Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


[Ro] [Dinamo București] - Câinii roșii


TheRobert

Recommended Posts

Încep ultima carieră cu Dinamo de pe Football Manager 2020. Nu am uitat de The Journey. Această carieră va apărea doar pe live-uri, pe canalul de YouTube. Am făcut o singură modificare în editor, mi-am pus echipa a doua. Voi juca și cu naționala mare a României și sper eu că voi reuși să ne calificăm la Euro 2020. În primul sezon eu am ca obiectiv să câștig campionatul, dar este bun și locul 3.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Pe aceste 3 live-uri am avut niște rezultate ok pentru Dinamo, dar nu ok pentru mine, chiar dacă înaintea meciului cu CSU Craiova în care am pierdut eram pe primul loc, am pierdut cu Hermannstadt și am făcut egal cu Voluntari, iar acum suntem pe locul 4.

RezultateDinamo.png

ClasamentDinamo.png

Transferuri au fost două. Yaya Toure (da, acel Yaya Toure care a jucat la Man City și Barcelona) și Louis Munteanu, pe care am dat 250k acum, iar suma urmează să ajungă la 900k, pe care l-am împrumutat la ASU Politehnica Timișoara. Nu am reușit să vând nici un jucător, dar era să îl vând pe Mamoutou N'Diaye la arabi pe 220k, deși am avut ofertă pe 300k, eu am refuzat să îl vând pe 220k, iar cei care voiau să dea 300k nu au mai vrut să îl cumpere, așa că am rămas cu el, iar imediat ce era să îl vând mi-a dat hat-trick cu Gaz Metan Mediaș.

Veniri.png

Știu, am zis doar două transferuri, dar ceilalți doi au fost aduși de antrenorul echipei a doua.

Louis Munteanu:

LouisMunteanu.png

Yaya Toure:
YayaToure.png
Cu Romania am reușit un egal nesperat cu Spania în deplasare, 1-1, gol în minutul 90, și pot să spun chiar că i-am dominat la ocazii, și un 3-3 cu Norvegia, în care apărarea mea a fost dezastru, dar aia este. Sper că voi reuși să mă calific.

RezultateRomania.png

ClasamentRomania.png

Acum hai să vedem ce au reușit echipele românești în Europa.

UCL:
CFR Cluj:

Au ajuns până în play-off-ul UCL, în turul 2 eliminând Dinamo Zagreb, în play-off fiind eliminați de Young Boys datorită golului din deplasare. În grupele UEL joacă cu Sparta Praga, CSKA Moscova și Saint-Ettiene.

RezultateCFRCluj.png

ClasamentCFRCluj.png

FCSB:

Ei au ajuns în grupele UEL, după ce s-au chinuit cu CSKA-Sofia, calificându-se datorită golului în deplasare, iar în grupe va juca cu Lugano, Krasnodar și Besiktas.

RezultateFCSB.png

ClasamentFCSB.png

FC Viitorul:

Aceștia au reușit să ajungă în play-off-ul UEL (nu știu ce este cu ei, au făcut sezonul ăsta mai multe victorii decât au făcut în restul sezoanelor în Europa) unde au fost eliminați de Partizan.

RezultateViitorul.png

CSU Craiova:

Ei au ajuns doar în turul 2, dar au jucat cu Eintracht Frankfurt și au fost eliminați, deși au reușit să câștige cu 1-0 în deplasare, trebuiau să câștige cu 3-0 pentru a se califica. Dar măcar au fost eliminați de o semifinalistă UEL.

RezultateCSUCraiova.png

Link to comment
Share on other sites

În luna septembrie am avut derby cu FCSB, pe care l-am pierdut cu 2-0, deși am dominat clar. În Cupa României ne-am calificat în optimi, după ce am eliminat Chindia Târgoviște (care era favorită, iar noi eram favoriți cu FCSB) și vom juca cu Daco-Getica București. În Liga 1 suntem pe locul 3, loc de UEL, ceea ce oarecum mă mulțumește, dar eu aș vrea locul 2. Pe locul 1 sunt cei de la Sepsi (sper să nu ajungă ungurii să ne reprezinte în Europa, adică totuși...) la un punct de noi, deci avem toate șansele să ne batem la campionat.

RezultateDinamo.png

ClasamentLiga1.png

DinamovsFCSB.png

Câțiva jucători tineri de la echipă:
RicardoGrigore.png

DeianSorescu.png

IoanBorcea.png

AndreiFlorescu.png

AndreasMihaiu.png

RobertMoldoveanu.png

LouisMunteanu.png

20 hours ago, TheRobert said:

Cu Romania am reușit un egal nesperat cu Spania în deplasare, 1-1, gol în minutul 90, și pot să spun chiar că i-am dominat la ocazii, și un 3-3 cu Norvegia, în care apărarea mea a fost dezastru, dar aia este. Sper că voi reuși să mă calific.

RezultateRomania.png

ClasamentRomania.png

Ah, da. Uitasem să spun. L-am readus pe Ștefan Radu la națională.

Link to comment
Share on other sites

La mijlocul lunii decembrie suntem pe primul loc la un punct de locul 2, CFR Cluj și în sferturile Cupei României. Asta mă mulțumește și pe mine, și sper să rămânem pe primul loc până la finalul sezonului. De la meciul cu Viitorul am început să folosesc mai mulți jucători tineri.

RezultateDinamo.png

ClasamentLiga1.png

Cel mai important meci a fost chiar cu CFR Cluj, pe care i-am bătut printr-un gol dat de Montini din penalty.

CFRClujvsDinamoBucureti.png

Am reușit să îl vând pe Mamoutou N'Diaye pe 210k și am luat un fundaș dreapta liber de contract, de 34 de ani, care speram că va fi mai bun decât Kostrna, dar din păcate nu a fost și acum vreau să îl vând. Pe lista de transferuri mai este și Lazăr, deoarece Florescu joacă bine și am rezervă pentru el.

Plecri.png

Veniri.png

Acesta este jucătorul pe care l-am adus:
IssaCissokho.png

La naționala României am terminat pe locul 3, dar am făcut un meci cu Spania senzațional, în care am condus cu 2-0 și 4-2 și am dominat Spania, marcând din păcate ei la fiecare fază, 4-4 scor final. La barajul pentru Euro 2020 am picat cu Islanda și sper că voi reuși să mă calific.

RezultateRomania.png

ClasamentEURO2020Calificri.png

CalificriEURO2020.png

Meciul cu Spania:

Romnia-Spania.png

Echipele românești în Europa:

FCSB:
Cei de la FCSB au reușit calificarea în șaisprezecimile UEL de pe locul 2.

RezultateFCSB.png

ClasamentFCSB.png

CFR Cluj:
Ei nu au reușit să se califice, terminând doar pe locul 3.

RezultateCFRCluj.png

ClasamentCFRCluj.png

Link to comment
Share on other sites

Am terminat anul 2019 cu o victorie împotriva FC Voluntari și un egal cu CSU Craiova, iar anul 2020 l-am început cu o înfrângere împotriva ultimei clasate, Academica Clinceni, cu 1-0 și cădem pe locul 2, deși la finalul anului eram pe primul loc.

RezultateDinamo.png

ClasamentLiga1.png

Ne-am mai afliat cu 3 echipe pe lângă Metaloglobus cu care eram deja, cu Metropolitan București, Sassuolo și Vitosha Bistritsa.

Afilieri.png

Ah, da:

YouthIntakepreview.png

Link to comment
Share on other sites

Am terminat sezonul.

Sezonul regulat l-am terminat foarte prost, fără nici o victorie în ultimele 5 meciuri și o înfrângere în Eternul Derby, terminând pe locul 4 sezonul regulat.

RezultateDinamo.png

FCSB a fost eliminată de Arsenal în UEL, în șaisprezecimi, după ce au făcut egal la București.

RezultateFCSB.png

Ce am făcut în play-off vă arăt mai târziu, de aceea nu am pus clasamentul cu Liga 1, deoarece ați fi văzut deja cine a caștigat titlul și cine a mers în UEL.

Link to comment
Share on other sites

Campionatul l-am câștigat, cu ceva emoții ce-i drept, dar am avut noroc că CSU Craiova a învins CFR Cluj cu o etapă înainte de final, deoarece nu am fi luat titlul. În Cupa României am fost eliminați de CSU Craiova cu 6-2 la general, dar în retur am băgat un tânăr de la Youth Intake. Bine, nu cred neapărat că de aceea am pierdut 4-0 în retur. Poate pentru că ne credeam cei mai buni după ce am luat titlul.

RezultateDinamo.png

ClasamentLiga1.png

Play-out-ul:

ClasamentLiga1.png

Liga 2:

ClasamentLiga2.png

Youth Intake:

YouthIntake.png
Bogdan Trică și Pasăre se pare că sunt singurii cu potențial.

La echipa a doua am promovat:

ClasamentLiga4.png

RezultateDinamo2.png

Am observat că avem mai mulți fani la echipa a doua decât la prima echipă.

Bugetul de transferuri este 0.

În UCL în acest sezon vreau să ajung în grupe, iar în Liga 1 vreau să câștig din nou.

 

Link to comment
Share on other sites

La finalul lunii august am jucat toate cele 4 tururi preliminare pentru accederea în grupe. Înainte să vă spun ce am făcut în UCL vă spun că am pierdut Supercupa României împotriva celor de la CSU Craiova în prelungiri, iar în campionat, după 8 etape suntem la egalitate de puncte cu oltenii. În turul 1 am învins Malmo cu 3-2 în deplasare și 4-1 acasă. În turul doi am jucat cu Apollon Limasol care era deja calificată în turul 2. A fost mai greu în turul 1 decât în turul 2. Am învins cu 2-0 în deplasare și 4-0 acasă. În turul 3 am avut un meci interesant, cu ungurii de la Ferencvaros. În minutul 71 Mattia Montini înscrie din penalty. În retur pierdem cu 4-3, dar noroc cu golul lui Montini din tur ne calificăm în play-off-ul UCL, acolo unde urma să jucăm împotriva Slvaiei Praga, să ne revansăm pentru CFR (în viața reala). Primul meci a fost acasă. Deschidem scorul prin Deian Sorescu în minutul 10. În minutul 25 Oscar egalează, 1-1. În minutul 88 cehii intră în avantaj prin golul lui Bittengel. Dar, în minutul 90+2 Mattia Montini înscrie și suntem din nou în cărți pentru grupele UCL, prima oară în istoria clubului. Scor final, 2-2. În retur deschidem scorul repede, în minutul 10, Deian Sorescu înscrie pentru 1-0. Bineînțeles că am jucat mai defensiv, doar nu era să risc, dar degeaba. În minutul 24 Jugas egalează, iar la acest scor cehii sunt din nou calificați în grupele UCL. Trebuia să mai înscriem un gol, așa că am jucat cât de ofensiv puteam. Am mai avut câteva ocazii până la finalul reprizei, dar degeaba. La pauză era 1-1.  În minutul 58 arbitrul englez, Anthony Taylor îi acordă lui Jan Boril de la Slavia Praga un cartonaș roșu pe degeaba părerea mea. Eu nu aș fi dat nici galben la acel fault. Imediat după ce aceștia primesc cartonașul roșu, la prima ocazie Diego Fabbrini înscrie golul care ne-ar califica în grupele UCL la acel scor. Am jucat din nou defensiv, dar ei în infeerioritate numerică, deși au mai avut câteva ocazii nu au reușit să înscrie și ne calificăm în grupele UCL pentru prima oară în istoria clubului.

RezultateDinamo.png

ClasamentLiga1.png

În grupele UCL facem parte din grupa G, alături de Juventus, FC Porto și Shakhtar. Cred eu că avem șanse la locul 3, adică să batem ucrainienii și dacă vom juca foarte bine poate vom reuși chiar să învingem și Porto, dar au jucători foarte buni și pare destul de greu să îi învingem, dar speranța moarte ultima. Este bun și locul 3, oricum.

Grup.png

Celelalte echipe românești în UEL nu au dus-o deloc bine.

FCSB:
Marea noastră rivală s-a făcut de râs, fiind eliminată în turul 1 de Kristiansund, o echipă din Norvegia care în sezonul 2019 a terminat pe locul 3.

RezultateFCSB.png

CFR Cluj:

Ardelenii au fost eliminați de Spartak Moscova în turul 3 UEL, după ce au eliminat St. Pat's Athletic și Kisvarda.

RezultateCFRCluj.png

CSU Craiova:

Oltenii au fost eliminați de Young Boys Berna, tot în turul 3. Este o performanță față de anul trecut, când au fost eliminați în turul 2, dar au fost eliminați de Eintracht Frankfurt.

RezultateCSUCraiova.png

Naționala U23, de la Jocurile Olimpice a ajuns până în semifinale, acolo unde a fost eliminată de Spania, care a câștigat finala împotriva Germaniei, iar în meciul împotriva Argentinei pentru locul 3 am pierdut, cu 3-2.

RezultateRomaniaU23.png

ClasamentRomaniaU23.png

La EURO 2020 U19 ne-am calificat și am ajuns până în semifinală, acolo unde am fost eliminați tot de Germania (ăștia sunt coșmarul nostru). Campionatul European a fost câștigat de englezi.

RezultateRomaniaU19.png

ClasammentRomaniaU19.png

Link to comment
Share on other sites

Am terminat luna septembrie. În această lună am avut două meciuri în UCL. În campionat suntem pe primul loc la două puncte de CSU Craiova. În primul meci din UCL am jucat cu Juventus. În minutul 21 era deja 5-0, iar Cristiano Ronaldo ratase penalty. Însă, în minutul 50 Andrei Florescu face 5-1, iar în minutul 58 Mattia Montini face 5-2, dar golul este anulat, deoarece a fost offside. Deci, scorul final a fost 5-1, dar sunt mulțumit de acest meci, deoarece în repriza a doua îndrăznesc să spun că am dominat, dar apărarea noastră este slabă. O să iau jucători noi la vară dacă îndrăznește domnul patron Ionuț Negoiță să dea și el măcar 3M, deoarece suntem pe plus cu 17M. În al doilea meci din UCL am jucat acasă împotriva FC Porto. Am înscris în minutul 16, cu cun gol dat de Mattia Montini, dar a fost anulat. În minutul 27 înscriem din nou, dar de această dată este Diego Fabbrini, iar golul nu mai este anulat. Conduceam Porto cu 1-0! Am jucat bine până în minutul 75, când oboseala și-a făcut simțită prezența, iar eu nu m-am gândit să fac schimbări, eu doar voiam să termin meciul mai repede. În minutul 90+1 Porto înscrie în poarta apărată de Ricardo Piscitelli, prin Ze Tiago, iar scorul final este 1-1. Păcat, deoarece am jucat foarte bine. Dar acest meci mă face să cred că pot obține locul 3, sau, eu știu, poate reușim să facem un egal în Portugalia, 2-2 și să ne calificăm chiar în optimi. Suntem pe locul 3.

RezultateDinamo.png

ClasamentLiga1.png

ClasamentDinamo.png

Juventus-Dinamo.png

Dinamo-FCPorto.png

Link to comment
Share on other sites

Am terminat anul 2020 și o parte din luna ianuarie.

În UCL am mai reușit să facem doar un punct, cu Shakhtar în deplasare, meci în care am primit roșu la un penalty obținut de ucrainieni, un roșu făcut cadou părerea mea. Terminăm UCL pe locul 4, dar știm că am reușit două puncte, cu Porto și Shakhtar și am dominat Porto în ambele meciuri, chiar dacă returul a fost pierdut cu 3-0. Acum urmează să ne axăm pe campionat, unde suntem pe primul loc la egalitate de puncte cu locul 2, CSU Craiova.

RezultateDinamo.png

ClasamentLiga1.png

ClasamentDinamo.png

Meciurile din UCL:

Shakhtar-Dinamo.png

Dinamo-Shakhtar.png

Dinamo-Juventus.png

FCPorto-Dinamo.png

Am uitat să vă arăt transferurile făcute în vară. De adus am adus în vară doi jucători, pe Martin Takacs și Razafindramboa. Nu vi-i arăt că nu are rost. Pe amândoi i-am adus gratis. Pe Takacs l-am vândut pe 74k, pe Mihai Chiriac, Florin Bejan, Denis Stoian, Sorin Dolga și Alin Lazăr i-am dat ca împrumut, pe Mihnea Vlad și Dragoș Trașcă i-am lăsat liberi de contract, iar ei s-au dus la U Cluj respectiv Concordia Chiajna, pe Vlad Olteanu l-am vândut la Pandurii TArgu Jiu cu 63k, iar pe Ionuț Șerban l-am vâdntu la Lincoln pe 120k. În total am cheltuit în vară 0 euro și am vândut de 257k.

Veniri.png

Plecri.png

Patronul mi-a dat 11M, iar eu am adus mai mulți jucători.

Acum, în iarnă am adus 5 jucători. Luca Gabor de la Viitorul pe 10M, dar în mai multe tranșe. Felipe Curcio de la Brescia, pe care am dat 1.7M. Pe Balla N'Diaye, tot de la Viitorul, pe care am dat 3.7M, dar voi mai plăti mai mulți bani, suma ajungând astfel la 25.5M sigur, iar atunci când vom câștiga UCL vom mai plăti 1M, când vom câștiga Liga 1 vom mai plăti 500k, iar atunci când vom câștiga Cupa României vom plăti 250k. Nu aveți idee cât m-am chinuit să îl aduc pe acest jucător. Am mai adus pe Daniel, un brazilian de la BAH pe 825k și pe Marco Sorentino de la Csikszereda, un italian, pe care am plătit 1.4M. În total am cheltuit 39.5M. Am vândut până acum 4 jucători. Pe Slavko Perovic la Cukaricki pentru 63k. Pe Skovajsa la Dunav Streda pentru 1.5M, pe Neicuțescu la SH Shenhua pentru 1.8M, iar pentru Andrei Florescu a plătit Burnley clauza de reziliere de 3.3M, dar având în vedere că l-am adus pe Luca Gabor de la Viitorul nu este problemă. În total am vândut de 6.6M.

Veniri.png

Plecri.png

Luca Gabor:

LucaGabor.png

Felipe Curcio:

FelipeCurcio.png

Balla N'diaye:

BallaNdiaye.png

Daniel:

Daniel.png

Marco Sorrentino:

MArcoSorrentino.png

Link to comment
Share on other sites

Nu prea inteleg de unde ai avut 40 de milioane de cheltuit pe jucatori in iarna celui de al doilea sezon, daca patronul ti-a dat doar 11. 🤔

Eu sunt mai zgarcit, nu as fi dat niciodata 25 de milioane pe un jucator, mai ales unei rivale din campionatul intern.🤑

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy