Football Manager 2010
Era si timpul
212 topics in this forum
-
Cand instalez patch de 10.3.0 imi cere registration key,ala care se gasesc in carcasa jocului original,ce pot sa fac?(nu il am original)
-
- 8 replies
- 2.9k views
-
-
-
Joc cu un prieten impreuna pe network si orice as face lui tot ii apar la news toate transferurile care le fac eu si imi tot "fura" jucatori. Nu se poate face ceva sa nu ii mai apara deloc ce jucatori vreau sa aduc ? Multumesc anticipat.
-
- 5 replies
- 2.5k views
-
-
-
-
Salut . Am o problema cu jocu' de 2 zile . Joc manager de aproape 1 saptamana si azi si ieri cand sa intru in joc astept pana intra imi scrie processing , please wait .... si imi apare tot ecranu alb . L`am reinstalat de N ori , am scos alt torrent si tot asa . Rezolvarea ... ?
-
- 12 replies
- 3.3k views
-
-
Salut. Am intampinat o problema de care nu am mai avut parte pana acum si nu imi dau seama de la ce poate fi. Am instalat FM10, am dat dubluclick pe shortcut, iar dupa cateva secunde mi se blocheaza sageata pe desktop, apoi imi intra in joc dar imi apare o imagine neagra, cu niste dungi verzi intrerupte si ramane asa. Am incercat de mai multe ori, l-am dezinstalat, l-am instalat iar, nimic. Am formatat PC-ul, tot nimic. Aveam XP, acum mi-am instalat 7, si singura diferenta e ca nu mai intra in joc ci doar se blocheaza sageata pe desktop si ramane asa. Nu mai merge nici cu CTRL ALT DEL. Trebuie restartat de la buton. Are cineva vreo idee despre aceasta problema?!:-?
-
- 2 replies
- 1.9k views
-
-
Cum se pot pune 2D default kits in FM10? Exemplu : http://img96.imageshack.us/img96/6531/steauavmanutd2.png Va rog frumos, caut de 2 zile pe net si nimic, am intrebat pe FM-Base si FM-Genesis dar nu imi raspunde nimeni
-
- 7 replies
- 2.8k views
-
-
Sal , dupa ce am instalat patch 10.3 jocul mi se misca mult mai greu decat inainte. Acum cu patchu daca dau continue sta 1-2 secunde pana sa faca ceva . E deja foarte enervant . Help pls
-
- 3 replies
- 1.8k views
-
-
Salut ! Am si eu o problema: la Fm 10 si Fm 08 am incercat sa schimb cu editorul jocului anumite atribute la jucatori iar cand intru in joc nu e nimic schimbat sau sunt schimbate toate atributele dar nu cum le-am pus eu. De ce nu merge ? Si daca nu se poate cu editorul jocului atunci cu ce ?
-
- 9 replies
- 3.1k views
-
-
Domnii mei, salutari, de mult nu am mai intrat pe aici. Nu sunt la curent cu update-urile de db cu noile transferuri, mi-a fost si lene sa caut pe acest forum ca sa fiu sincer, dar acum intreb, exista un asa update cat de cat actual ? perioada de transferuri pe 1 August se termina, nu ? deci teoretic ar trebui sa fie ceva update. Multumesc anticipat.
-
- 12 replies
- 4.7k views
-
-
Am descoperit o tactia cum sa dai gol din corner aproape tot timpul. Incercati-o si voi. Am luat-o tot de pe un site ca acesta. E facuta de un tip deci nu are probleme cu drepturile de autor. 433.tac
-
- 38 replies
- 10.7k views
-
-
A aparut. Repara (prea) multe. Probabil il pune Mihai maine pe site. Pregatiti-va de scroll: ----------------------------- Football Manager 2010 v10.3.0 ----------------------------- Crash Fixes =========== - Fixed crash when clicking on the backroom advice button. - Fixed issue causing runtime error in network games General ======= - Players who say they are willing to leave the club to help with the clubs debts no longer get upset if you transfer list or offer them out. - Fixed scouts completing their nation assignments too early for small reputation clubs. - Adjusted generation of names for Croatian newgens with second nationaliti…
-
- 139 replies
- 25.5k views
-
-
Ştiu că a postat cineva un link intr-un topic dar nu mai ţin minte exact unde. Mă puteţi ajuta cu patch pentru activarea celor 10 ligi din Anglia?
-
- 8 replies
- 2.5k views
-
-
-
Salutare. Am o problema la echipa nationala. Antrenez Ivory Coast si am sters din greseala National Pool. Cum pot recapata lista? Multumesc.
-
- 7 replies
- 1.8k views
-
-
-
Se pot pune tricouri in loc de stemele de la scoreboard?
-
- 1 reply
- 1.7k views
-
-
Am o problema destul de delicata.Nu pot continua jocul Sunt cu Ajax si de curand am preluat nationala Coastei de Fildes. Cand trebuie sa aleg lotul de jucatori pentru WC sunt obligat sa am 3 portari in lot iar eu nu am decat 2 (atatia am avut in aria de selectie iar alt portar nu stiu daca exista la alta echipa) iar problema e ca nu pot continua jocul :| Exista vreo solutie in afara de a "inventa" eu in portar? Daca nu exista cum pot sa editez un nou jucator? Am incercat cu FM Editor,am bagat tot ce trebuie,am salvat peste vechiul config si nu mi-l baga in joc
-
- 6 replies
- 1.6k views
-
-
am instalat jocul pe cand sa il rulez: "dx9.dll_41 was not found please re-install game"am reinstalat jocul (ca nu aveam ce face)dar tot asa PS:ieri am reinstalat windowsu' ce sa fac?
-
- 2 replies
- 1.5k views
-
-
Pentru oamenii carora le era dor de skin-uri clasice, astazi a aparut Flexion 2010. Il puteti lua de aici: http://sortitoutsi.net/fm2010/downloads/graphics/skins/547-flexion_2010.html
-
- 2 replies
- 2.9k views
-
-
Se poate face Amical intre Echipa Nationala si echipa Club?
-
- 4 replies
- 2.4k views
-
-
Mda , dupa experientele placute ale FM-ului de cateva editii bune incoace , am ceva probleme cu cardul ... iar FM10 l-am jucat de pe cd-ul unui prieten , care si-a luat zboru in tarile calde , sa zic asa , cu tot cu cd , si a trebui sa schimb windows-ul , si n-am ce face , am ramas fara FM10 . Totusi ,am o intrebare : de unde as putea sa iau jocul prin sms ? daca se poate , binenteles , era 10 euro pe steam, dar cardu meu tocmai a expirat , si la valabilitate si la bani , asa ca , pana la noi depuneri , se poate lua jocul prin sms ? am cautat si pe google , si n-am gasit nimic ... poate ma ajutati ... va multumesc
-
- 1 reply
- 1.4k views
-
-
-
intrebare de noob,deci.. dau la join network, apoi ce e de facut?Am bagat id-ul de hamachi al unui prieten, el l-a bagat pe al meu, dar tot nu merge.Ma poate ajuta cineva? multumesc anticipat.
-
- 11 replies
- 3.7k views
-