Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

scotty01

Intrebare: Salvare Joc

Recommended Posts

Salutare.

am si eu o intrebare.

mi-am formatat windowsul, am avut grija inainte sa copiez salvarile jocului si tot ce era in folderul sports interactive din my documents. Mi-am instalat din nou Fm2010, am copiat salvarile jocului in sports interactive..dar cand dau load pe o salvare veche nu mi se incarca. nici nu da vreo eroare. sa incep alta cariera merge.

care poate sa fie problema ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oricare dintre salvarile copiate de tine iti face la fel ?.

Macar poti compara cu alte salvari(timpurii) din punct de vedere al numarului de Mega ?orice modificare iti poate oferi un indiciu chiar daca o salvare , acum comprimata nu mai are 2-300 de mega ca pe vremuri.

Procesul salvarii posibil sa fi fost intrerupt.

In rest nu stiu ce sa zic. nu poate fi vorba de o diferenta de patchuri ?salvarea pe 10.3 si inca nu l-ai bagat pe nou windows.

Numai bine !

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy