Jump to content

Conectare Prin Internet


assamite10

Recommended Posts

Salut! Am facut si eu rost de cateva zile de FM 2010. Imaginea jocului are 2.31 GB ca la toata lumea...cred. Intampin o problema cand vreau sa ma joc pe internet. Introduc ipul si dupa cateva secunde imi da "ERROR: Unable to connect to server". Firewallul face exceptie la joc, "run as server" este bifat. Va rog care stiti sa imi spuneti care este problema. Multumesc!

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

Daca esti cumva la RDS prin fibra optica, ai grija ca e dinamic IP-ul, cel putin eu am fost nevoit sa ii comunic prietenului cu care jucam de fiecare data cand reluam jocul, alt IP, eu fiind serverul...

Alte probleme nu am intampinat, ai grija sa introduci corect cifrele.

Link to comment
Share on other sites

am gasit problema la jumatate de ora dupa ce am postat:). Multumesc oricum pt ajutor. Andrei Razvan avea solutia cea buna. De fiecare data trebuie dat alt ip prin conexiunea asta cu wireless.

de unde ai imaginea la joc?

daca ai jocul piratat nu vreau sa inteleg, chiar se zgarceste lumea la 130 RON cat costa jocul la DIVERTA? pana si un pusti strange banii astia de-a lungul a cateva saptamani.

stiu ca puteti spune ca daca e gratis de ce sa dau bani !?

e simplu, e la mintea cocosului!

daca toti ar pirata jocul, SI nu ar mai strange nici un ban, afacerea s-ar inchide si implicit jocul nu s-ar mai dezvolta incat la anul si anii viitori nu am mai avea ce juca!

asa ca toti cei care piratati traiti pe spinarea noastra, cei care platim, si ar fi bine ca macar sa aveti decenta sa nu mai scrieti pe forumul acesta.

Link to comment
Share on other sites

Invit lumea la calm.

Crezi ca daca tu te agiti asa pe forum o sa schimbi ceva?

Asta e mentalitatea noastra , a romanilor in general, sa luam totul ca si cum ni s-ar cuveni.

Lasa, nu te mai stresa asa ca nu esti singurul care a dat bani pe joc si nici nu o sa fii ultimul, la fel cum si el nu e singurul care pirateaza.

S-a mai discutat si pe alte topicuri asa ca eu zic sa nu mai dezgropam mortii.

See ya :peace:

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur

nu ne intereseaza situatia voastra financiara.

nu ne intereseaza de unde aveti jocul atat timp cat:

1) nu va laudati / nu afirmati ca l-ati luat din surse "neoficiale" in loc sa-l cumparati

2) nu cereti suport pt joc / nu reclamati bug-uri / nu va lamentati privind calitatea jocului - in cazul in care nu l-ati cumparat

3) nu va dati de gol (fiind prea prosti) si veniti pe forum cu "feature-uri" care sunt doar in jocul piratat.

daca se intampla 1) sau 2) sau 3) vine 4)

4) luati ban direct.

Link to comment
Share on other sites

Mai baieti lasati cearta putin:). Iar nu imi merge sa joc pe internet cu alt user:(. Inainte ma conectam cu user name si parola si aveam ip separat, il dadeam respectivului si intra fara probleme. Dar acum conectat prin wireless nu mai merge de nici o culoare. Sunt 2 ip la game stats in joc dar nu se poate conecta pe nici unu dintre ele. Clar nu merge pe wireless. Dar am vazut ca trebuie sa iau Hamachi ala ca sa pot face reteaua. Ma ajuta cineva sa il folosesc? Mc!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy