Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

 • Start new topics and reply to others
 • Subscribe to topics and forums to get email updates
 • Get your own profile page and make new friends
 • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Discord: https://discord.gg/PWdRBWP

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


DragosBox

Graphics Team FMRo
 • Posts

  245
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About DragosBox

 • Birthday 01/11/2002

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/dragosbox

Profile Information

 • Location
  București

Recent Profile Visitors

2070 profile views

DragosBox's Achievements

 1. Un mic bug: Am pierdut în semifinala Cupei Bucureștiului, dar sezonul următor jocul m-a înscris oricum în prima runda a Cupei României, eu jucând în Liga a 4-a. Și câștigătoarea Cupei Bucureștiului a fost înscrisă în prima rundă.
 2. Am urmărit acum: 2019 - 2020 Voluntari termină pe locul 13 în L1, retrogradează Voluntari II termină pe locul 5 în L3, nu se bate în nici un moment la promovare Voluntari III se bate până în ultima etapă cu Domnești pentru titlu, termină pe locul 2 în L4 2020 - 2021 Voluntari câștigă L2 Voluntari II termină pe locul 7 în L3, nu se bate în nici un moment la promovare Voluntari III câștigă detașat L4 Ilfov, însă locul 2, ACS Periș, se duce la baraj, unde pierde 2021 - 2022 (screenshot) Voluntari joacă în L1 Voluntari II joacă în L3 Seria 3 Voluntari III joacă în L3 Seria 3, fără să fi jucat sezonul trecut vreun baraj (!!!) N-am idee 🤷‍♂️
 3. Nu sunt sigur dacă bug-ul e de la patch sau de la baza de date din joc, dar Voluntari II și III pot juca în aceeași ligă
 4. Mi-era că în postarea asta o să ne zici că a egalat FCSB în prelungiri sau ceva de genul, mai bine că n-a fost . Oricum, felicitări pentru cupă! Sezonul următor o să-l joci tot pe salvarea asta din FM17 sau te muți acum, când apare, la FM19?
 5. Te-ai scos. Dacă se trezește într-o zi Balasa să te dea afară măcar știi că te primesc dinamoviștii . Prezic că o să fie grandioasă finala. Chiar că să ai grijă cu Becali, și nu doar cu juătorii tineri, s-a văzut că te-ai inspirat puțin după faza cu Nistor de săptămânile astea. Și că tot vorbeam de Becali, din curiozitate, ce salariu ai în joc la Arctic ?
 6. Ce meci! Mi-a dat palpitații postarea asta . Nasol o să fie returul de pe Ștefan cel Mare, dar tu știi asta cel mai bine. Mult noroc!
 7. Greu cu Bălașa asta... Dar tot mai bine decât cu un Becali care să-ți aleagă echipa. @ovidiu10 crezi că am putea muta thread-ul asta în categoria de cariere? Aici în FM Stories nu prea îl vede nimeni și cum gaby ține cariera activă cred că ar fi normal să-l mutăm acolo. Știu că e FM 17 dar oricum el nu pune screenshoturi, așa că nu-și dă seama lumea .
 8. Te-ai scos. Singurul bai ar fi faptul că joci la Metaloglobus acasă, adică la stadionul lor UEFA Elite de 200 de locuri. Și mă îndoiesc că se încumetă vreo televiziune să-și aducă echipamentul scump de câteva milioane acolo în Pantelimon, deci zero TV revenue . Steaua, Dinamo, Astra cam cum o duc în Ligă, ca să ne facem o idee cam câte șanse ai la o finală.
 9. Sezonul asta al tău îmi dă vibe-uri de Hermannstadt din sezonul trecut. Așa că dacă îi nimeriți pe FCSB în sferturi sunteți asigurați .
 10. Foarte bun rezultatul cu CFR, mult noroc în continuare în Cupă. Poți să ne spui și nouă în ce dată te afli mai exact în joc? Ne-ai cam lăsat în ceață și nu cred că merge lumea înapoi să caute. Și o a doua întrebare: Cât îți ia ție în general să scrii o postare de genul?
 11. Cariera ta e clar cea mai bună pe care am citit-o aici pe forum, eu sunt mai nou, deci chiar mi se pare surreal comeback-ul asta al tau. Mult noroc să te ții! Pe ce versiune e salvarea?
 12. Salutare! Fiind o perioadă ocupată pentru cei ce se ocupă de această bază de date, am creat un tutorial mai jos, în speranța că vor mai fi oameni dispuși să lucreze kiturile românești în Photoshop. [FMRO] CREAREA KITURILOR ÎN PHOTOSHOP Într-o altă ordine de idei, acesta este chiar primul meu videoclip editat, așa că aș aprecia niște feedback, mulțumesc anticipat .
×
×
 • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy