Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

 • Start new topics and reply to others
 • Subscribe to topics and forums to get email updates
 • Get your own profile page and make new friends
 • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Discord: https://discord.gg/PWdRBWP

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/


TheRobert

Members
 • Content Count

  142
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About TheRobert

 • Rank
  Vice-Căpitan

Recent Profile Visitors

112 profile views
 1. În luna noiembrie am jucat doar 3 meciuri la Hellas Verona, două în Serie A și unul în Cupa Italiei. Am câștigat doar primul meci, în campionat cu Spal, iar restul le-am pierdut, dar măcar am ieșit din zona retrogradării momentan.
 2. În luna noiembrie la Petrolul am prins doar două meciuri, un derby cu Astra Giurgiu și un meci cu FC Voluntari. În meciul cu Astra am pierdut, iar în cel cu Voluntari am făcut egal. După aceea a venit un interviu de la Hellas Verona pe care nu puteam să-l refuz. Am așteptat câteva zile ca să primesc asta: Iar apoi asta: Și se pare că părăsesc România ajungând în Serie A, la echipa de pe locul 18. Avem și un jucător cu potențial destul de mare pe care îl voi juca titular:
 3. Sunt live chiar acum cu această carieră:
 4. Sunt la începutul lunii august. În campionat sunt cum m-am obișnuit pe primul loc, la un punct de locul 2, cu un meci mai puțin, deoarece acum se joacă meciuri și în timpul săptămânii, pentru că este Campionatul Mondial din Qatar. În UCL am trecut în turul 1 de Linfield cu 10-1 la general, în turul 2 am trecut de Astana cu 6-0 la general după ce am făcut 0-0 la Nur-Sultan și 6-0 la București, iar în turul 3 am jucat doar primul meci, cu PAOK, în care am făcut 0-0 și sper să fie lafel cum a fost și cu Astana. În play-off vom juca cu câștigătoarea dintre Levski Sofia și Copenhaga, dacă ne vom califica. De Copenhaga am trecut și anul trecut. FCSB a trecut în turul 2 de Stromsgosedts. CSU Craiova a eliminat Kistiansund, echipă care a eliminat-o pe FCSb cu câțitva ani în urmă. Viitorul a eliminat Ordabasy.
 5. Am postat un videoclip nou pe canalul de YouTube cu această carieră:
 6. Am terminat sezonul pe locul 4, la 4 puncte de promovare. În sezonul următor îmi propun promovarea în Liga 2. Am un regen, fundaș central căruia aș vrea să îi pun un nume. Vrea cineva care nu este deja în carieră să aibă numele lui? Dacă da, cum vreți să îl numiți?
 7. Am terminat sezonul pe primul loc, la 12 puncte de locul 2 și am câștigat Cupa României. Sezonul acesta care vine, câștigătoarea Ligii 1 va juca în turul 2 UCL, locul 2 tot în turul 2 UCL, câștigătoarea Cupei României în turul 3 UEL, locul 3 și locul 4 în turul 2 Europe Conference League. Transferuri: Gerard Andre: Juan Martin Sancho: Alexi Pitu: Florinel Avramescu: Ubiratan: Mai mulți jucători tineri de la echipă:
 8. Sunt live chiar acum pe canalul de YouTube cu această carieră:
 9. Tocmai am postat un vidoclip nou pe canalul de YouTube cu această serie:
 10. Am postat un videoclip nou din această carieră:
 11. Sunt live chiar acum pe canalul de YouTube:
 12. Din play-off am câștigat toate meciurile de până acum, iar în Cupa României am eliminat Rapid în sferturi și suntem pe primul loc la 7 puncte distanță de Viitorul, locul 2. De la națională mi-am dat demisia, deoarece nu am făcut prea multe. În perioada de transferuri am adus niște jucători noi. Edward Herrera: Christian Restrepo: Johan Lopez: Marko Petkovic: Ignacio Rodriguez: Marcel Sobottka: De plecat au plecat câțiva jucători:
 13. Am terminat sezonul regulat pe primul loc, iar în UEL am fost eliminat de Nice, după ce i-am bătut cu 3-2 acasă, m-au bătut cu 1-0 în deplasare.
 14. În luna septembrie nu am avut nici o victorie în Liga 1, doar 2 victorii în Cupa României.
×
×
 • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy