Jump to content

Tactici Si Jucatori Ieftini

Featured Replies

Posted
comment_305143

Ma scuzati daca mai e vreun topic asemantor deschis (stiu ca a fost unul dar este inchis, si acolo am vazut numai jucatori de 1 mil)

Joc cu petrolul ploiesti si abia am promovat , as vrea sa fac niste achizitii cu bani putini , ceva din liga a 2 ca aia au salarii mai mici. Cum sa conduc clubul pt a ramane in divizia A si sa aduc cat de cat clubul mai sus, ca probabil asa sus cum e steaua nu prea am cum(precizez nu imi plac fanteziile precum acea tactica de corner care zice ti ca e un fel de cod etc... ceva real , asa e mai frumos :)

daca se poate bine daca nu inchide-ti sterge-ti topicul :D

comment_305146

ia incearca asa

du-te la players search -> filter -> asking price -> between 0 - 500k sau cat vrei tu sa oferi , e imposibil sa nu gasesti :) daca nu, de ce nu cauti jucatori liberi de contract ?

si referitor la tactica , incearca sa joci nu foarte ofensiv pentru ca daca nu ai o echipa buna o sa ti-o iei in bot :D incearca sa joci un 4-2-3-1 chiar :) il ai pe Budescu, il pui Target Man si cumperi un AMC bun care sa ii dea pase de gol. Cauta DM cu tackling, marking, stamina, bravery, work rate cat mai mari

comment_305148

sau incearca asa: fara nici un transfer (pentru ce sa-ti mai bati capul?!) si la fiecare infrangere, quit->reload last, pana cand vine nemaintalnita victorie. Si o tii asa pana castigi campionatul.

Dupa aia vii si ne intrebi ce jucatori iti trebuie pentru Champions League, mmkay?

• Author
comment_305169

sau incearca asa: fara nici un transfer (pentru ce sa-ti mai bati capul?!) si la fiecare infrangere, quit->reload last, pana cand vine nemaintalnita victorie. Si o tii asa pana castigi campionatul.

Dupa aia vii si ne intrebi ce jucatori iti trebuie pentru Champions League, mmkay?

off: asa sa joci tu in familie prietene, sa vezi care e mai tare dintre voi ;)

on: ms roby

inchide ti topicul.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy