Jump to content

FM 2019 Cariere

1. revin cu foto pt ca nu pot încarca...

2. Started by kan-guru,

Mi-am petrecut ultimele luni incercand sa ma pun bine cu pre-game editoru' pentru FM. Nu mi-a iesit. Indiferent ce-as face, tot in relatii total neamicale am ramas cu el. Adica el ma oftica si eu il injur. Si tot ofticandu-ma si injurand mi-am dat seama la un moment dat ca timpu' trece iar eu n-am parte de distractie. Adica n-am mai jucat FM19 de vreo 3 luni bune. Bon, avand in vedere revelatia asta, m-am hotarat sa "bag" o salvare tzapana. Una d-aia de lunga durata, daca se poate, cel putin 5 sezoane. Anu' trecut am spart toate normele jucand 10 sezoane cu supergalacticii de la Flacara Zavoiu. Anu' asta ma bantuie necesitati nitel mai diferite. Adicatelea as prefera un o…

• 194 replies
    • 27.2k views
  3. Started by TurtonaccioFM,

Doresc prin acest post sa va prezint carierele mele din FM19, precum si canalul meu de youtube. O sa urmeze un ultim filmuleț din acest sezon 2019, mai apoi așteptând ieșire beta FM20. Mulțumesc mult!!!

4. Am decis să încep o nouă carieră cu Dinamo. Sper ca această carieră să fie mai norocoasă. Sunt live chiar acum: https://www.youtube.com/watch?v=1PZJtdWzYAw

• 162 replies
    • 19.9k views
  5. Started by FC Parma,

• 79 replies
    • 12k views
  6. Berbec,oltean,pandur...ce sa mai, combinatia perfecta ca cel de al doilea story din viata mea ( si a 2-a cariera din FM2019 ) sa fie tot cu PANDURII TARGU-JIU ! zis si facut..o sa fac o sinteza scurta a primului sezon mai jos si sper ca de data asta sa nu fiu dat afara , altmiteri a 3-a cariera o sa fie tot cu gorjenii. Ca si database o sa joc pe Large cu primele 2 ligi din Romania,Belgia,Croatia. Obiectivul meu este unul deplasat se poate spune, dar sunt determinat si motivat sa incerc pana voi reusi..SA ADUC UN TROFEU EUROPEAN LA TARGU-JIU Sezonul 1 Echipa aflandu-se in faliment si in administratia primariei , n-am avut buget de transferuri sau de vr…

• 63 replies
    • 8k views
  7. Started by CEZI009,

Deci...Vreau sa incep sa postez pe acest forum... Voi posta cariera mea cu UTA ARAD... --------------------------------------------------------------------------------------------- sezonul 2018-19 =Promovez in liga 1 de pe locul 1... --------------------------------------------------------------------------------------------- sezonul 2019-20 =raman cu noroc in liga 1,luand locul 4 in play-out --------------------------------------------------------------------------------------------- sezonul 2020-21 =intru in play off si iau locul 6,cu putin ghinion... --------------------------------------------------------------------------------…

• 8 replies
    • 2.6k views
  8. Started by Alec,

Nu plănuisem inițial să joc ediția asta de FM, cu atât mai puțîn să prezint o carieră pe forum datorită lipsei de timp. Am zis totuși că după 15 ani în care l-am jucat an de an, măcar să-i dau o încercare. Nu știu exact cum să încep să povestesc cariera asta, pentru că sunt deja în anul 2030, știu doar că e un story care merită împărtășit. Deși an de an jocul n-a ezitat să mă surprindă, ce a reușit jocul să genereze în această carieră depășește legile oricărui scenariu dystopian românesc. Am început cariera fără prea mari așteptări, voiam mai mult să testez noile caracteristici ale modurilor de tactică și transferuri apărute; excelente! Menționez că joc pe un…

• 31 replies
    • 5.3k views
  9. FOTBALUL ROMÂNESC PESTE 1000 DE ANI Nu este chiar o carieră, dar am simulat o salvare cu primele trei ligi românești până în 3019. Link descărcare: https://www.mediafire.com/file/dkvsmwhji41g0yo/FM3019.fm/file Am făcut și un clip în care m-am uitat la câteva lucruri interesante, dacă vreți să săriți peste intro, duceți-vă la 4:31. https://youtu.be/ZSl67X7gOOg

• 4 replies
    • 1.6k views
  10. Ne aflam in anul 2028 , unde Flacara Moreni castiga campionatul dupa un sezon regulat fara infrangere, dar cu un playoff plin de surprize , antrenorul principal plecand in LasVegas , devenind jucator profesionist de Poker... Se anunta un parcurs slab pentru Flacara in Champions League , tinand cont ca Liga I se afla pe locul 28 in clasamentul european , va incepe inca din primul tur. Toti jucatorii Flacarei sunt urmariti de cluburi puternice din Europa , iar in situatia in care presedintele si`ar vinde si nevasta pentru 2 lei, sigur va fi un an bogat financiar pentru ei, dar sarac in rezultate. Probabil urmeaza caderea Flacarei , odata cu cea a fotbalului romanesc. …

• 7 replies
    • 1.9k views
  11. Această carieră este ultima carieră din Football Manager 2019. Am avut câteva criterii: 1. Să fie dintr-o țară cu un campionat puternic; 2. Să fie favorită la mijlocul clasamentului; 3. Să fie o echipă de tradiție. Așa dar, echipa aleasă a fost Atalanta deoarece ei joacă și în Europa League. Voi posta videoclipuri cu această carieră pe canalul meu de YouTube, dar, desigur, voi pune și postări aici pe forum. Primul episod:

• 4 replies
    • 1.5k views
  12. Ei bine, am decis să încep o carieră nouă, cu echipa de la mine din comună. Cu Cs Berceni. Echipă care s-a înființat în anul 2008, s-a desființat în 2016, an în care s-a înființat din nou, dar în ultimele ligi, acum fiind o echipă de amatori care evoluează în liga 4 Ilfov. Să sperăm că vom ajunge cât mai departe cu această echipă. Voi posta și pe canalul meu de YouTube, pe care puteți să dați un subscribe dacă vreți să primiți notificare când mai postez din această carieră. Canalul meu: https://www.youtube.com/channel/UCeyN2SHZ_jCDPNdrtd2-_Cw. Mâine la ora 10:30 voi avea premieră cu primul episod din această carieră, dar desigur, voi pune și screenshot-uri.

• 14 replies
    • 2.6k views
  13. Started by Dennis.Dey,

Votul il voi lasa ori pana maine la ora 9:00. Ori pana in seara asta la 20:30

• 0 replies
    • 1k views
  14. Started by chichi1305,

In primul rand va salut pe toti. Am urmarit an de an FMRO , felicitari tuturor care au timpul si placerea necesara astfel incat acest forum sa existe , dar si ligile inferioare din Romania jucabile. De ceva timp , am 2 maxim 3 cariere pe an, pentru fiecare varianta de FM , intotdeauna fiind manager`ul unei echipe mici. Mi se pare mult mai motivant jocul atunci ca e mai greu. Recent am luat patch`ul pentru ligile inferioare. Am inceput cu o echipa de liga IV-a, am promovat imediat , dupa care am stat cativa ani rugandu`ma de patron sa ne transformam in Professional. Cum nu`si dorea omul, m`am chinuit an de an , cautand jucatori care imi plecau dupa 6 luni moca moca:) . Din…

• 103 replies
    • 15.9k views
  15. Started by Dennis.Dey,

Poll Cu cine sa fac cariera am ideei

• 8 replies
    • 2k views
  16. Started by RoPlay,

Salut, am inceput o cariera noua din divizia a 4-a si am schimbat numele echipei in Atletico Textila. Pentru mine e o provocare noua si am vrut sa inregistrez totul in caz ca o sa ajung sa castig UCL in enspe mii de sezoane. Singura mea problema cu care ma confrunt este faptul ca suntem o echipa de amatori si nu pot oferi contracte jucatorilor. In caz ca e cineva interesat , las si eu linkul la canalul meu - https://www.youtube.com/watch?v=dm_MCm9rOGI Incerc sa fac cate un episod in fiecare zi ( exceptand weekendul ), atata timp cat imi permite timpul si nervii cu echipa asta.O sa imbatranesc pana reusesc sa fac ceva cu ea. Sper totusi sa gasesc cateva informat…

• 5 replies
    • 1.7k views
  17. Am decis ca în locul carierei cu Jupiter să îmi fac carieră în liga 4, cu Bury. Am ales Bury deoarece este echipă de tradiție, fondată în 1885, însă au juat în Premier league ultima oară în 1929 și avea cele mai bune facilități pentru tineri și juniori din liga 4. Odată ajuns la echipă, am găsit un lot de 22 de jucători, niște jucători destui de bunicei pentru liga 4 părerea mea.

• 3 replies
    • 1.5k views
  18. M-am decis sa preiau Piacenza din Serie C, o echipa cu putine prezente in prima divizie, prin 2001 fiind ultima prezenta in primul esalon al fotbalului italian. Un stadion onorabil de 21.000 de locuri , echipa este cotata sa termine pe locul 7, deci in mare parte outsider la promovare , iar in 2019 se implinesc 100 de ani de la infiintarea clubului. Ar fi bine venita o promovare chiar in anul centenarului. Am obtinut niste rezultate relativ bune in perioada de pregatire, o infrangere la limita 1:0 cu Gladbach ceea ce se poate numi o performanta. O infrangere tot la limita in cupa italiei 0:1 cu Foggia, echipa de Serie B. Am inceput insa ca din pusca in meciurile ofi…

• 7 replies
    • 1.8k views
  19. Tocmai m-am decis să mai încep încă o dată cu Jupiter. Ultima oară. M-am decis să îmi impun și niște reguli: Să am maxim 2 jucători mai bătrâni de 30 de ani în primul 11 Să promovez în fiecare an un jucător de la academie

• 4 replies
    • 1.4k views
  20. Vreau să încep o carieră cu o echipă nou înființată, dar deocamdată nu pot deoarece vreau să încep din liga a 3a, dar nu este încă jucabilă după noul update, dar sper să se repare. Clubul se va numi FC București deoarece nu mi-a trecut prin minte alt nume. Nu m-am hotărât încă în locul cărei echipe voi intra, dar voi vedea. Vreau să fiu în seria 2, seria Munteniei. Ce vreau să am în această carieră: O echipă de seniori foarte bună, care să poată face performanțe O academie foarte bună de juniori care să facă și ei performanțe Să am mai mulți români la echipă decât străini (dar totuși să am vreo 2-3 străini la echipă) Chiar dacă voi îndeplini…

• 72 replies
    • 8.9k views
  21. Started by Muttley,

Dupa esecurile unor cariere anterioare pe forumul SI, care au incercat sa cucereasca Italia doar cu jucatori calabrezi si Belgia doar cu produse ale academiei, era momentul sa ma intorc acasa in Romania. Unii dintre voi au votat pe forum intre cateva din ideiile mele, dar din pacate nu s-au materializat din motive obiective (U Cluj nu primeste in intake-urile din Touch decat 3-4 jucatori si nu prea aveam cum sa sustin echipa asa, la CS Balotesti nu prea puteam lucra cunoscand calitatea indoielnica a oamenilor din conducere, iar Chiajna nu prea doream sa o salvez de la retrogradare). Asa ca m-am intors spre un club de liga a 2a, care are ceva istorie in spate (chiar d…

• 160 replies
    • 21k views
  22. Salutare! Am zis sa pun o pauza carierei de 7 sezoane cu Inter si am ales o provocare interesanta, aceea de a merge in nordul Londrei si de a prelua un Arsenal intr-o perioada nu prea buna, echipa parasind in ultimul sezon big four dupa plecarea lui Wenger. Ultimul titlu a fost fix acum 15 ani in 2004, deci este o perioada foarte lunga de seceta. Am transferat 3 jucatori, De Ligt de la Ajax, Sandro Tonali pe o suma aproape nesemnificativa pentru un club din Premier League si un tanar brazilian Denilson de la Fluminense pe 500k. Mai este inca un brazilian, dar el va veni in sezonul urmator pentru ca are 17 ani acum. Pana in luna noiembrie lucrurile se prezinta m…

• 66 replies
    • 8.8k views
  23. Ce sa facem, ce sa facem ... Inspirat de cativa baieti pe aici si plictisit de cariera care o mai am deschisa cu Csikszereda (si inca cateva prin FM), am decis ca e cazul sa mai incep un proiect de jos, de data asta de la Liga a IVa. Loading... Care-i treaba cu echipa ? Pai, e echipa locala a orasului/comunei (naiba stie ce mai e in ziua de azi) din care face parte si satul pe unde mai copilaream eu in vacante, aka la bunici. Satul de bastina al tatalui meu si locul pe unde mai dadea si el cu piciorul in loabda (cel putin asa am auzit) nu mai are echipa de fotbal ... deeci mi-era greu sa o iau eu de la 0 cu proiecte prin mica sumedenie de t…

• 13 replies
    • 3.5k views
  24. Started by DragosBox,

Nu-l puteam lăsa pe @Muttley să fie singurul care se distrează . O să mai postez din cariera cu Viitorul, cât să termin un sezon, doar că mai rar. EPISODUL 1 | „O NOUĂ ERĂ” | CRAIOVA MAXIMA Episodul în care Dragoș nu prea are idee ce face. Vizionare plăcută! https://www.youtube.com/watch?v=z7x22Hk1ngQ

• 8 replies
    • 3.2k views
  25. Started by kennet1983,

Cum ar fii ca Timisoara sa revina pe harta fotbalului romanesc cu o noua echipa, un nou super stadion si cu toti fotbalistii de valoare ce au evoluat pt Timisoara in trecut? Se naste o noua forta a Ligii 1! In curand voi posta primul sezon cu screenshot-uri,tactica si toate detaliile importante ale acestei cariere de FM 2019!

• 3 replies
    • 1.3k views

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy