Jump to content

Muttley

Members
 • Content Count

  1082
 • Joined

 • Last visited

About Muttley

 • Rank
  Antrenor secund

Profile Information

 • Location
  Bucharest

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Koninklijke Beerschot Voetbalclub Antwerpen Si mai usor cu Caps Locku pe scari ca m-am speriat cand am deschis forumu'
 2. A semnat cu Arsenal pe bune inca de vara trecuta cred, parca am auzit trecator de el.
 3. In realitate clubul s-a desfiintat acum 2 saptamani, deci cred ca era un fail programat. P.S. Doar vreo 800 km pana la Wuhan daca vrei sa faci o vizita sa mananci ceva traditional
 4. Avand in vedere de la ce situatie financiara a clubului ai pornit, situatia e mai mt decat decenta. Te poti lupta la promovare sezonul urmator.
 5. Incerc acum dar sunt pesimist ca merge la mine pe Touch, cand am vazut acolo ca tre sa pun in editor data :))
 6. @ovidiu10 sau @Raulic La voi s-au rezolvat astea? Ca la mine in FM Touch tot nu apar, desi ele sunt echipamentele in foldere si config cu ID-ul corect.
 7. Taxa se smecherie Bo$$. Au considerat ca mare parte din profitul ala se datoreaza managementului lor financiar incredibil si si-au dat bonusuri de performanta mai ceva ca astia la Transelectrica. Nu prea ai ce sa faci, decat la anul sa fii mai atent sa iesi pe minus :)))
 8. Eu ti-am zis CL in 3 sezoane, dar tu batman batman...
 9. pai si fara asta ar trebui sa fie un ''last save overwrite backup'' - asta daca era ultima cariera jucata. dar cum tu ai vreo 3-4 odata :))
 10. Pai nu ai si backupul cu ultima salvare automata?
 11. In 3 ani Champions League.
 12. Da un search in inbox dupa facilities sau canceled poate a fost vreun mesaj de anulare si l-ai ratat. Cum stai cu finantele, esti bine pe plus? Ca daca esti la limita sau pe minus pot fi anulate (mai ales in perioada de vacanta dintre sezoane, asta trebuie sa verifici).
 13. Daca are injury proness mare nu prea conteaza daca ii faci antrenament separat. Cel putin eu asa am observat empiric. Plus ca daca il pui sa frece menta la antrenamente nu prea face fata in meciuri. Eu imi asumam ca se vor accidenta si mergeam mai departe cu program normal. Referitor la potential, acum 5-6 ani il arata mai mare pentru ca raporteaza la echipa ta. E normal ca tu tot aducand jucatori mai buni el sa scada (dar nu pt ca i s-a redus dezvoltarea neaparat, ci pentru ca se raporteaza la o echipa mai buna).
 14. Eu m-am distrat acum ceva ani cu cei de la Volendam. Asa de mult ca atunci cand am fost in Olanda mi-am luat o zi sa vizitez oraselul si stadionul :)) Unde am intrat ca in branza erau toate portile deschise. Iar la club shop era o batranica si doi batranei si nu vorbeau engleza
×
×
 • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy