Jump to content

il muce

Generaţia de Aur
 • Content Count

  14277
 • Joined

 • Last visited

About il muce

 • Rank
  Președinte de club

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  none

Recent Profile Visitors

5171 profile views
 1. A scris rapid. A si zis mai sus ca a scris rapid, prea rapid pentru cat puteam noi sa raspundem.
 2. holly shit, 2 ore jumate fiecare episod ???
 3. Cagliar evident. Va fi o acscencsiune rapida.
 4. @Raulic anul asta dau si eu o mana de ajutor ­čśë
 5. Vai ce mizerie e configurata la L3 in editorul FM2019, in db original. Abia acum inteleg problemele cu regionalizarea seriilor. Au configurat prost, seriile sunt grupe in cadrul fiecarei divizii, nu sub-divizii. De aia nu mergea setarea regional division.
 6. Wow, e mai aproape de realitate decat orice activator facut de mine ­čśë
 7. Ma refer la cum postezi pe forum cand spun de font. De exemplu postul de mai sus.
 8. Fa ceva cu fontul ala, e groaznic.
 9. nu poti face blaturi cu pariuri included like irl
 10. Fa-l sa mearga cu activatorul normal, apoi go advanced rules
 11. asa, printurile par facute din advanced rules cu care am avut experiente nefericite in sensul ca nu e(ra) stabil, SIG nu ofera support, e un fel de bucatarie interna de a lor. am reusit sa modific rules, sa modific nr de echipe de la un sezon la altul (sa cresc L3 de la 13/14 echipe la 16 etc) dar in aceeasi configuratie uneori mergea, uneori nu (nu se facea season update) asa ca am lasat balta "advanced rules" ca mi-a mancat nervii. 2. revenind, pare ok, check-ul ala pentru "use regional divisions". dar fara sa folosesti "advanced rules" imparte corect echipele in sezonul 2 ? "advanced rules" e un domeniu unde trebuie multa rabdare si trial&error - incerci pana nimeresti. I shit you not! asta e si sfatul pe care il primesti pe SIG daca nu stie nimeni raspunsul. 3. daca lasi L3 drept "competition" si toate seriile isi iau regulile de la L3, de ce iti mai bati capul ? ce nu merge ? if it ain't broken... don't try to fix!
 12. lol, da, inbox-ul era full. am facut curat, acum pot primi si PM. 10x 1. regionalizare - da, este posibila regionalizarea grupelor de L3. in editor, la fiecare club ai in tab-ul "Competitions" un subtab denumit "Regional Divisions". pentru fiecare club setezi in ce serie trebuie alocata echipa cand ajunge sa joace in liga respectiva. de ex. pentru CSM Roman in FM18 Editor arata ca ma jos. setezi doar pentru ligile unde ai serii (gen L3) si trebuie sa pui si level-ul ligii - 3 pentru L3, 4 pentru L4 (daca faci si L4) etc. pentru L1 si L2 evident nu pui nimic, nu ai serii. nu sterge ce e setat pentru competitiile U19 ca sa nu distrugi impartirea setata de researcheri pentru Liga Elitelor sau cum se mai cheama acum. imi imaginez ca nu s-a schimbat mult Editorul de FM19 vs FM18. 2. unde e optiunea asta de "use regional divisions" ? suna a ceva nou. print screen pls. 3. L3, L3S1, L3S2 etc - toate trebuie sa ramana setate ca Domestic Division. La fiecare dintre serii (L3S1, L3S2...) trebuie sa setezi campul Parent Competition pe L3 (vezi mai jos campul asta). La L3 nu trebuie sa fie populat cu nimic acest camp - Parent Competition. Daca setezi regulile la nivel de L3 ar trebui sa se propage si pe serii. Dar aici trebuie sa incerci sa vezi daca jocul preia regula de la parent competition sau nu. In FM18 prelua daca nu era bifat nimic la reguli la nivel de serie.
×
×
 • Create New...

Important Information

Pentru ├«nregistrarea pe acest forum va trebui s─â accepta┼úi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folose╚Öte cookie-uri pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa de navigare ╚Öi a asigura func╚Ťionali╚Ť─â╚Ťi adi╚Ťionale. Detalii privind politica de confiden┼úialitate ┼či cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy