Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

 • Start new topics and reply to others
 • Subscribe to topics and forums to get email updates
 • Get your own profile page and make new friends
 • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Discord: https://discord.gg/PWdRBWP

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


il muce

Generaţia de Aur
 • Posts

  14457
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  none

Recent Profile Visitors

7612 profile views

il muce's Achievements

 1. Ilici, nu mai merge linkul din semnatura ta - crack-ul pentru FM2009
 2. Dap, la fel si eu. Am o banuiala de ce, dar e un efort foarte mare de configurare si testare. Perioadele de transfer valabile la nivel de judet sunt setate nivel de Nation si precizeaza in ce divizii se aplica si banuiesc ca asta genereaza notificarile catre toti antrenorii din Romania chiar daca nu se aplica pentru toti. Sunt judete care au perioade diferite de celelalte. As vrea sa mai spun ca la nivel de competitii in Ro lucrurile vor fi foarte complicate pentru activatorul FM21. Nu stiu sincer ce va fi, in afara de haos si munca multa, astea-s for sure.
 3. Doar jucatorii liber de contract pot fi adusi oricand
 4. am vazut topicul de pe facebook, dar nu am un raspuns. eu am trecut lejer de data respectiva ca si prietenul tau (si am joc original ca si tine). pe de alta parte SIG se spala pe maini pentru ca ai un db custom. inainte sa renunti la cariera, te sfatuiesc sa faci un joc nou, cu aceleasi ligi selectate ca si la cariera actula si da-i un Go on holiday pana la finalul sezonului 2 doar ca ca sa vezi ca nu crapa. te ajuta doar sa stii ca esti ghinionist.
 5. mda, am vazut noua varianta de Liga 2. cred ca SIG o sa ne pupe
 6. E o chestie des intalnita ca baza de date oficiala sa dea erori cand faci modificari pe advanced rules desi nu te atingi de competitii, reguli etc. E unul din misterele SIGames. La db 20.1 ca sa faci undo la culorile echipelor trebuie sa iei fiecare club in parte si sa modifici. Munca de chinez. Daca esti interesat si dupa ce afli asta iti pot explica pasii, necesita gen 5-6 clickuri la fiecare club. Versiunea 20.4 a activatorului nu merge cu db 20.1 din cauza echipelor retrase din L2/L3. O sa incerc si eu sa modific doar numerele si sa validez si revin
 7. nope. sorry. nu stiu daca e compatibila "create a club" cu ligi create in editor.
 8. hmm, naspa. tot ce pot sa sper(neavand salvarea ca sa verific) e ca sunt multe echipe care au castigat Cupele Judetene si au si promovat in L3, moment in care Cupa Romaniei completeaza restul echipelor cu alte echipe din ligile inferioare - probabil cele cu reputatie mare.
 9. Ce versiune de activator, nu de database. Vezi in primul post al acestui topic.
 10. Teoretic nu ar fi de la activator, nu m-am atins de L1, dar practic naiba stie ce mai afecteaza cand umbli in editor cu advanced rules
 11. urmatorul test.... I tell you, it's belzebut
 12. SIG ar trebui sa-si cunoasca produsul mai bine. Uite aici test in care Voluntari III termina pe primul loc in L4 Ilfov dar la baraj merge urmatoarea clasata pentru ca Voluntari II e inca in L3. Ce s-a intamplat la dragosbox e probabil un corner case gen Voluntari II a fost primul loc pana la etapa 29 si pana la urma nu a mai promovat. Nu-mi dau seama. Intre timp sa-mi explice si mie SIG ce demon a intrat in L3 Seria 1 ca de 2 saptamani si eu si @Raulic ne dam de ceasul mortii sa reusim sa intregim aceasta serie dupa primul sezon (din cauza retragerii CSU Galati. Nu merge de nici un fel desi la L2 ne-a iesit o situatie mai complicata cu 2 echipe (Daco-Getica si Snagov). Ba mai mult, din cauza ca L3 Seria 1 nu vrea 15 echipe in primul sezon nici in ruptul capului, am zis sa mergem pe varianta in care depunctam CSU Dunarea Galati si... ia uite ce iese din cand in cand. Scrie clar jos ca CSU trebuie depunctata, dar in clasament e alta echipa depunctata. EVIL!!!! Si se manifesta sporadic, in alte teste depuncta echipa corecta.
 13. Am patit pentru Seria 1 aceeasi problema. Desi am o echipa in editor cu depunctare, in joc apare alta depunctata. Nu inteleg de ce se intampla, faza e ca in editor sunt mai multe zone in care se pot depuncta echipele... poate fi de la asta. Posibil sa fie de la Activator, mai precis tipul echipei setate la Vol II si Vol III
×
×
 • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy