Jump to content

[IT] [Piacenza Calcio] 1919-2019 Un secolo di storia

Featured Replies

Posted
comment_381152

M-am decis sa preiau Piacenza din Serie C, o echipa cu putine prezente in prima divizie, prin 2001 fiind ultima prezenta in primul esalon al fotbalului italian. Un stadion onorabil de 21.000 de locuri , echipa este cotata sa termine pe locul 7, deci in mare parte outsider la promovare , iar in 2019 se implinesc 100 de ani de la infiintarea clubului. Ar fi bine venita o promovare chiar in anul centenarului. 

Am obtinut niste rezultate relativ bune in perioada de pregatire, o infrangere la limita 1:0 cu Gladbach ceea ce se poate numi o performanta. O infrangere tot la limita in cupa italiei 0:1 cu Foggia, echipa de Serie B. Am inceput insa ca din pusca in meciurile oficiale si dupa 2 etape avem 6 puncte cu un golaveraj +6. 

La capitolul achizitii, am adus doar 2 jucatori liberi de contract. Matteo Momente un atacant de 31 de ani cu experienta si ceva goluri marcate in serie C chiar si serie B in trecut... si un mijlocas central de 34 de ani Alex Pederzoli care in 2017 a promovat cu Venezia in Serie B. Pederzoli se poate spune deja dupa 2 etape ca a fost o achizitie inspirata avand 3 goluri si 3 assist-uri.

piacenza.jpg

Tribuna-Stadio-Leonardo-Garilli-Piacenza.jpg

Untitled-2.jpg

Untitled-3.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy