Jump to content

O Nelamurire


alyn2008

Recommended Posts

Deci , am o problema la editor :

Intru in editor , fac modificarile pe care le vreau , dau save editor as si scriu ca nume "Database Update' . Bun , imi apare in My Documents acolo Database Updated.xml si config.xml . De aici ce fac sa imi arate Database Updated.xml in joc ? Ca daca dau NEW GAME imi zice direct Loading Database fara sa aleg eu niciuna(mentionez ca am ultima versiune a jocului si este o versiune STEAM ) . Unde am gresit si ce ar trebui sa fac sa imi arate Database Update.xml in joc ? Multumesc !

Link to comment
Share on other sites

Ma am vazut si print screen-urile din topicul cu LIga a III-a . Dar problema e ca MIE NU IMI APARE CHOOSE A DATABASE ... Mie daca dau New Game imi zice direct Loading Database(mentionez ca am copiat Liga a III-a.xml si Edited Database.xml in My Documents->Sports Interactive->FM2010->editor data) . Apoi daca dau Cancel Wizard nu merge sa dau acolo sus langa Leagues Editor Data Files (e blocat) .

Link to comment
Share on other sites

cred ca trebuie sa te mai uiti o data cu atentie. nu ai nicaieri "choose db".

Ma zimi exact ce trebuie sa fac sa am in joc Database Update.xml care se afla in editor data in my documents . Din ce am vazut in topicul cu patch-ul Liga a III-a Activator acolo asa imi arata . Va rog sa imi spuneti .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy