Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

FMRo Forum - Football Manager Romania

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La Cererea Publicului, Ii Zice Fmro 10.Iv 100%

Featured Replies

• Generaţia de Aur

A da, ca tot mi-ai amintit si Gallanis, un atacant grec a mai venit in iarna asta si chiar a intrat in meciul cu Ceahlaul.

• Replies 280
  • Views 69.9k
  • Created
  • Last Reply

da-i dracu pt gabani, gavanis si orice alt aiurit care n-a apucat sa fie transferat. baga ligile 3 si 4 ca nu de dragul lui tall asteptam patchul asta...

Sustin cererea lui Ilici. Astept liga a 4-a ca painea calda...

ba Mihai, ce draq...apar doar primele doua divizii, nici macar a3a nu e

esti chior omule?

Momentan va vom oferi beta1 si asteptam feedback-ul vostru in ceea ce priveste corectitudinea transferurilor si eventualele erori

• Romania Research Team

2 intrebari?

1. o data aproximativa,cand apare update-ul cu liga a 4a in varianta finala?

2. daca am inceput deja o cariera pot sa adaug update-ul cu liga 4 sau tre sa incep o noua cariera?

• Author
  • MentholBoy

Din cauza problemelor cu siteul din ultimele zile nu am avut timp sa ma ocup de nimic. Daca nu mai apare nimic neprevazut probabil ca vineri seara ar trebui sa apara varianta cu LIga a III-a activata

• Romania Research Team
Din cauza problemelor cu siteul din ultimele zile nu am avut timp sa ma ocup de nimic. Daca nu mai apare nimic neprevazut probabil ca vineri seara ar trebui sa apara varianta cu LIga a III-a activata

cum adica varianta cu liga 3 activata,ca merge liga 3,si la ult patch

daca tot modifici cate ceva, ai putea mari si bugetul altor echipe, pentru ca nu inteleg cum naiba are de exemplu steaua, 8M ? o minune probabil.

daca tot modifici cate ceva, ai putea mari si bugetul altor echipe, pentru ca nu inteleg cum naiba are de exemplu steaua, 8M ? o minune probabil.

In mod logic, bugetele echipelor romanesti ar trebui sa scada.

Mihai, vreau patchul pentru liga a IV-a... m-am saturat sa joc cu Barcelona... :thumbdown:

... vreau patchul pentru liga a IV-a ..

Pana atunci il poti incerca pe al meu :D . Poti alege dintre 550 de echipe romanesti . Vezi aici .

Edited by Addy_G

Pana atunci il poti incerca pe al meu :D . Poti alege dintre 550 de echipe romanesti . Vezi aici .

Chiar voi incerca. Pacat ca nu se pot face schimbari de astea si in real-life... ar aduce mai multa varietate campionatelor. Eu oricum sunt de multi ani adeptul unei Cupe la care sa nu aiba acces echipele din Liga I...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.