Jump to content
Lansarea oficială a FM 2025 amânată pentru martie 2025! ×

[RO] CS Afumati

ROBERT24111992

Recommended Posts

Posted

Clubul ilfovean a fost fondat în anul 2003 și a jucat în Liga a IV-a până în 2011.

În Liga a III-a, CS Afumați a terminat sezoane la rând în primele cinci echipe, ratând constant promovarea în divizia secundă. Aceasta a venit însă în sezonul 2015-2016 după un meci dramatic în ultima etapă cu CS Ștefănești.

CS Afumați a debutat în Liga a II-a cu o victorie pe teren propriu, 16-0 cu Șoimii Pâncota. Pe 27 octombrie 2016, a produs surpriza în 16-imile din Cupa României. Ilfovenii au învins pe teren propriu cu 1-0 pe FC Botoșani, ocupanta locului patru din Liga I. Acest rezultat reprezintă cea mai mare performanță a clubului de la înființare.

Deci HAI ILFOVENII sau HAI GALBEN-ALBASTRII cum sa le spunem?

CSafumati.jpg

• Generaţia de Aur
Posted

Ohooo! Dodoi cred ca ar trebui sa fie bun si pentru Liga 1, nu doar pentru Liga 2. :)

Mult succes in cariera! Astept update.

Posted

Acesta este clasamentul dupa cele 18 meciuri din tur, echipa joaca din ce in ce mai bine si pot spera chiar la o promovare desi nu acesta este obiectivul. Mergem mai departe si in cupa desi acum intalnim o echipa de liga 1, poate facem o supriza frumoasa si ii scoatem pentru a mai aduce ceva banuti la club 😀😀

Clasament  tur.jpg

Posted

Am terminat si primul sezon reusind promovarea fara emotii chiar daca de pe locul 2.

451030999_Clasamentfinal.jpg.78f072e38fda69e4afd94ba95d0c0e0e.jpg

Am inceput deja sa pregatesc lotul pentru Liga1 prin aducerea unui mijlocas central (Liviu Mihai). Daca doriti mai multe detalii imi puteti scrie si va voi raspunde cu cea mai mare placere!!

1607455341_LiviuMihai.thumb.jpg.ea310226ee697792306bc7bc7a27fa81.jpg

Posted

@kevinluci Cam asa este dar sper sa ma ajute un sezon ca titulari cat sa raman in prima liga si sa aduc ceva buget. Al doilea sezon backup, iar apoi afara 😀😄

@ovidiu10 Lotul este unul subtire bugetul fiind pe masura, daca nu voi avea probleme cu accidentarile ma voi salva cu siguranta de la retrogradare.

2104561917_LotL1.thumb.jpg.bb58ed1ef0c1640b5a15cfb6a359cdeb.jpg

Priumul 11 arata cam asa.

1286851567_Primul11.jpg.4535e609eb6ba4ccc755745c4218f1ad.jpg

• Graphics Team FMRo
Posted

Sunt de acord cu Muttley, pun pariu că te-ai jucat constant in alea 18 ore ca să termini anul. Și eu care mă chinui de o lună cu un singur sezon :D.

În orice caz, felicitări pentru promovare!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy