Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

 • Start new topics and reply to others
 • Subscribe to topics and forums to get email updates
 • Get your own profile page and make new friends
 • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Discord: https://discord.gg/PWdRBWP

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/


Cdu92

Romania Research Team
 • Content Count

  1095
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About Cdu92

 • Rank
  Antrenor secund
 • Birthday 09/13/1992

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Târgu Mureș

Contact Methods

 • Yahoo
  cdu92@yahoo.com
 • Skype
  florinclaudiu92

Recent Profile Visitors

2090 profile views
 1. Septembrie Update Am reușit să încropim un lot cu jucători adunați de pe unde am apucat și ne-am pus la treabă. N-are rost să menționez vreun jucător pentru că nu a auzit nimeni de ei, singurul mai cunoscut fiind Marius Bîrsan, fost jucător la Voluntari parcă. Tot el a înscris acest gol frumos: Îmi plac contractele de amatori, când unul face figuri, îl dau afară fără prea multe explicații... 😈 Ca și joc, sunt super-mulțumit, defilăm în campionat și în Cupa României județeană. N-am o tactică specială, 4-2-3-1 Possesion, cu instrucțiunile "by default". Nu cred ca la nivelul ăsta trebuie să fac ceva special pe acolo, bat ai mei tot ce prind! 😅
 2. Păi așa am învățat și la școală, la geografie. Moldova e de la Galați în sus. Dar nu e problemă, am foarte mulți prieteni moldoveni și ca om născut în Brăila, nu am cum să nu recunosc că avem influențe moldovenești. Dar când mergeam în Galați sau în Focșani, observam imediat graiul moldovenesc cu expresiile lui aferente și obiceiuri care la noi nu sunt. Deci e o diferență... nu putem fi băgați in aceeași oală.
 3. Ciocile este un sat în județul Brăila, Muntenia, România, reședință a comunei cu același nume. Satul Ciocile, cu o populație de aproximativ 2500 locuitori, este localizat la granița dintre județele Brăila și Buzău. Activități specifice zonei: cultura plantelor, creșterea animalelor, extracții de țiței și gaze naturale. AS Recolta Ciocile este o echipă de fotbal din localitatea Ciocile, județul Brăila. Acest club evoluează în Liga a 5-a și a fost re-înființat în 2002. ASRC este un club de "tradiție" în ligile inferioare brăilene, cea mai mare performanță fiind promovarea în Liga a 4-a. O parte din fotbaliștii echipei Recolta Ciocile din anii 1978 -1979 Stadionul Comunal din Ciocile este locul unde echipa ASRC își dispută meciurile de pe teren propriu. Acesta are o capacitate de aproximativ 100 de locuri. COMPONENȚA LIGII 5 BRĂILA
 4. După cum v-ați dat seama din titlu, am început o carieră în Liga a 5-a din Brăila. Echipa aleasă este AS Recolta Ciocile, pe care o voi numi în continuare ASRC. Îmi doream să încep această carieră de când am aflat că @il muce și @Raulic au lansat ultima versiune a activatorului dar din păcate abia acum am reușit acest lucru. Nu știu pe câte sezoane se va întinde deoarece stau prost cu timpul, fiind unul dintre puținii care încă mai merg la lucru în aceste zile. Cum am ales această echipă? Voiam neapărat să încep în Liga 5, nu 6 sau 7, nici 4. Ăsta e "challenge-ul" pe care mi-l doresc. Deci ați înțeles de ce am ales Liga a 5-a, dar echipa? Pentru amuzament: "Bă, parcă ești țăran de la Ciocile!" - e o remarcă foarte des întâlnită în județul Brăila.
 5. Aprilie Update Finalul lunii aprilie coincide și cu finalul sezonului pentru noi. Din păcate n-am reușit o clasare în primele 11 pentru a juca in Playoff, așa că drumul nostru se termină aici. Sperăm ca sezonul viitor să reușim o clasare în primele 11 locuri și să ne batem la promovarea în Serie B. Din punct de vedere al rezultatelor sunt foarte dezamăgit iar asta m-a determinat să fac curățenie în vară, tocmai de aceea în luna Aprilie am jucat "la mișto", cu foarte mulți jucători U20 și U18 în echipă deoarece nu mai aveam șanse la Playoff și nici să retrogradez nu eram în pericol. CLASAMENT APRILIE 2019 Calciomercato În această perioadă de mercato am reușit să ne întărim pe posturile deficitare și chiar cred că avem un lot de Playoff. Lot sezon 2020/2021 Consider că avem un lot mult mai puternic ca cel de anul trecut și asta se datorează în primul rând transferurilor reușite în perioada de "Mercato" din această vară. Am mari pretenții de la noii veniți și îmi doresc să-i integrez cât mai repede în primul 11 deoarece sunt jucători foarte buni, peste media echipei. M-am hotărât și asupra sistemului de joc: 4-3-3 cu 1 CDM, 2 Wingeri și ST. Acum rămâne să mă hotărăsc și asupra unui prim 11... Probabil că în 5-6 etape îmi voi face o părere asupra titularilor.
 6. Și seria e slabă dar și noi suntem slabi rău... Locurile 2-10 duc în ceva Playoff cu faze eliminatorii dacă țin bine minte, gen sferturi, semifinale, finala. Nu mai știu dacă se joacă împreuna cu cele din Serie C/A și Serie C/B ... Voi vedea, deocamdată suntem praf rău, îmi vine să-mi dau demisia când văd că nu se leagă nimic. 🤬 Mă calmez și mă gândesc că totuși obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare și sper să îl indeplinim fără emoții.
 7. Februarie Update CLASAMENT FEBRUARIE 2019
 8. Noiembrie Update Suntem în căutarea unei tactici și a unei formații de start, ai mei răspund foarte greu la comenzi. Singurul lucru care funcționează e apărarea. Bine, poate că am și eu pretenții prea mari de la ei, totuși obiectivul nostru e evitarea retrogradării iar noi suntem mai mult decât în grafic. Înițial am pregătit câteva tactici cu instrucțiuni destul de complexe dar pe parcurs mi-am dat seama că nu suntem Manchester City și am simplificat totul la maxim... Tacticile cu care am început campionatul erau: 4-3-3 cu DMC, 2 MC, 2 Wingeri si 1 ST și 4-2-3-1 cu 2 CM, 2 Wingeri, 1 AMC, 1 ST și acum am ajuns la 4-3-1-2 cu 3 CM, 1 CAM și 2 ST. Am observat că dacă nu am 2 atacanți, jucătorii mei nu pot să își creeze ocazii... CLASAMENT NOIEMBRIE 2019
 9. Septembrie Update CLASAMENT SEPTEMBRIE 2019
 10. Serie C/C Season Preview Avem cota 9 la câștigarea campionatului iar Bari este principala candidată la titlu. Noi avem ca principal obiectiv salvarea de la retrogradare dar vom încerca o clasare cât mai bună. Primele meciuri oficiale din acest sezon le-am disputat în cadrul competiției Coppa Italia di Serie C, acolo unde am avut ghinionul să pic în grupă cu Bari. Calciomercato În această perioadă de transferuri am reușit să aducem 4 jucători și mă bucur că am reușit să-mi acopăr "găurile" din apărare. Nicoletti a fost singurul jucător pe care am dat bani, 56K € , restul au fost aduși liberi de contract. Am mari așteptări de la N'Dongala și Nicoletti, sper încet-încet să devină oameni de bază.
 11. Merci, la fel! La FM19 am reușit să ajung in UCL cu AS Bisceglie dar n-am mai avut timp să continui... Mulțumesc!
 12. A.S. BISCEGLIE 1913 LOT SEZONUL 2019/2020 Acesta este lotul pe care l-am găsit la echipa. Câțiva sunt slabi rău și voi încerca să îi vând sau vor merge la U20 să nu-i mai văd în lotul primei echipe. Am nevoie urgent de un fundaș stânga, un mijlocaș central și un om de bandă... Aceasta este componența Grupei C a Seriei C pentru sezonul 2019/2020. Suntem candidați la retrogradare, vom incerca să ne salvăm. Ne bucurăm că suntem în aceeași grupă cu Bari, capitala Provinciei Puglia iar meciurile pe Stadio San Nicola vor fi o încântare pentru noi dar mai ales pentru suporterii noștri care vor face deplasarea. Ar fi și păcat să rateze ocazia asta, mai ales că până la Bari sunt aproximativ 40km Multumesc!
 13. Associazione Sportiva Bisceglie 1913 este un club de fotbal italian din orașul Bisceglie care joacă în al 3-lea eșalon fotbalistic din peninsulă. De-a lungul istoriei, Bisceglie a oscilat între Liga a 3-a și a 4-a italiană. În 1999, Bisceglie a fost retrogradată în al 5-lea eșalon din cauza unor probleme financiare și de atunci până în 2016 au fost amatori. Abia în 2016, odată cu promovarea în Serie C, Bisceglie s-a întors la statutul de club profesionist. Bisceglie își dispută meciurile de acasă pe stadionul Gustavo Ventura, un stadion micuț cu 3.200 de locuri. Orașul Bisceglie numără aprox. 55.000 de locuitori și este situat în sudul Italiei, în regiunea Puglia. Obiectivele mele în această carieră: - să promovez în Serie B; - să promovez în Serie A; - să câștig Coppa Italia; - să câștig Europa League sau Champions League.
 14. Ți-aș da o carte de gramatică să îți faci o carieră cu ea...
 15. Cu siguranță suntem câțiva care îți urmărim povestea. Așteptăm până o vei relua.
×
×
 • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy