Jump to content

La Cererea Publicului, Ii Zice Fmro 10.Iv 100%

Featured Replies

• Replies 280
  • Views 68.6k
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...
  • Generaţia de Aur
comment_287893

Cred ca era mai bine sa fie facute 2 sau 3 versiuni separate: una cu actualizarile la Liga I si II, alta cu activararea Ligii a III--a si in cele din urma si Liga a IV. Asa am vazut ca au facut si cu activarea ligilor englezesti inferioare.

• Author
  • MentholBoy
comment_287920

Dupa cum a spus un mare intelept chinez: "Imi bag pula, stau prost cu timpul", daca sunt doritori de Liga a IV-a in full, am nevoie de un voluntar sa ma ajute cu ceva la fisier.

Mai sunt de bagat o multime de echipe in baza de date si timpul nu prea e de partea mea.

In momentul de fata sunt bagate toate echipele pana la judetul Dambovita (exclusiv)

Daca se gaseste cineva voluntar sa bage restul de echipe, in maxim o saptamana aveti toata liga a IV-a activa. Asta, in conditiile in care mi-ar lua maxim o zi sa setez toate regulile cum trebuie. Dar, am nevoie de un voluntar sa bage restul de echipe ramase.

Cate echipe? Cam 220 :D

- Dambovita - 10

- Dolj - 6

- Galati - 5

- Giurgiu - 14

- Gorj - 9

- Harghita - 6

- Hunedoara - 8

- Ialomita - 10

- Iasi - 8

- Ilfov - 4

- Maramures - 15

- Mehedinti - 8

- Mures - 7

- Neamt - 10

- Olt - 0 - rezolvata

- Prahova - 9

- Satu Mare - 20

- Salaj - 6

- Sibiu - 6

- Suceava - 6

- Teleorman - 9

- Timis - 5

- Tulcea - 10

- Vaslui - 16

- Valcea - 8

- Vrancea - 18

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy