Football Manager 2010
Era si timpul
212 topics in this forum
-
UPDATE PENTRU CEI CARE SUNT LENESI SI NU STIU SA CITEASCA: Am ajuns la momentul final al acestui asa zis patch si il puteti downloada de aici: http://www.fmro.ro/dl/ligaiv99virgula99lasuta.zip Avem deosebita placere de a va anunta lansarea betaului pentru 10.IV. Ce inseamna 10.IV? - transferurile la zi in Liga I (beta 1) - transferurile la zi in Liga a II-a (beta 2) - activarea Ligii a III-a (RC 1) - activarea Ligii a IV-a (RC2 si final) Momentan va vom oferi beta1 si asteptam feedback-ul vostru in ceea ce priveste corectitudinea transferurilor si eventualele erori NOTA: în acest mini-update nu vom umbla la reputatii si CA/PA. Daca aveti astfel …
-
- 280 replies
- 68.2k views
-
-
Sursa - http://community.sigames.com/showthread.php?t=202512
-
- 8 replies
- 5.5k views
-
-
Download Link 27.07.2010 Dowload Link A se combina cu unul dintre urmatoarele patchuri pentru transferuri. Transferurile sunt la zi pentru toate echipele din Liga I si partial din Liga a II-a. Exista 2 versiuni de patchuri pentru transferuri : i) una continand doar transferuri; DOWNLOAD PATCH TRANSFERURI LINK 1 i) cealalta versiune, pe langa transferuri, contine si modificari de PA/CA . DOWNLOAD PATCH TRANSFERURI LINK 2 Download link patch transferuri 27.07.2010 - Filebox Fisierul downloadat se pune in ...\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2010\editor data . Inainte de a incepe jocul se bifeaza atat Romania_Unleashed_2010_2011.d…
-
- 131 replies
- 44.5k views
-
-
Lectura placuta: http://www.footballmanager.com/manual/
-
- 2 replies
- 7.6k views
-
-
Salut! Am inceput sa joc FM 2010 cu AFC Telford United din Vanarama Conference North. Tot incerc sa iau cu imprumutjucatori de la echipele de rezerve din Premier League, dar desi am acordul echipelor, jucatorii refuza sa vina ca imprumut. Cum as putea atarge jucatori din echipele de rezerve din Premier League si Championship sa vina ca imprumut la echipa mea?
-
- 0 replies
- 3.6k views
-
-
Deoarece topicul original este inchis, am creat acest topic cu rugamintea ca cineva, care probabil inca mai are acel mod, sa il urce pe un site si sa puna link'ul de download aici, daca se poate. Am incercat toate link'urile de pe topic si toate sunt moarte asa ca tot ce o ramas sa fac este sa fac aceasta cerere. Va multumesc in avans si va urez o zi/noapte buna!
-
- 0 replies
- 2.1k views
-
-
Salut vreau si eu sa aflu cum fac rolling saves si backup sunt incepator.
-
- 0 replies
- 3.7k views
-
-
Salut cand la load game imi spune "THE SAVE GAME COULD NOT BE LOADED" CE TREBUIE FACUT??
-
- 4 replies
- 2.4k views
-
-
Salut sunt nou pe forum in fm 10 am o cariera cu Arsenal am concediat 2 physio care erau slabi si in locul lor vreau sa aduc tot 2.Deocamdata am luat decat 1 la al doilea imi spune:The Arsenal board have cancelled the transfer of[numele]as they feel the club doesn't need another physio.
-
- 2 replies
- 2.1k views
-
-
Imi place sa joc in campionatul Romaniei, cu echipe mici. Ca performante notabile as mentiona castigarea cupei UEFA in al cincilea sezon cu Poli Timisoara si participari constant bune in Champions League. Momentan sunt in 2023 cu Sportul, castig campionatul aproape la pas an de an si ies din grupele CL de fiecare data. Totusi, nu reusesc sa acced in fazele superioare ale competitiei, din motive ce nu tin neaparat de managementul meu. As enumera cateva "handicapuri" si va rog sa veniti cu sugestii si completari acolo unde puteti: 1. Lipsa jucatorilor de valoare care sa vina in campionatul nostru. E o discrepanta mare intre ce se joaca in campionatul intern si ceea ce…
-
- 6 replies
- 4k views
-
-
Ma scuzati daca mai e vreun topic asemantor deschis (stiu ca a fost unul dar este inchis, si acolo am vazut numai jucatori de 1 mil) Joc cu petrolul ploiesti si abia am promovat , as vrea sa fac niste achizitii cu bani putini , ceva din liga a 2 ca aia au salarii mai mici. Cum sa conduc clubul pt a ramane in divizia A si sa aduc cat de cat clubul mai sus, ca probabil asa sus cum e steaua nu prea am cum(precizez nu imi plac fanteziile precum acea tactica de corner care zice ti ca e un fel de cod etc... ceva real , asa e mai frumos daca se poate bine daca nu inchide-ti sterge-ti topicul
-
- 8 replies
- 5.9k views
-
-
Salut ! Nu merge sa folosesc editoru si vreau sa editez cati jucatori din Bundesliga, deoarece sunt foarte slabi in fm2010, pe cand in viata reala au explodat. Este vorba de : Kagawa, Schmelzer, Allagui, Schurrle, Gotze, Gundogan, GroBkreuz . Va rog frumos, daca poate cineva sa ii "faca mai bunicei" din editor si sa posteze aici schimbarile. Va multumesc
-
- 7 replies
- 3.5k views
-
-
Am bifat din greseala un Don't show this message again Stie cineva cum se reseteaza?
-
- 2 replies
- 2.7k views
-
-
Salutare. am si eu o intrebare. mi-am formatat windowsul, am avut grija inainte sa copiez salvarile jocului si tot ce era in folderul sports interactive din my documents. Mi-am instalat din nou Fm2010, am copiat salvarile jocului in sports interactive..dar cand dau load pe o salvare veche nu mi se incarca. nici nu da vreo eroare. sa incep alta cariera merge. care poate sa fie problema ?
-
- 3 replies
- 3.1k views
-
-
Salutare! Ma poate ajuta cineva va rog! Caut anumiti jucatori si nu mi-i gaseste. De exemplu: un prieten imi spune ca a luat un anumit jucator ( Rinaldo de ex) , iar eu cand il caut nu-mi gaseste nimic. Care ar fi cauza? Va rog sa ma ajutati.... Multumesc !
-
- 6 replies
- 3.3k views
-
-
Salut stie cineva un pack cu fete liga 1 2010-2011? Va multumesc....
-
- 3 replies
- 4.6k views
-
-
Am cautat toata ziua un patch dar nu am gasit.Caut ceva sa am stemele originale,jucatori,liga II,III sa fie toate can ralitate.Multumesc anticipat.
-
- 1 reply
- 3.4k views
-
-
Salutare,am o problema am setat din greseala rezolutia gresit si pe langa faptul cand intru in joc imi apare pe monitor OUT OF RANGE am incercat de la Editor sa schimb rezolutia insa cand intru acolo imi apare acelasi lucru(OUT OF RANGE).AM sters jocul,l-am instalat din nou insa aceeasi problema.Ma poate ajuta cineva,va rog.Va multumuesc
-
- 13 replies
- 5.2k views
-
-
Scuzati daca nu postez unde trebuie , dar nu mai gasesc ultimul patch cu transferuri. Cu Coman , Rui Duarte , Grigore , Sburlea la Rapid cu ultimele transferuri :| . mersi
-
Salut! Am o problema, astazi dimineata am luat de la sectiunea Download (apasand butonul de sus) Patch 10 al FM 2010. L-am instalat, am ales fisierul ( C:\Program Files\ Sports Interactive\ Footbal Manager 2010) dupa ce se sfarseste update-ul, intru in fisier din C:\ etc. si dau pe launcher si imi da o eroare: "This application is failed to start because d3dx9_41.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem." Am reinstalat de vreo 5 ori si tot asa imi zice...
-
- 3 replies
- 3.5k views
-
-
Salut! Sunt nou pe forum! Tot caut de ceva saptamani sa rezolva o problema care imi apare la FM10 in al doilea an, inaintea inceperii sezonului competitional trimit echipa in turneu prima data in Brazilia iar dupa aceea in Argentina, dar problema este ca in al doilea an cand ma duc sa aleg tara in care sa fac turneul lipsesc foarte multe tari, inclusiv Brazilia si Argentina! Ce este de facut, cum pot sa rezolv problema?! Multumesc!
-
- 12 replies
- 5.2k views
-
-
As avea nevoie de un fundas si un mijlocas cu urmatoarele cerinte: Varsta: maxim 29 ani si minim 18 ani. Pass completion: minim 69% Valoare: maxim 6M Joc cu Steaua asa ca bugetul nu e chiar mare: 17M ca am cheltuit pe vreo 4 transferuri importante.Am cautat o gramada de jucatori dar aia ba erau prea scumpi,ba aveau vreo 33 ani,ba erau de la echipe rivale si nu puteam sa-i cumpar,ba cereau salariu prea mare etc...
-
- 20 replies
- 6.2k views
-
-
As vrea sa stiu daca in fm2010 pot schimba stadionul echipei nationale si daca se poate cum? (alta varianta de cat editorul) Multumesc!
-
- 5 replies
- 3.6k views
-
-
Sa n-aud de sortitoutsi, ca am cautat de m-am saturat si n-am gasit nimic. Deci, unde gasesc? Un link, ceva...
-
- 2 replies
- 2.6k views
-