FM 2018 Cariere
Povesteste-ne aventurile tale de antrenor
37 topics in this forum
-
Puteți avea anumite cereri de jucători după următoarele cerințe: Echipa actuală: Poziție jucător: Vârsta: Buget: Sezon:
-
- 17 replies
- 3.4k views
-
-
Regulile nu sunt multe si sunt simple - titlul topicului trebuie sa fie de forma [initiale tara][nume echipa]Titlul povestii/carierei, de ex [ESP][Barcelona]Aventuri pe Nou Camp sau [ROU][Nationala]Sa ducem echipa la Mondiale!
-
- 0 replies
- 1.6k views
-
-
Salutare tuturor, Nu sunt un mare postac, joc FM din 2001 (championship manager 2001-2002) , cunosc ceva din mecanica jocurilor de tip FM si vreau sa va arat ceva care pentru unii ar putea fi interesant. In ultimele versiuni de FM nu am jucat in Romania, nu imi place formatul ligii, nu imi place situatia din fotbalul romanesc, dar am zis sa fac o mica incercare. Eu sunt stelist, am mai avut cariere cu Steaua, si am zis sa incerc ceva nou. In trecut am mai incercat cu Farul Constanta (pe vremea lui😎 Dimitar Makriev si Nikola Zigic) si am avut o cariera foarte frumoasa. De data asta am zis sa aleg o echipa care are traditie la trofee in fotbalul romanesc, care s-a…
-
- 39 replies
- 8.2k views
-
-
După cum am sugerat acum câteva săptămâni, astăzi voi începe o carieră pe YouTube cu FC Viitorul, completă cu animații care să înlocuiască elementele grafice de pe vechea carieră cu Progresul. Nu puteam eu să vă las fără carieră . EPISODUL 1 | „NOI ÎNCEPUTURI” | CARIERĂ CU VIITORUL Episodul în care Dragoș merge la mare și apoi la Botoșani. Nici el nu știe de ce. Vizionare plăcută! https://www.youtube.com/watch?v=9i4TvlZyNII
-
- 25 replies
- 5k views
-
-
Salut si bine v-am gasit la singura cariera lunga de anul acesta. "Uniqua squadra della capitale" , adica AS Roma isi incepe drumul spre glorie fara ultimul numar 10 adevarat, Francesco Totti. Ramasa fara Spalletti plecat in vara la Inter, presedintele James Pallota a fost nevoit sa caute un nou antrenor pentru echipa. S-a negociat cu tot felul de antrenori de la Unay Emery pana la Roberto Mancini. Neintelegandu-se cu nici un antrenor de pe lista, Pallota I-a o decizie surprinzatoare pentru fani si media, si-l pune in functie pe antrenorul de la U18, Oleg Protasov. A doua zi ma prezint in biroul patronului pentru a negocia contractul. N-a fost nevoie decat de cateva …
-
- 202 replies
- 29.3k views
-
-
-Pfff, greu mai trece timpu' cand esti sub presiune... -Mie-mi spui? Zici ca s-au jucat trei meciuri intr-unul. -Si inca mai sunt 10 minute... -Macar sa treaca si alea cu bine. -Ia uiteii!...pfoaaaa! Noroc cu portaru'. -Cat de panarama il credeam pe Pecanha asta, ne-a scos in meciu asta pana acuma. -Sper ca nu o sa ramana cu pana acuma...sa scoata pana la capat. -Mda -Macar de la voi nu am nicio teama sa dati vreun gol. Doar sa nu dea astia pana la final. -Cand te-am auzit prima oara ca ai pus X si la asta, imi venea sa iti zic ca nu esti in toate mintile. Da' vad ca iti iese. -Macar acuma sa iasa, ca de cand pun nu a iesit nimic. -Nu ti-a iesit ma atunci 24 de…
- 124 replies
- 25.6k views
-
Am ales FC Hermannstadt pentru ca vreau sa duc FC Hermannstadt spre glorie si mi se pare mie ca ei sunt favoriti la retrogradarea in L2 asa ca sper sa o pot duce cat mai departe echipa asta
-
- 61 replies
- 8.4k views
-
-
Salutare! Bine ați venit la „Progresul există?!”, o carieră experimentală, bazată pe elemente grafice. Titlul este inspirat din articolul cu același nume al Gsp-ului, care descria perfect situația Progresului din ultimul sezon: http://www.gsp.ro/fotbal/liga-3/exclusiv-progresul-exista-patronii-de-la-progresul-spartac-si-progresul-bucuresti-pusi-fata-n-fata-care-i-urmasa-bancarilor-atacuri-intre-cei-doi-514038.html Progresul, sau mai bine cunoscută după fostul ei nume FC Național, este un club de tradiție românesc inițiat de Banca Națională al României în 1944, ce și-a petrecut majoritatea istoriei în Liga I, unde deși nu a câștigat titlul niciodată, a…
-
- 56 replies
- 11.8k views
-
-
Vad ca-i cam liniste pe-aici. Normal, cine s-a jucat cu fm18 si-a facut plinu', acu' multi astepta fm19. Am bagat si eu la greu vreo 500 de ore de fm18, doar ca n-am jucat inca cu echipe romanesti. D-aia am zis sa incerc o cariera si-n Romania, iar daca tot m-apuc de problema macar sa fie un LLM. Nu fiindca vreau sa castig trofee ci doar de distractie si fiindca vreau sa vad cam pe unde as putea ajunge dupa vreo 5-6 sezoane (asta daca n-o aparea vreun bug) Reguli. Am activate doar primele 5 ligi romanesti (ca sa nu-mi moara harbu' de calculator de prea mult efort) da' incep din liga a patra. In cazu' in care dau chix-uri la greu in liga 4 s-o gasi vreun club prin li…
-
- 62 replies
- 10.2k views
-
-
Termin facultatea si aleg să stau in Cluj câțiva ani. Banii sunt mulți, aproape 1000 de lei pe lună. Nici de chirie. Vine decizia grea. Îmi intreb consoarta ce să facem? Și alegem să ne întoarcem la Piatra Neamt. Poate acolo nu e asa plină piața de stomatologi. vorbesc cu ai mei și ne propun să stăm la ei 1 an ca să strângem ceva bani. Unde? La Pângărați, la vreo 12 km de cel mai important oraș din Neamț. E frumos, e un lac. Liniște. Cabinet mai trebuie. și cu colecția mea de bilete cum rămâne? Nu am strâns degeaba până acum.. îmi place la țară, maxim o lună. De ce căcat m-am întors aici? Pacienți nu sunt, viață nu e. Prieteni n-am aici. întâmplarea fa…
-
- 10 replies
- 2.3k views
-
-
Cu ghetele abia puse in cui si cu numele inca scris pe primul dulap de la intrarea in vestiarul Allianz Arena, acolo unde banderola de capitan inca atarna in cuier, Rummenige si Hoeneß decid inlocuirea lui Ancelotti cu Phillipp Lahm. Cum italianul nu s-a prea adaptat la filosofia bavareza, "Piticul Magic" parea solutia perfecta, cunoscand in cadrul clubului de la conducere, staff, jucatori, juniori pana la oamenii care fac de mancare si spala vasele. Fara prea multa nevoie de introducere, dupa perioada de vara nu s-a efectuat nicio schimbare in cadrul lotului, singurul transfer fiind olandezul Matthijs De Ligt care urma sa vina abia in vara anului viitor. …
-
- 21 replies
- 4k views
-
-
Ma bat la titlul neoficial de cele mai multe cariere incepute in FM18 pe forum. Si am zis sa mai fac o ultima incercare, intr-un campionat daca se poate chiar mai varza decat al nostru (nu o spun eu, ci coeficientii UEFA). Nu erau asa multe optiuni disponibile (doar 12 echipe in campionat) pentru ca nu voiam una din cele mari din Budapesta, ba chiar la un moment dat eram destul de hotarat sa incep cu echipa din Scornicestiul lor (da, si Orban isi ridica satul la rang de mare localitate), dar pana la urma am ales formatia a caror combinatie de culori si echipamente mi-a placut cel mai mult - Haladas (din orasul Szomb.... nevemind) si un manager fake cu experienta setata au…
-
- 41 replies
- 5.9k views
-
-
Dupa multi ani in care am castigat tot in Romania cu Otelul Galati, inclusiv Liga Campionilor de 3 ori consecutiv (sâc Zidane!!!), am decis ca e momentul sa incep ceva complet nou. Cum nu imi e drag sa aleg echipe din primele ligi ale campionatelor puternice...bag patchul englez si incep cariera la FC Romania, in Liga a 9 a engleza (asa am verificat ulterior pe net, caci configuratia ligilor nu o stiu inca). Surprindere totala, pe langa faptul ca jucatorii sunt toti romani, sunt cu mult peste liga in care se afla. Partea nasoala este evident ca nu ii pot tine pe toti, la inceput toti amatori, semneaza part time, dar nu imi permit sa ii tin pe toti. Asa ca pana la jumatat…
-
- 160 replies
- 22.5k views
-
-
