Jump to content

TheRobert

Members
 • Content Count

  192
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About TheRobert

 • Rank
  Vice-Căpitan

Recent Profile Visitors

165 profile views
 1. Suntem favoriți la locul 17, iar dacă terminăm la mai puțin de 4 puncte de locul 16 pe această poziție jucăm baraj pentru menținerea în Serie B, dacă nu, retrogradăm. Atâtea baraje, că mă simt ca în România.
 2. Să se ocupe cineva, dacă eu am renunțat la carieră. Voi încerca încă una lafel la FM 2021, dar nu o voi posta pe YouTube și nici nu voi da CA așa mic ca anul acesta. La mine toți au avut CA de 30.
 3. Și acum, Season Review: În următorii 5 ani conducerea vrea să construim stadion nou, iar sezonul care vine vrea să ne salvăm de la retrogradare. Golgheter este atacantul nostru, Pietro Cianci. În Echipa Anului au fost di jucători de la noi, Giovanni Pinto și Pietro Cianci. Am reușit să îndeplinim primul obiectiv. Să promovăm în Serie B Să promovăm în Serie A Să câștigăm Cupa Italiei Să câștigăm Serie A Să ne calificăm într-o competiție europeană Să ne calificăm în UCL Să câștigăm UCL Să câștigăm o competiție e
 4. Am reușit promovarea în Serie B la baraj, după ce am trecut de Casertana, Avellino, Padova, Bari și Pordenone.
 5. Nu am reușit să promovăm direct, vom juca din nou baraj. În anul 2021 am jucat foarte prost, reveninu-ne pe finalul sezonului, am terminat pe locul 4, cu 79 de puncte, mai multe decât locul 1 din sezonul trecut. Vom juca în runda 2 cu Casertana, locul 9 din seria noastră.
 6. Nici youth intake-ul de anul acesta nu este wow.
 7. Suntem pe primul loc, la un punct de Cosenza, locul 2 și 3 puncte în spatele lui Trapani, locul 3. Luna decembriee a fost perfectă în Serie C, iar în Cupa Italiei am fost eliminați de Cagliari, la limită, 3-2, după un meci dominat de noi. Am fost foarte aproape să trimitem meciul în prelungiri. Și dacă nu mă credeți că am dominat meciul cu Cagliri, echipă de Serie A .. Trebuie să îmbunătățim totul despre juniorii noștri, cu excepția HoYD, dar nu avem bani și conducerea nu vrea acest lucru. Am semnat un contract nou cu Catania, pe 3 ani.
 8. La finalul lunii noiembrie suntem pe locul 2, la două puncte, deși am învins primul loc, Cosenza, ne-a umilit Picerno cu 3-0, meci în care am zis că să acord șanse și unor jucători. Proastă idee!
 9. Ne-am luat revanșa împotriva celor de la FC Argeș în Supercupa României, pe care am câștigat-o cu 3-0. L-am vândut pe Cristhian Restrepo pe 30.5M de euro la Aston Villa, dar a acceptat oferta conducerea, deoarece eu ceream mai mult de 30.5M și făceam rost și de procente dintr-un viitor transfer. Eram nevoit să îl dau, deoarece riscam să încălcăm fair-play-ul financiar, fiindcă sezonul trecut nu am fost în UCL. Am adus și câțiva jucători noi.
 10. La finalul lunii octombrie suntem pe locul 2 la două puncte de locul 1, cu un meci mai puțin jucat. Am reușit să învingem marea rivală Palermo cu 2-0 acasă și ne-am calificat în runda 4 din Cupa Italiei. În Serie C Cup am fost eliminați din prima rundă. Se pare că nu vom câștiga niciodată această competiție. Am adus mai mulți jucători care să ne ajute să promovăm. Jucătorii:
 11. Și acum să vă prezint și echipa care a ajuns până în sferturile UEL și alți jucători. Ignacio Orsino: Felipe Curcio: Marco Petkovic: Bala N'Diaye: Johan Lopez: Fernando Odriozola: Marcel Sobottka: Deian Sorescu: Daniel: Luca Gabor: Louis Munteanu: Alexi Pitu: Cristhian Restrepo: Romuald Kouadio: Bogdan Trică: Lizandro Fernandez: Florin Biro: Florinel Avramescu: Alți jucători tineri care au trecut pe la mine: Ubi
 12. Ce echipe în play-off! Pandurii, UTA Arad, dacă era și Dinamo ceream prea multe.
 13. Am terminat sezonul și am pierdut Cupa României în fața lui FC Argeș. În Liga 2 au retrogradat Academica Clinceni și Chindia Târgoviște (mă bucur), iar U Cluj a jucat baraj. În Liga 1 au promovat Petrolul și Rapid, iar Voluntari a jucat la baraj, pe care l-a pierdut. Se anunță un sezon interesant, cu mai multe echipe de tradișie. Mai trebuie să retrogradeze Sepsi OSK, Astra Giurgiu, Hermannstadt și FC Botoșani și scăpăm de cele mai nașpa echipe din Liga 1 părerea mea. Liverpool a câștigat UCL. Arsenal a câștigat UEL. Bologna a câștigat Europe
 14. L-ai adus pe Tamaș. Vrei să îi înveți și cum să paseze berile nu?
×
×
 • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy