Jump to content

MIRIFICA MEA CARIERA CU UTA ARAD!

Featured Replies

Posted
comment_383042

Deci...Vreau sa incep sa postez pe acest forum...

Voi posta cariera mea cu UTA ARAD...

---------------------------------------------------------------------------------------------

sezonul 2018-19 =Promovez in liga 1 de pe locul 1...

---------------------------------------------------------------------------------------------

sezonul 2019-20 =raman cu noroc in liga 1,luand locul 4 in play-out

sezonul 2020-21 =intru in play off si iau locul 6,cu putin ghinion...

----------------------------------------------------------------------------------------------

sezonul 2021-22 =reusesc sa iau locul 2 de aceasta data,dupa fcsb

-----------------------------------------------------------------------------------------------

sezonul 2022-23 =In europa league reusesc sa termin pe locul 2 dintr o grupa cu ajax,sparta praga,fenerbahce.In saisprezecimi sunt eliminat din pacate de lazio scor general 4-1.Tot in acest sezon reusesc sa iau titlul pt prima data

-------------------------------------------------------------------------------------------------

sezonul 2023-24 =iau din nou titlul.Termin pe 1 dintr o grupa cu milan,porto,sahtior in UCL.Ajung in optimi unde sunt eliminat dramatic de chelsea.2-2 la ei acasa si 3-3 la ei acasa....

---------------------------------------------------------------------------------------------------

sezonul 2024-25 =titlul il iau regulat.Termin pe 3 dintr o grupa cu tottenham,olympique lyon si PSV.Pic in saisprezecimi cu besiktas,ii bat cu 1-0 si in tur si in retur.Apoi in optimi pic cu Lille unde ii bat cu 2-1 la ei acasa si apoi fac 0-0 la mine acasa.In sferturi bat 4-0 valencia la mine acasa,apoi fac 1-1 la ei acasa.In semifinale pic cu wolfsburg,ii bat cu 3-2 la ei acasa,dar din pacate pierd la mine acasa cu 3-1....trist!Dar ce sezon de vis!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

sezonul 2025-26=pic in ucl cu:PSG,ATLETICO MADRID SI NAPOLI.Ca printr un miracol ies pe 2 in grupa.in optimi, am ghinionul mare sa pic Man United,care il are si pe Mbappe...Ma bat 2-0 la mine acasa si fac 1-1 la ei acasa.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

ACUM SUNT IN IUNIE SI SPER SA CASTIG O COMPETITIE EUROPEANA IN URMATORII ANI!

image.thumb.png.eab6053a50db91ff274dd659171a056a.png

ACESTA ESTE CEL MAI BUN JUCATOR AL MEU.ARE 21 DE ANI,FOST WONDERKID...

• Author
comment_383067
1 minute ago, luk1924 said:

Hai că merge bine cariera, baftă în competiţiile europene.

* De ce ai cel puţin 2 manageri?

pt ca mai am unul si la nationala romaniei :D Acum sunt la mondialul din 2026 si o sa postez si de la nationala,probabil o sa fac un nou topic,sau vad eu cum fac :)

• Romania Research Team
comment_383068
Just now, CEZI009 said:

pt ca mai am unul si la nationala romaniei :D Acum sunt la mondialul din 2026 si o sa postez si de la nationala,probabil o sa fac un nou topic,sau vad eu cum fac :)

poți să postezi aici, dar mi se părea ciudat că ai 2 manageri..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy