Jump to content

kevinluci

Romania Research Team
 • Content Count

  1315
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About kevinluci

 • Rank
  Antrenor secund

Profile Information

 • Location
  Cluj Napoca

Recent Profile Visitors

1904 profile views
 1. am vazut un amical cu Ceahlaul. Care mai e situatia la ei? Asta da parcurs super. si interesant e ca marcheaza mai multi jucatori, nu doar 1-2
 2. mama mama, se vede ca Baluta a venit undeva unde stie. a rupt. parcus aproape perfect, pacat ca e in zona e jos. JJ s-a dus la Sf Petru?
 3. pai clujenii asa le zic celor din Alba, adica albanezi. o fi incurcat omul treaba. pacat de acest loc de play-out, dupa sezoane bune cand ai luptat pt Europa.
 4. Si oare de ce nu activezi iar L4? E vine ca ai adus italianul. Prin vestiar se aude doar “como se dice?”. Parca gratis l-ai pierdut, nu?
 5. e super bine ca vinzi din jucatori, dar pune-te iar pe cautat in iarna pt pusti carora le expira contractul in vara. sigur gasesti ceva bun. ai mai redrasat cat de cat corabia.
 6. din L4 nu puteai ca nu-s pe acolo. iar ai ajuns sa stai cu banii la ciorap. propune conducerii sa cresteti nivelul la juniori macar. inceput mai mult decat decent
 7. si nu vrei sa iei cativa straini?
 8. Ba ejti nebun? Bisceglie campioana? Ai vorbit cu mafia pariurilor, recunoste!
 9. Hai ca tocmai ce am citit 2 sezoane 😅 anul trecut l-ai incheiat destul de naspa. Ai pierdut cel mai bun om (app, ce mai face, se descurca la Verona?), ungurii au luat ce au prins. Te-a batut Chiajna, dar na, aveam dor 4 echipe in Europa deci nu ai plans mult. anul asta se vede iar Europ, vin banii. Dar vin si ceva jucatori mai batrani? Poate n-ar strica 2-3 cu experienta pe langa pustii talentati pe care ii ai. Sa ai sanse la podium.
 10. eu as fi acceptat. dar ce luai in schimb?
×
×
 • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy