Jump to content

il muce

Generaţia de Aur
 • Content Count

  14307
 • Joined

 • Last visited

About il muce

 • Rank
  Președinte de club

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  none

Recent Profile Visitors

5393 profile views
 1. Sigur nu ai mai modificat nimic ? Am testat mai inainte cu succes. Cand incerc sa modific barajul din L4 in L3 la 21 de echipe primesc eroare ca retrogradeaza doar 20 din L3.
 2. am mai facut niste teste si lucrurile cu culorile si kits sunt cum fucked pentru L4-L7 si echipele din L1-L3 care au echipa secunda in diviziile judetene. nu exista o solutie sa facem undo la functia de randomise kits. 😷
 3. Info despre cluburi care nu sunt prezente pe site-ul frf-ajf sau al ajf-ului judetean - culori, an infiintare, stadion (capacitate). Orice club, la orice nivel, cu exceptia juniorilor.
 4. Problema culorilor la anumite echipe: Sunt afectate echipele din L1-L3 care au echipa B in L4 sau mai jos (de ex. FC Arges, UTA, ASU Poli, Rapid, Mioveni, Metaloglobus). Se intampla asta pentru ca de la L4 in jos am folosit functia randomise kits in editor si din pacate editorul a schimbat culori si pentru echipele B intalnite in aceste ligi si asta a afectat si echipele "main" in ligile 1-3. Am folosit functia asta pentru ca majoritatea cluburilor din L4 si mai jos au culorile default in database (alb-albastru) si asa ar fi aparut in joc, doar alb-albastru pentru serii intregi. O sa corectam in versiunea urmatoare. Screenshot cu Unirea Dej cu -6 puncte te rog. Am re-verificat si in editor si in joc, SCM Zalau e cea penalizata ca si in realitate. CSA Steaua joaca pe Ghencea V, am verificat atat in joc cat si in editor. Culorile CSA Steaua - asta e un bug, o sa-l corectam. In Liga a 4-a judetele cu 2 serii (cum e si Bacau) nu pot fi implementate (deocamdata) cu 2 serii pentru ca afecteaza barajul de promovare in L3, baraj care tine cont de numarul de serii/grupe. In celelalte ligi (5-7) nu ai un astfel de baraj la nivelul L5/L6/L7, prin urmare acolo sunt implementate serii ca in realitate. E vina mea, nu mi-am dat seama ca randomise kits va distruge culorile. Impactul e mult mai mare decat credeam, o sa ne gandim cum putem corecta, daca putem face un undo.
 5. Pai ce-ai facut mai nene, mah! Cu o zi inainte de termen.... that's bad karma.
 6. Sper ca L3 de anul asta sa fie pe serii facute ca lumea, nu ca la FM19 😴
 7. A scris rapid. A si zis mai sus ca a scris rapid, prea rapid pentru cat puteam noi sa raspundem.
 8. holly shit, 2 ore jumate fiecare episod ???
 9. Cagliar evident. Va fi o acscencsiune rapida.
 10. @Raulic anul asta dau si eu o mana de ajutor 😉
 11. Vai ce mizerie e configurata la L3 in editorul FM2019, in db original. Abia acum inteleg problemele cu regionalizarea seriilor. Au configurat prost, seriile sunt grupe in cadrul fiecarei divizii, nu sub-divizii. De aia nu mergea setarea regional division.
 12. Wow, e mai aproape de realitate decat orice activator facut de mine 😉
 13. Fa-l sa mearga cu activatorul normal, apoi go advanced rules
 14. asa, printurile par facute din advanced rules cu care am avut experiente nefericite in sensul ca nu e(ra) stabil, SIG nu ofera support, e un fel de bucatarie interna de a lor. am reusit sa modific rules, sa modific nr de echipe de la un sezon la altul (sa cresc L3 de la 13/14 echipe la 16 etc) dar in aceeasi configuratie uneori mergea, uneori nu (nu se facea season update) asa ca am lasat balta "advanced rules" ca mi-a mancat nervii. 2. revenind, pare ok, check-ul ala pentru "use regional divisions". dar fara sa folosesti "advanced rules" imparte corect echipele in sezonul 2 ? "advanced rules" e un domeniu unde trebuie multa rabdare si trial&error - incerci pana nimeresti. I shit you not! asta e si sfatul pe care il primesti pe SIG daca nu stie nimeni raspunsul. 3. daca lasi L3 drept "competition" si toate seriile isi iau regulile de la L3, de ce iti mai bati capul ? ce nu merge ? if it ain't broken... don't try to fix!
 15. lol, da, inbox-ul era full. am facut curat, acum pot primi si PM. 10x 1. regionalizare - da, este posibila regionalizarea grupelor de L3. in editor, la fiecare club ai in tab-ul "Competitions" un subtab denumit "Regional Divisions". pentru fiecare club setezi in ce serie trebuie alocata echipa cand ajunge sa joace in liga respectiva. de ex. pentru CSM Roman in FM18 Editor arata ca ma jos. setezi doar pentru ligile unde ai serii (gen L3) si trebuie sa pui si level-ul ligii - 3 pentru L3, 4 pentru L4 (daca faci si L4) etc. pentru L1 si L2 evident nu pui nimic, nu ai serii. nu sterge ce e setat pentru competitiile U19 ca sa nu distrugi impartirea setata de researcheri pentru Liga Elitelor sau cum se mai cheama acum. imi imaginez ca nu s-a schimbat mult Editorul de FM19 vs FM18. 2. unde e optiunea asta de "use regional divisions" ? suna a ceva nou. print screen pls. 3. L3, L3S1, L3S2 etc - toate trebuie sa ramana setate ca Domestic Division. La fiecare dintre serii (L3S1, L3S2...) trebuie sa setezi campul Parent Competition pe L3 (vezi mai jos campul asta). La L3 nu trebuie sa fie populat cu nimic acest camp - Parent Competition. Daca setezi regulile la nivel de L3 ar trebui sa se propage si pe serii. Dar aici trebuie sa incerci sa vezi daca jocul preia regula de la parent competition sau nu. In FM18 prelua daca nu era bifat nimic la reguli la nivel de serie.
×
×
 • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy