Jump to content
Lansarea oficială a FM 2025 amânată pentru martie 2025! ×

Gloria Buzau catre renastere

Alin1994

Recommended Posts

Posted

Salut prieteni ma m gandit bine si am decis sa incep o cariera si cu Gloria Buzau nu de alta dar sa plec de jos cred ca o sa ma motiveze mult mai mult , o sa revin cu postari acum trebuie sa imi caut jucatori liberi de contract

Posted
30 minutes ago, geo007ro said:

Multa bafta! Cauta juniori si jucatori tineri. Eventual cumpara dar adu la echipa dupa promovarea in Liga 3. Nu cred ca vei avea probleme in liga 4.

nu am probleme in LIGA a 4 a

Posted

Nu prea am reusit sa iau jucatori de prea mare calitate dar sper ca o sa mai iau ceva pe ultima suta de metrii sincer imi e frica ... Noul patron nu vrea sa devenim profesionisti suntem semi pro ,  sper sa nu merg din nou in liga 4 vreau sa promovez  😂

Posted

Cu mult noroc am scapat de retrogradare anul acesta o sa imprumut jucatori de pe la echipele de u19 din liga 1 si a 2 a poate asa voi putea promova

UXk2Ul5.png

Posted

Am reusit sa castig seria , acum o sa urmeze o curatenie totala  , o sa pastrez doar cativa jucatori  in sfarsit patronul vrea sa trecem la profesionisti .... daca nici in liga a 2 a atunci cand  si din nou se schimba patronul ... sa vedem ce va fi sincer acest patron nu mi a acceptat nici o cerere dar in fine sper sa vina unu mai de treaba

UYvTZg0.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy