FM 2019 Cariere
64 topics in this forum
-
Am decis să iau o pauză de la cariera cu Jupiter București și să încep această carieră cu Manchester United, echipa mea preferată din Anglia și să încerc să o readuc acolo unde era înainte, căci în ultimul timp nu prea mai sunt ce au fost. Nu plănuiesc să fie o carieră lungă. Plănuiesc una de 2-3 sezoane în care vreau: Să câștig Premier League Să câștig FA Cup Să câștig Carabao Cup Să câștig UCL/UEL Să câștig Supercupa Europei Să câștig Cupa Mondială a Cluburilor Toate trofeele câștigate de Manchester United: La club am găsit un buget de transferuri de 62,8M și la salarii de 4M.
-
- 3 replies
- 1.3k views
-
-
"Uniqua squadra della capitale", adica AS Roma isi continua drumul spre glorie si performanta. La un an dupa retragerea ultimului numar 10 adevarat, Roma are din nou posibilitatea sa aiba inca un numar 10 de calitate, si care sa devina o adevarata legenda a clubului. ROMA SIAMO NOI ! Aceasta ultima cariera se va baza pe modelul Ajax cu jucatori tineri(italieni de preferinta) si proveniti din academie cu care sa cucerim Europa. Iar ca bonus, vreau sa-l duc pe TOTTI JR spre Balonul de AUR. Obiective: -sa fiu cea mai buna echipa din Italia si Europa -sa castig titlul mondial si european cu Italia -sa castig de 4 ori consecutiv UCL -lotul sa fie…
-
- 8 replies
- 2.3k views
-
-
Va salut dragi fm-isti ! desi sunt pasionat de joc de cativa ani , am preferat sa stau ascuns in modul offline pentru ca am preferat sa invat totul de la 0 iar asta e primul meu post/story pe un grup de genul..asa ca aveti mila :)) Pentru aceasta cariera m-am decis sa incep cu Pandurii Targu-Jiu ( 19.3 update ) echipa pentru care am si evoluat la grupele de juniori, iar care acum se afla intr-un moment dificil aflandu-se in faliment in liga2. Sa incepem! Sezonul 1 Acesta este profilul meu, cel mai apropiat de realitate fata de oricare alta editie La capitolul finante stam foarte prost, in sensul ca nu exista deloc...Iar pana in 20/0…
-
Petrolul Ploiești este un club de fotbal profesionist care evoluează în liga a 2-a din Romania. Își dispută meciurile pe teren propriu pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti. Porecla: Lupii Galbeni Data fondarii : 1924 Iulie 2016. Din nou de la capat. Dupa falimentul societatii comerciale, asociatiile de suporteri si fostii jucatori al clubului au refondat După falimentul societății comerciale, asociațiile de suporteri și foștii jucători ai clubului au refondat clubul, pe care l-au înscris în Liga A Prahova, sub umbrela Asociaţiei Petrolul 52 Ploieşti. La meciurile din liga a IV-a, echipa s-a bucurat de susținerea masivă a suporterilor şi, ca o consecinţă…
-
- 9 replies
- 2k views
-
-
Am pus pauză la cariera cu Jupiter și voi începe carieră cu Ajax. Îl voi transfera ca în realitate pe Răzvan Marin și alți jucători buni, tineri în general.
-
- 5 replies
- 1.6k views
-
-
Salut! Aici voi posta lucruri despre cariera mea. O voi incepe maine. Pana atunci as vrea sa mi dati sugestii de jucatori pe care ii pot aduce cu bugetul clubului
-
- 202 replies
- 25.4k views
-
-
Proiectul este unul simplu: am preluat CSM Slatina din esalonul 4 si in cel mai scurt timp posibil vreau sa ajung in grupele UCL. Dupa primul meci din grupe imi fac un selfie pe stadion, i-o trimit lui Borcea la puscarie, imi dau demisia si ma retrag in conacul boieresc de la tara, unde o sa beau toata ziua vin de buturuga si o sa vorbesc doar cacaturi... Dupa indelungi cautari am reusit sa dau afara majoritatea jucatorilor gasiti aici si sa aduc nume mai cunoscute in loc. In mare parte am reusit, dar sa vad cum gestionez infuzia de nume noi in vestiar. Un prim 11, in toamna lui 2018, in L4 Olt, arata asa:
-
- 16 replies
- 3.3k views
-
-
Hertha Berliner Sport-Club von 1892 (cunoscut ca Hertha BSC) este un club de fotbal din Germania. Echipa a fost fondată în 1892, cu numele de BFC Hertha 92. Numele Hertha provine de la Nerthus, zeița fertilității la germani. Clubul a avut o ascensiune rapidă și în 1905 a câștigat prima oară campionatul Berlinului. Cea mai iubita echipa din Berlin merita sa fie mai sus decat este acum,si asta o sa si facem.
-
- 26 replies
- 4.8k views
-
-
Salut si bine v-am gasit probabil la singura cariera lunga din acest an. "Uniqua squadra della capitale", adica AS Roma isi continua drumul spre glorie si performanta dupa semifinala din UEFA Champions League din vara. La un an dupa retragerea ultimului numar 10 adevarat, Roma are din nou posibilitatea sa aiba inca un numar 10 de calitate, si care sa devina o adevarata legenda a clubului. ROMA SIAMO NOI ! Obiective: -sa fiu cea mai buna echipa din Italia si Europa -sa castig titlul mondial si european cu Italia -sa castig de 4 ori consecutiv UCL -sa am un lot format in proportie de 95% din italieni si crescuti de club -sa am o academie putern…
-
- 51 replies
- 8.8k views
-
-
Salut. M-am decis sa incep o cariera cu un club creat de mine si anume "Avantul Titan".... ca stau prin zona:)). Pentru inceput am avut meciurile amicale in care ne-am descurcat foarte bine si am incredere ca voi promova inca din primul an. Un inceput foarte bun de campionat si acum am si mai mari sperante la promovare.
-
- 0 replies
- 995 views
-
-
Mâine voi începe o carieră live pe canal cu Universitatea Cluj la ora 20:00. Să veniți, dacă vreți .
-
- 20 replies
- 3.8k views
-
-
Am deja 6 sezoane de cand sunt la fraiele Interului in care am adus 3 titluri, 3 cupe si un record de 70 de meciuri consecutive in serie A fara infrangere. In Europa momentan doar o finala de Champions League pe care am pierdut-o contra PSG. Achizitiile sunt portarul De Muner de la Boca pentru 20.000.000 Raoul Bellanova fundas dreapta de la Fiorentina pentru 20.000.000 Felix Maier un fundas central de la Hannover de 17 ani adus cu 1.000.000 James Rodriguez am platit 21.000.000 pentru el, un jucator adus pentru ca inca are atribute excelente la 32 de ani si va fi un jucator perfect ca backup. Si ultima achizitie Rolando Mandragora de la Bournemout…
-
- 2 replies
- 1.6k views
-
-
Dupa o dubla infernala cu Leverkusen, un retur in Germania in care am jucat ultra defensiv am reusit sa scot un 0-0 si sa merg intr-o semifinala la care chiar nu ma gandeam la inceputul sezonului.
-
- 15 replies
- 4.1k views
-
-
Am decis pe lângă carierele cu Rapid și Dinamo să fac și o carieră în care sunt un manager fără studii și fără echipă și să ajung sus. Trebuie să recunosc că m-am inspirat după cariera lui @CSO19. Din această carieră voi posta pe canalul meu de YouTube episoade. Primul episod: https://www.youtube.com/watch?v=EGP2aqqtexc Al doilea episod: https://www.youtube.com/watch?v=EGP2aqqtexc
-
- 7 replies
- 1.9k views
-
-
"Rapid nu este doar o echipã de fotbal, este o stare de spirit!" - Florian "Motu" Pittis Salutare si bine v-am gasit. RAPID traieste! Am decis sa postez evolutia echipei pe forum, vom incerca sa readucem gloria de odinioara la club. Aventura visinie o vom incepe din Liga II. Un mic rezumat la primul sezon jucat in Liga III, seria II *dupa o cearta urata cu finantatorul Rapidului, Daniel Pancu decide sa paraseasca Giulestiul; un antrenor italian, relativ necunoscut, ajunge la echipa: Giampero Papaluca *"Giampero Papaluca", nascut in data de 13/08/1965, la Roma; el este alter ego-ul meu de la CM03/04 incoace. Pe scur…
-
- 5 replies
- 2.4k views
-
-
Dati-mi idei de cariera.Va rog! 1.Sa nu fie din Romania. 2.Sa nu fie echipe bune gen Psg,Man city sau asa. 3.Sa fie o echipa destul de tanara (sa nu aiba multi batrani) 4.Sa fie ori liga 2 ori 1.
-
- 6 replies
- 1.6k views
-
-
Imi incep cariera la Notingham Forrest cu un salariu de 75.000 euro pe luna . Ce pot sa zic pentru liga a 2 a e un salariu bunicel :))) . Gasesc o echipa destul de bunicica la Notingham doar ca fara nici un fundas stanga de meserie deci...Imi trebuie un fundas stanga bun ieftin si tanar . Pana una alta va las programul amicalelor si cu inceputul de campionat . Un prim amical castigat impotriva celor de la CSKA MOSCOW , baietii au fost fantastici !!! I-am facut o oferta domnului Becali pentru unul din preferatii mei , OLIMPIU MORUTAN a acceptato pentru 2 mil de euro si 50% dintr-un eventual transfer , mai ramane sa ma inteleg cu jucatorul .
-
- 6 replies
- 1.8k views
-
-
Dupa experientele interesante pe care le-am avut in sezoanele anterioare cu Ripensia, am zis ca e singura echipa la care ma pot intoarce in Romania. Pentru cei familiarizati cu istoria fotbalului Romanesc numele nu e lipsit de importanta, Ripensia castigand in anii ''30 de 4 ori campionatul si de 2 ori Cupa Romaniei si fiind primul club profesionist din Romania. Deci nu tocmai o vitrina goala care asteapta sa fie umpluta. De altfel in FM17 am avut destul de mult succes, reusind sa castigam ceva titluri si chiar sa ne calificam in grupele Champions League. FM18 nu a fost la fel de noroc, dar asta si pentru ca mi-am impus ceva restrictii in selectarea jucatorilor. Asa ca av…
-
- 125 replies
- 19.2k views
-
-
Odata cu update-ul de iarna, m-am hotrat sa imi incep si eu principala cariera pe varianta jocului de anul acesta, o cariera journeyman, plecand din Romania, Liga 2, de la Farul. Baza de date e large, cu primele doua ligi selectate din urmatoarele tari (am ajuns pe la 100.000 de jucatori): Indiferent de echipa si campionatul in care voi evolua, voi transfera doar din recomandarile staff-ului, voi juca in general dupa regulile LLM-ului. Planuiesc sa fac updateuri lunare in timpul sezonului. Ca personaj principal in acest RPG l-am ales pe George Ogararu, stelist adevarat, acum aflat la inceputul unei cariere care se anunta promitatoare in antrenor…
-
- 12 replies
- 2.8k views
-
-
M-am gandit sa incep o cariera la Paris Saint Germain ! De ce ? Pentru ca Champions Leaguee !!! Am gasit o echipa deloc numeroasa . Cativa jucatori neavand ce sa caute in ea si aici ma refer la : Lassana Diarra , Moting , Daniel Alves chiar si Buffon . Un prim 11 inaintea startului de sezon : Revin cu transferurile si un update cu rezultatele meciurilor amicale ! d
-
- 4 replies
- 1.7k views
-
-
Deși sunt dinamovist și am o carieră cu Dinamo, voiam să fac o carieră cu o echipă din ligile inferioare și să o duc acolo unde îi este locul, așa că am ales una dintre cele mai de tradiție echipe din România. Rapid București. Nu știu dacă o să am așa mult timp să joc în carieră, dar voi încerca și să sperăm că vom duce Rapid-ul în UCL chiar.
-
In primul rand as vrea sa le multumesc baietilor care au muncit si au reusit sa activeze Liga 4-a. Am decis pentru prima oara sa incep o cariera in liga a-4 -a,echipa fiind cea locala.Infiintata anul trecut ASA ( Asociatia Sportiva Amatorii) Raraul Campulung Moldovenesc,Suceava se bazeaza pe jucatori tineri,intre 15-26,fiind 2-3 exceptii,neavand drept de promovare anul acesta tintele clubului sunt : crestea de junirori pentru sezonul urmator,omogenizarea lotului si experinta ( majoritatea jucatorilor au prea mutine meciuri la activ ). Cu un stadion in paragina dar cu cel mai bun teren de iarba naturala din judet,ASA iti propune lucruri…
-
- 10 replies
- 3k views
-
-
Fratilor imi cer scuze pentru cariera inceputa cu PSG-U . A murit !!! Am considerat ca nu e chiar asa de challenging ! AM NEVOIE DE VOI SA MA AJUTATI !!! Vreau sa imi incep o cariera la o echipa fara prea multe trofee dar cu o reputatie cat de cat ok . O echipa care sa renasca... O echipa pe care sa o formez in jurul unor pusti . Astept sugestiile voastre . P.S VREAU SA INCEP DE ASTAZI , O sa facem si un story pe baza asta si promit sa fie o cariera luuuuuunga ! VA MULTUMESC si ASTEPT PROPUNERILE VOASTRE !!!
-
Incepem cu cateva clarificari Nu sunt maghiar, nu sunt cel mai bun prieten cu ei, dar nu sunt nici 100% rasist. De cand au aparut stirile cu investitiile in fotbalul secuiesc, a inceput sa ma atraga aceasta echipa. Mi se pare interesant tare sa dezvolti tineri fotbalisti intr-o regiune care incearca sa fie altceva decat tipicarele echipe romanesti. Vin tare din spate generatiile 2000-2002 pentru aceasta echipa cu multi jucatori pe la echipele nationale de juniori (vedem cati din ei gasim in joc) Sunt curios daca va fi posibil sa scoatem regeni romani & maghiari care sa se decida la un moment dat pentru ce nationala vor juca. Nu va fi un Youth Cha…
-
Va salut ! Initial am spus ca nu o sa cumpar FM deoarece jocul asta te prinde prea tare :)) Si am mai zis ca nu o sa fac cu echipa mea preferata pentru ca atunci e si mai "palpitant"... Se pare ca nu m-am putut abtine asadar dupa un prim sezon zic eu destul de bun, cu un lot a lui Dinamo destul de tanar am obtinut pozitia a 2a in ultimele 2 etape avand nevoie de cel putin 2 puncte pentru titlu am reusit sa pierdem cu Voluntari, 2-1 care a trimis titlul la Craiova(ca opinie personala, Craiova a meritat titlul,a dominat campionatul regulat si play-offul dar in retur nu au reusit sa tina pasul) Sezonul 1 : Dupa acest sezon in car…