Acum cinci ani am poposit in Anglia cu un rucsac in spate si cu nenumarate vise. Am realizat ca banii, cand traiesti intr-un anumit mediu, sunt doar o iluzie. Asa cum iti umpleai sertaru de la noptiera cu teancuri de lire, asa se si duceau. Ca sa incep cu inceputul, fotbalul l-am inceput la Oltchim Ramnicu Valcea, dar dupa o accidentare la 19 ani totul a inceput sa se duca de rapa. S-a schimbat antrenorul, n-am mai primit incredere la echipa mare, iar la vreun an, cand incepusem sa vad din nou capatul tunelului, m-am rupt din nou. Doi ani mai tarziu m-am lasat de fotbal definitiv, ce-i drept n-a fost o decizie prea grea de luat, jucam la liga a patra, la Posada Peris…
-
- 123 replies
- 19.7k views
-
-
Salutare prieteni, după 2-3 ani (de atunci m-am apucat de FM până atunci am jucat doar fifa manager) in care am jucat doar journey alt challenge nu m-a atras. M-am decis sa incep o carieră nouă si să o împărtășesc și cu voi (iubitori ai acestui joc si sport). Echipa pe care am să o aleg nu este in joc, am creat-o eu, este un club din comuna in care am crescut și copilărit, se numește Vlădeni, Iași😀. Clubul se numea Luceafărul Vlădeni, acesta a fost desființat după revoluție, odată cu desființarea și micuțul stadion a fost distrus. In ultimii 25 de ani au mai fost "reînființări" sub alte denumiri, cum ar fii Metalul, Spicul și ultima oară in 2015 Polaris. În poza…
-
- 32 replies
- 5.7k views
-
-
Salutare, băieţi. Graţie lui Lucian Toma mi-am reamintit de FMRo şi de munca extraordinară pe care o depuneţi aici, în cinstea acestui joc. Nu sunt fan Milan, şî în niciun caz nu îmi făcea plăcere să mă chinui de nebun cu o echipă cu jucători precum, Borini, Bonaventura, Antonelli, pur şi simplu nu-s pe gustul meu. Însă, unul din băieţii de pe grupul de Facebook a postat o carieră în care, în sezonul doi, câştigase tot ce se putea, inclusiv Liga Campionilor. Nu toată lumea l-a crezut, acuzându-l că a folosti save/load, editor şi altele, inclusiv prieteni de-ai mei. Aşa că am decis să simt pe pielea mea dacă se poate transforma Milanul aşa de rapid. Nu pot să zic…
-
- 8 replies
- 2.1k views
-
-
SALUT PRIETENI AM INCEPUT O CARIERA CU DINAMO DEJA SUNT IN AL DOILEA AN , AM INCEPUT CU BUGET DE TRANSFERURI 0 , INCEPUTUL A FOST FOARTE GREU CU REZULTATE PROASTE DAR IN TIMP ECHIPA SI A REVENIT SI CU CATEVA TRANSFERURI INSPIRATE IN AFARA DE COSTEA (CU TOATE CA MI A CASTIGAT 6 PUNCTE ) , dupa cum o sa vedeti in poze la m luat si pe lobont si pe ventura un portar foarte bun pentru liga 1 valora cand l-am luat peste 1 mil . pana la urma am reusit sa termin sezonul pe locul 3 si sa ma calific in europa league am sa atasez cateva poze ca sa vedeti cum mi a mers Al doilea an am avut bani de transferuri pe care i-am investit in cicaldau plus 5 jucatori lua…
-
- 84 replies
- 12.5k views
-
-
Desi joc din 2010 "legal" FM iar din 2011 sunt membru FMRO, abia in seara asta mi-am facut curaj sa postez prima aventura in FM. Pana acum am jucat la nivel inalt , in general cu Real Madrid si foarte rar cu Liverpool, m-am prostit si cu echipe mai mici dar maxim 10-15 etape. Practic, cea mai lunga cariera pana acum s-a intins pe maxim 5-6 sezoane. Revenind la actuala cariera, tot anunta Gica Hagi ca paraseste Viitorul, asa ca m-am hotarat sa trec la carma echipei : Am gasit un lot tanar, staff experimentat, conditii decente, dar Hagi a plecat cu finantele lasand clubul pe zero. Oricum nu sunt genul de antrenor care sa schimbe ceva la echipa , ma descurc c…
-
- 19 replies
- 3.1k views
-
-
Salut prieteni ma m gandit bine si am decis sa incep o cariera si cu Gloria Buzau nu de alta dar sa plec de jos cred ca o sa ma motiveze mult mai mult , o sa revin cu postari acum trebuie sa imi caut jucatori liberi de contract
-
- 16 replies
- 3.3k views
-
-
Italienii au o vorba "non ce due senza tre" (ortografia s-ar putea sa nu fie chiar cea mai corecta). In traducere FM.ro, dupa ce am incercat deja doua cariere in Romania, cu Metaloglobus si Ripensia, reusind de fiecare data sa esuez cu brio, de ce sa nu esuam si a treia oara? Pentru ca deja mi se parea ca cunosc formatiile, jucatorii, si tot ce tine de primul sezon al Ligii a II, am simulat un an (din pacate in FMT nu avem posibilitatea incarcarii bazelor de date neoficiale). Astfel, suntem in vara lui 2018, dupa un an de simulare, an in care Steaua a castigat titlul in Liga I, de unde au retrogradat Gaz Metan si Juventus, promovand in locul lor Dunarea Calarasi si Chindi…
-
- 115 replies
- 15.3k views
-
-
Prima mea carieră din FM18 începe în orașul meu natal, Brăila. Dacia Brăila a luat ființă în 1919 și a purtat acest nume până în 1928 atunci când a fuzionat cu o altă echipă locală: Unirea Brăila; astfel s-a ajuns la denumirea actuală: Dacia Unirea Brăila. Facilități: Stadion: Municipal Capacitate: 20.154 locuri (7.000 scaune) Palmares: Național Liga I - 7 prezențe Liga II - locul 1 de 3 ori Liga III - locul 1 de 3 ori Cupa României - Finalistă în 1993 Internațional Cupa Balcanică - Semi-finalistă în 1993 Echipament: Acasă …
-
- 227 replies
- 30k views
-
-
Eu am inceput sa joc cu CS Viitorul Ianca in liga 4 Braila. Am castigat liga 4 fara nicio infrangere (contracandidata la promovare fiind Dacia Unirea Braila II) si am castigat barajul cu CS Vointa Lanurile cu 2-2 in deplasare; am condus cu 2-0 si au intors rezultatul, dar acasa i-am spulberat cu 4-0. Am gasit niste jucatori liberi destul de bunicei si anul asta, din cate am observat, conteaza mult intelegerea dintre jucatori. Chiar daca sunt mai slabi, daca joaca multe meciuri impreuna si ajung sa se inteleaga, castigi multe meciuri. Atacantul meu principal are finishing 10, dar mi-a dat 35 de goluri in 27 de meciuri in liga 4. Si acum, in liga 3, are 7 din opt meciuri. …
-
- 108 replies
- 19.4k views
-
-
Clubul ilfovean a fost fondat în anul 2003 și a jucat în Liga a IV-a până în 2011. În Liga a III-a, CS Afumați a terminat sezoane la rând în primele cinci echipe, ratând constant promovarea în divizia secundă. Aceasta a venit însă în sezonul 2015-2016 după un meci dramatic în ultima etapă cu CS Ștefănești. CS Afumați a debutat în Liga a II-a cu o victorie pe teren propriu, 16-0 cu Șoimii Pâncota. Pe 27 octombrie 2016, a produs surpriza în 16-imile din Cupa României. Ilfovenii au învins pe teren propriu cu 1-0 pe FC Botoșani, ocupanta locului patru din Liga I. Acest rezultat reprezintă cea mai mare performanță a clubului de la înființare. Deci HAI ILF…
-
- 12 replies
- 3k views
-
-
Sa incep si eu o cariera cu preaiubita mea Universitatea Craiova.Echipa nu mai are nevoie de nici o prezentare. Facilitati aparent inexistente. Stadion "Aripile" Craiova cu o capacitate de 1000 locuri. Lotul echipei Obiectivele mele vor fi urmatoarele 1.Promovari succesive pana in Liga 1 2.Castigarea Cupei si Campionatul 3.Castigarea Champions League 4.Modernizarea tuturor facilitatilor la cele mai inalte standarde 5.Construirea unui stadion demn de FC U Craiova Voi folosii 2 tactici pe parcursul carierei un 4-2-3-1 care l-am folosit intr-o cariera anterioara si am reusit sa castig Champions Le…
-
- 94 replies
- 15.3k views
-
-
Real Club Deportivo Mallorca, S.A.D. - Los Bermellones Probabil ca multi va aduceti aminte de aceasta echipa. Imi placea destul de mult cand eram mai mic si o vedeam jucand in Primera. Cand am auzit ca este in liga a 3-a am ramas putin mirat. De dragul melancoliei, ca sa zic asa, voi incerca sa ii readuc in prima liga. Tenismenul meu favorit este un mare fan al fotbalului, este chiar din Mallorca, asa ca s-ar bucura sa o vada pe Mallorca 'back in business'. Suntem favoriti la primul loc, alaturi de cei de la Elche, si cam asa arata formatia cu care atacam promovarea. Primele 4, conform regulilor, merg spre un play-off. Interesant. Cu asta ne laudam : …
-
- 31 replies
- 5.3k views
-