil nu puteti aduce "jucatori de valoare" as vrea sa stiu care a fost cel mai bun jucator din liga 1 pe care-l avezi si dupa cat timp ati reusit aceasta performanta
-
- 45 replies
- 13.9k views
-
-
Spunetimi si mie cum sa pun antrenamente ca jucatorii sa creasca bine..sunt incepator si nu ma prea pricep
-
- 7 replies
- 4.2k views
-
-
cine ma poate ajuta si pe mn cu aceasta eroare?multumesc anticipat not well-formated (invalid token) at line 1 of default.xml
-
- 18 replies
- 4k views
-
-
De fiecare data cand ma joc sunt aproape de a "ucide" pe cineva sau de a da afara vreun atacant. Mtivul e simplu portarii adeversarilor sunt o combinatie reusita intre SPIDERMAN si SUPERMAN. Va rog incercati sa propuneti asta la sigames pentru ca e groaznic, sper ca in fm2010 sa nu imi sparg monitorul:|
-
- 18 replies
- 4.1k views
-
-
-
Am si eu o problema. Nu imi mai merge sa umblu la touchline instructions. Imi raman gri si nu pot sa le deschid meniul. Care e problema ?
-
- 3 replies
- 2k views
-
-
Joc cu Kaiserslautern in Germania si dupa ce am castigat campionatul clubul a reusit o performanta pe masura si anume sa semneze "main kit sponsorship deal" in valoare de 2.5 milioane de euro, cel mai mic din Bundesliga. Bayern de exemplu are "main kit sponsorship deal" in valoare de 25 milioane plus inca alte contracte in valoare de 40-45 de milioane, in total 65-70. Nu zic ca ma compar cu Bayern chiar si dupa ce am luat campionatul dar totusi pana si amaratii de la retrogradare au 5 milioane din sponsorizari.
-
- 3 replies
- 2.2k views
-
-
FM 2010 MAC disponibil pe Steam din aceasta seara
-
- 2 replies
- 1.7k views
-
-
-
Salut baieti.De unde iau si eu patch-ul ptr liga III romania.Pentru patch 10.3. Va multumesc
-
- 3 replies
- 5.3k views
-
-
-
unknown ecoding at line 1of default xml. Cand vreau sa deschid manageru' asta imi apare si nu mi l deschide.ma puteti ajuta va rog?multumesc
-
- 13 replies
- 3.4k views
-
-
cum pot sa pun poze in joc dar nu de jucatori poze gasite pe net sau facute de mine?
-
- 8 replies
- 4.3k views
-
-
antrenez pe dinamo. sunt in al 3 lea an si de 5 luni imi scade bugetul foarte mult din cauza " taxelor " . pana acum imi lua 50k pentru taxe acum de 5 luni imi ia 3,5-4 mil lunar si aceste taxe sunt in crestere. ma puteti ajuta cu un sfat?
-
- 7 replies
- 2.4k views
-
-
Am o problema la Atletico Madrid unde mi-am construit o echipa buna cu care am castigat Primera si CL: la un moment dat l-am pus pe Aguero capitan, dupa care staff-ul mi-a recomandat sa nu-l mai folosesc capitan, l-am scos, iar acum jucatorul are moralul aiurea, e unhappy de sezonul trecut, nu vrea sa semneze prelungirea contractului. Mai exista vreo posibilitate sa-l fac sa nu mai fie unhappy si eventual sa semneze prelungirea contractului ? E super jucator, in plus de asta toata echipa il considera piesa principala, daca l-as pierde cred ca s-ar duce de rapa tot ce am facut pana acum. Astept sfaturi. Mersi anticipat.
-
- 8 replies
- 2.5k views
-