Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

 • Start new topics and reply to others
 • Subscribe to topics and forums to get email updates
 • Get your own profile page and make new friends
 • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Discord: https://discord.gg/PWdRBWP

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


il muce

Generaţia de Aur
 • Posts

  14457
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  none

Recent Profile Visitors

7113 profile views

il muce's Achievements

 1. Ilici, nu mai merge linkul din semnatura ta - crack-ul pentru FM2009
 2. not bad, just different.
 3. il urasc pe tipul ala. face pack-uri cu munca altora (incl. Romania) fara sa ceara acord, fara nimic. si dupa aia monetizeaza - are cont de paypal - "puteti sustine munca" blabla...
 4. Daca te referi la a incepe o noua salvare folosind activatorul dupa ce jocul primeste un update oficial atunci raspunsul este: - daca update-ul oficial nu cuprinde modificari de baza de date a jocului, ci doar bug fixing, update-uri de match engine atunci da, poti incepe o cariera noua cu acelasi activator - daca update-ul oficial cuprinde si modificari de baza de date (competitii, echipe excluse/adaugate etc) atunci depinde de cat de ample sunt modificarile, dar cel mai probabil si activatorul are nevoie de un update altfel, felicitari Raulic pentru munca de la activator!
 5. Dap, la fel si eu. Am o banuiala de ce, dar e un efort foarte mare de configurare si testare. Perioadele de transfer valabile la nivel de judet sunt setate nivel de Nation si precizeaza in ce divizii se aplica si banuiesc ca asta genereaza notificarile catre toti antrenorii din Romania chiar daca nu se aplica pentru toti. Sunt judete care au perioade diferite de celelalte. As vrea sa mai spun ca la nivel de competitii in Ro lucrurile vor fi foarte complicate pentru activatorul FM21. Nu stiu sincer ce va fi, in afara de haos si munca multa, astea-s for sure.
 6. Doar jucatorii liber de contract pot fi adusi oricand
 7. am vazut topicul de pe facebook, dar nu am un raspuns. eu am trecut lejer de data respectiva ca si prietenul tau (si am joc original ca si tine). pe de alta parte SIG se spala pe maini pentru ca ai un db custom. inainte sa renunti la cariera, te sfatuiesc sa faci un joc nou, cu aceleasi ligi selectate ca si la cariera actula si da-i un Go on holiday pana la finalul sezonului 2 doar ca ca sa vezi ca nu crapa. te ajuta doar sa stii ca esti ghinionist.
 8. mda, am vazut noua varianta de Liga 2. cred ca SIG o sa ne pupe
 9. E o chestie des intalnita ca baza de date oficiala sa dea erori cand faci modificari pe advanced rules desi nu te atingi de competitii, reguli etc. E unul din misterele SIGames. La db 20.1 ca sa faci undo la culorile echipelor trebuie sa iei fiecare club in parte si sa modifici. Munca de chinez. Daca esti interesat si dupa ce afli asta iti pot explica pasii, necesita gen 5-6 clickuri la fiecare club. Versiunea 20.4 a activatorului nu merge cu db 20.1 din cauza echipelor retrase din L2/L3. O sa incerc si eu sa modific doar numerele si sa validez si revin
 10. nope. sorry. nu stiu daca e compatibila "create a club" cu ligi create in editor.
 11. hmm, naspa. tot ce pot sa sper(neavand salvarea ca sa verific) e ca sunt multe echipe care au castigat Cupele Judetene si au si promovat in L3, moment in care Cupa Romaniei completeaza restul echipelor cu alte echipe din ligile inferioare - probabil cele cu reputatie mare.
 12. Ce versiune de activator, nu de database. Vezi in primul post al acestui topic.
 13. Teoretic nu ar fi de la activator, nu m-am atins de L1, dar practic naiba stie ce mai afecteaza cand umbli in editor cu advanced rules
×
×
 • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy