FM 2020 Cariere
48 topics in this forum
-
Începe astăzi prima serie de pe canalul de youtube TurtonaccioFM. Scopul minim, câștigarea unui trofeu ( EUROPA League sau Serie A) Episoadele vor ieșii marți și joi. Enjoy!!
-
- 55 replies
- 11.5k views
-
-
-
- 14 replies
- 2.5k views
-
-
-
- 83 replies
- 13.3k views
-
-
VENETÍC, -Ă, venetici, -ce, s. m., s. f. I. S. m. și f. (Adesea peior.) Persoană venită undeva din alte locuri și considerată străină în locul unde s-a stabilit. II. S. m. Veche monedă venețiană de aur, care a circulat în trecut și în Țările Române. (Adjectival) Galben venetic. – Din ngr. venétikos, (II) și tc. venedik. Venetic “Echipa de fotbal judetean din Prahova cautam antrenor. Experienta nu e neaparat necesara. Telefon 0726....” Am citit anuntul pe internet, era un comentariu pe Facebook la un articol despre Liga 4 din Prahova, denumita Liga A Prahova. Experienta facultativa mi-a starnit curiozitatea si interesul. Un telefon mai tarziu, cautam pe ha…
-
- 61 replies
- 11.3k views
- 1 follower
-
-
Pentru prima cariera in FM 2020 am ales sa incep cu o formatie care are toate ingredientele pentru a fi una de succes, dar totusi ceva lipseste. Este vorba de Universitatea Cluj, club ce in 2019 isi serbeaza centenarul, dar se afla in Liga a 2a si priveste cum concitadina de la CFR face performanta in Romania. Speram noi ca lucrurile se vor schimba, pentru ca noul manager Mihai Adam (pentru cunoscatori) a preluat conducerea echipei, inlocuindu-l pe Adrian Falub, si avand un obiectiv personal din a promova in Liga I. Noul sistem de viziune generala a clubului e destul de interesant, dar deocamdata nu pune presiune mare pe noi, trebuie doar sa ne incadram in buget si s…
-
- 256 replies
- 36k views
-
-
Am decis să încep un road to glory în Italia, cu Catania. Obiectivele sunt: Să promovăm în Serie B Să promovăm în Serie A Să câștigăm Cupa Italiei Să câștigăm Serie A Să ne calificăm într-o competiție europeană Să ne calificăm în UCL Să câștigăm UCL Să câștigăm o competiție europeană Să avem State of the Art Youth Facilities Construirea unui nou stadion/Mărirea stadionului Conducerea vrea să ne calificăm în play-off-ul pentru promovare în acest sezon, dar eu vreau promovarea, chiar dacă suntem favoriți la locul 5. De altfel, conducerea vrea promovarea în Serie B sezonul viitor, însă eu sezonul viitor vreau promov…
-
- 30 replies
- 4k views
-
-
Salutare, Recent, mi-am adus aminte de @TheRobert si cu al sau proiect, Jupiter Bucuresti, si m-am gandit sa iau informatiile noastre de acolo, sa le adaug in FM si sa dau drumul la o simulare, din sezonul 2019/2020 pana in sezonul 2031/2032 sa vad ce se intampla. Nu am modificat nimic altceva, informatiile care le-ati postat voi in acel topic, au ajuns in joc fara nici o alta modificare. Absolut toti jucatorii au primit 50 Current Ability si -9 Potential Ability, si toti si-au inceput cariera la academia FCSB. @kevinluci, @HesseLinK, @luk1924, @Muttley, @Raulic, @kaedninu, @nynyshor, @Bormy, @Vlad Idita, @ovidiu10, @DragosBox, @Andreyyy86, @mihai14feb, @Mimo …
-
- 7 replies
- 1.6k views
-
-
Încep ultima carieră cu Dinamo de pe Football Manager 2020. Nu am uitat de The Journey. Această carieră va apărea doar pe live-uri, pe canalul de YouTube. Am făcut o singură modificare în editor, mi-am pus echipa a doua. Voi juca și cu naționala mare a României și sper eu că voi reuși să ne calificăm la Euro 2020. În primul sezon eu am ca obiectiv să câștig campionatul, dar este bun și locul 3.
-
- 53 replies
- 6.5k views
-
-
Am inceput o noua aventura (cea cu Dinamo a fost un esec total, in sezonul 2 am fost dat afara si am ajuns pe la Voluntari), insa de data aceasta am zis sa incerc intr-un campionat mai mare, si am ales Serie A, mai exact AC Milan, neavand prea multa experienta in FM (FM 18 am jucat putin). Am avut un start fantastic de sezon, cu 5 victorii din 5 (dintre care 2 cu Juventus is AS Roma), iar apoi a urmat o usoara cadere (0-0 la Fiorentina si tot un egal fara goluri cu Atalanta, pe San Siro).Prima infrangere a venit foarte tarziu, in etapa 14, cand Lazio m-a invins dupa un gol inscris in minutul 80.Etapa urmatoare am reusit sa invingem la Torino, 2-1 iar in ultima etapa …
-
- 1 reply
- 1.4k views
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=ui_Vv62Xxf8 https://www.youtube.com/watch?v=QPS0QzGlVsw&t=23s https://www.youtube.com/watch?v=cd-1cH42kJc&t=30s https://www.youtube.com/watch?v=KZrw9o0noXM&t=31s https://www.youtube.com/watch?v=8ZBFwXnyTJY https://www.youtube.com/watch?v=fQr6JTY0ZwU https://www.youtube.com/watch?v=ZmxAm7afkgg
-
- 0 replies
- 789 views
-
-
CEI MAI BUNI JUCĂTORI DIN LUME, ÎN LIGA 1 Nu cred că pot clasifica asta ca o carieră, însă am făcut o salvare în care am mutat cei mai buni 252 de jucători după CA în echipele din Liga 1. Link descărcare: http://mediafire.com/file/rl8hm430e5hifa7 Am făcut și un clip în care am simulat cinci ani ca să văd cum ar funcționa un concept de genul: https://youtu.be/BZeZRjZjFHM
-
- 1 reply
- 1.2k views
-
-
Bineinteles ca nu pot sta departe de FM, iar dintr-un masochism de neinteles se pare ca nici departe de liga I din Romania. Dupa cariere scurte si abandonate cu CS Faurei sau Gimnastic de Tarragona (ambele aici pe forum si sterse deja), dupa ce am intalnit un bug in al doilea sezon din Peru sau am fost dat afara de la Udinese, ma intorc pe meleaguri natale. Titlul este o simpla referinta la threadul cu acelasi nume din FM2018 in care am jucat cu Metaloglobus (cu rezultate moderate), iar ideea de baza este una destul de simpla - a lua o echipa din Bucuresti (alta decat granzii traditionali - orice ar insemna cuvantul grand la nivelul Ligii 1 din Romania) si a o transforma …
-
- 156 replies
- 18.2k views
-
-
Manageru' e si el om. Chiar si-ala virtual. Si orice om care se respecta are nevoie din cand in cand de cate-o vacanta. Dupa opt sezoane jucate sub forma de Gogu de la Arizona (si Corona) mi-am dat seama ca n-ar strica sa mai vizitez si niscai tari straine. Nu, n-am de gand sa renunt la cariera de mare manager in liga a 3-a ci doar sa practic niscai activitati turistice prin tari (mai mult sau mai putin) exotice. Dupa ce-oi incarca bateriile in mod corespunzator intentionez sa-l propulsez pe Gogu pe cele mai inalte culmi ale performantei manageriale. Ma rog, nu stiu daca respectivele culmi ale performantei vor putea include si o eventuala promovare in liga a 2-a, da' asta…
-
- 13 replies
- 3k views
-
-
Nu am achiziționat încă jocul, dar vreau să încep încă o dată o carieră cu Jupiter București. De această dată voi face episoade pe YouTube cu această carieră și vreau să vă includ și pe voi în această carieră. Trb să îmi dați următoarele: Prenumele: Numele: Data de naștere (doar ziua și luna): Poziția: 3 atribute la care să aveți 12 la tehnică: 3 atribute la care să aveți 12 la mental: 3 atribute la care să aveți 12 la atributele fizice: Înscrierile se pot face până pe 6 decembrie la ora 15:00
-
- 51 replies
- 7.2k views
-
-
M-am decis să încep un The Journey. Fără licență de antrenori am aplicat la mai multe echipe din Liga 5 și Liga 4 București și Ilfov, iar 3 dintre acestea m-au chemat deja la interviu. Prima este VK Soccer. Echipa din Liga 5 are ca obiectiv mijlocul clasamentului din liga 5. Mi-au spus că nu au resurse financiare, dar ce pretenții să am de la Liga 5. A doua echipă care m-a chemat la interviu este Venus București. Și Venus București vrea mijocul clasamentului în Liga 5. Ultima echipă care m-a chemat a fost Unirea Poli București, care are ca obiectiv salvarea de la retrogradare din Liga 4. Unirea Poli București s-a mișcat repede și mi-a făcut ofertă de …
-
- 61 replies
- 8.3k views
-
-
M-am hotarat sa incep o carirera la FCP cu un obiectiv personal de a ajunge sa antrenez Real Madrid , Inter Milano , Manchester United si Chelsea . WISH ME LUCK !!! Revin cu primele rezultate si echipa dupa primele 10 etape din campionat .
-
- 1 reply
- 952 views
-
-
His name is Gogu. Gogu Ion. Manager in timpu' liber si (momentan) fara ocupatie in timpu' mai putin liber. Gogu a fost pasionat de fotbal de cand era mic. Adica de cand statea pe olita si se uita la taica-su care facea galerie-n fata televizorului. Cand Gogu a mai crescut pasiunea i s-a intensificat. A ajuns chiar sa dea si cu picioru' in minge pe maidan. Nu prea era el prieten cu mingea (si nici mingea cu el) ... da' se tolerau reciproc. Fotbalistic vorbind, Gogu a fost un ins norocos. De cand se stie, a fost mare. Fizic. A avut mai multe kile si mai multi centimetri decat colegii de pasiune de pe maidan. Chestia asta l-a ajutat fiindca sansa sa si-o ia in mecla dupa ce …
-
- 71 replies
- 9k views
-
-
Având în vedere că am luat pauză de la cariera cu The Journey m-am decis să fac o carieră cu AC Milan să o readuc pe culmile gloriei, acolo unde era o dată. Sper că mă voi mișca repede. Bugetul de transferuri a fost undeva la 25M, dar l-am adus pe Hugo Mallo pe 23.5M și am rămas cu 2M. Obiectiv avem ca în campionat să terminăm pe loc de UEL (suntem favoriți la locul 6), cu care sunt de acord și să ajungem în semifinalele Cupei Italiei. Sezonul viitor conducerea vrea să ne calificăm în UCL. Acum să vă spun obiectivele carierei: Să câștig Serie A Să câștig Cupa Italiei Să câștig UCL Să câștig Supercupa Europei Să câștig…
-
- 3 replies
- 1.2k views
-
-
"L' unica squadra della capitale", adica AS Roma isi continua drumul spre glorie si performanta. Revenirea celor trei " RE DI ROMA" in club spune totul. Cariera se va baza pe modelul de succes din La Masia din perioada PEP Guardiola (2008-2012) cu jucatori multi proveniti din propria pepiniera. Iar ca provocarea sa fie si mai interesanta voi incerca sa readuc la echipa jucatorii nascuti in Roma sau care au trecut prin academie candva :D. Iar ca bonus, vreau sa-l duc pe TOTTI JR spre Balonul de AUR. Refuzat de multi antrenori printre care Gasperini, Conte, Mourinho presedintele James Pallotta (sper sa vanda clubul cat mai repede) decide sa-l puna in functie pe antre…
-
- 26 replies
- 4.1k views
-
-
Prolog 28 ani... si o viata monotona, fara sa ies din tipare. La locul meu, la casa mea cu sotia, din cand in cand cate o bere cu prietenii, o vacanta ca orice roman. Aspiratii? Ohooooo...duium duium. Dar pana in momentul deciziei (si inca stau sa ma gandesc - eu am luat decizia sau am fost impins de la spate) nu am reusit sa ajung la nivelul aspiratiilor mele. Despre ce decizie e vorba? Ei bine, ca sa nu va tin pe jar - plecatul din tara. De ce? Pai e simplu - tot credeam ca pot mai mult decat eram la momentul acela - un ITist business care nu facea nici business, dar nici IT. Nemultumirile continue de angajat intr-o multinationala, cu niste zvacni…
-
- 13 replies
- 2.2k views
-
-
N-am mai postat de ceva timp pe aici, așa că am zis să mă întorc cu noua mea salvare de pe stream cu Sportul Studențesc, începând încă din catacombele fotbalului capitalei, în Liga a 5-a. În salvarea asta am folosit versiunea pentru FM 20.4 a activatorului lui @il muce si @Raulic, însă trebuie să-i acord mulțumiri speciale lui Raul, care mi-a făcut o versiune cu Sportul pusă în Liga a 5-a, în locul celor de la Power Team 2 (cu un mic boost de reputație 😇) În viața reală, după excluderea din Liga a 2-a în 2013, Sportul s-a agățat de existență prin păstrarea unor echipe de juniori, și uneori de seniori, în competițiile județe…
-
- 35 replies
- 6.9k views
-
-
Palermo, a fost retrogradată în Serie D, divizia a patra, din cauza unor nereguli financiare, a decis Federaţia italiană de fotbal (FIGC), informează presa din Italia. Palermo, care încheiase pe locul 3 în Serie B sezonul trecut şi urma să joace într-un baraj de promovare, a fost aspru sancţionată din cauza neregulilor financiare comise în perioada în care preşedintele clubului a fost controversatul Maurizio Zamparini. FIGC a decis că Palermo încheie pe ultimul loc ediţia 2018-2019 a Serie B, iar în sezonul viitor va juca în al treilea eşalon. Gruparea siciliană a facut apel împotriva hotărârii federaţiei dar a pierdutBrescia, câştigătoarea Serie B în stagiunea 2018-2019…
-
- 72 replies
- 8.4k views
-
-
Probably the Greatest Romanian player of all time and arguably one of the best of his generation, Hagi known as Regele (The King) in his homeland had a trophy laden career, starting out at Farul Constanța before a move to Sportul Studențesc in the Romanian lower leagues caught the eye of European Cup winner Steaua Bucharest. He won 3 consecutive league titles, and picked up 2 Romanian cup winners medals during his time there and also a Euro Super cup title. He was also instrumental in helping Steaua reach the European Cup final but Milan were too strong for them to repeat the feat from a few years earlier. Gheorghe gained a move to Spain with Real Madrid but the Spanish …
-
- 2 replies
- 1.7k views
-
-
Eu m-am gandit sa incep aceasta cariera, pe care o fac si pe YouTube, ca sa vad daca pot califica Nationala Romaniei la MONDIAL. Si pana acum am calificat-o in optimile EURO 2020, mai este un drum lung pana la Campionatul Mondial. https://www.youtube.com/watch?v=A1AVVOuMVFg&t=5s
-
- 0 replies
- 825 views
-
-
CSM Ceahlăul Piatra Neamt (2019/2020 - 2028/2029) De mult timp am vrut să vă prezint cariera mea, dar am tot avansat în ea și deja nu mai avea rost să pun din urmă. Astfel, vă prezint retrospectiv ce s-au întâmplat în primii 10 ani de carieră. Cam astea sunt statisticile, aproape de 400 de meciuri până acum. (de fapt aseară am atins borna asta) Primii 3 ani au fost în L3 S1. În ultimul sezon am adus câtiva africani interesanți care m-au ajutat să promovez în detrimentul Forestei Suceava. (până la urmă, unii dintre ei au plecat pe bani frumoși prin vest sau la echipele de primă ligă) A urmat un an de acomodare cu Liga 2 și mai apoi am ataca…
-
- 30 replies
- 4.2k views
-