Football Manager 2011
FM 2010 a murit, traiasca FM 2011
206 topics in this forum
-
Am si eu nevoie de cateva sfaturi.Joc cu Liverpool ,sunt in primul sezon.Tactica este 4-3-1-2: Reina- Johnson Shawcross Skrtel Aurelio - Lucas Meireles Stankovic Gerard - Torres Kuyt. Marea problema este Torres.Are 6 goluri in 17 meciuri.Rateaza ocazie dupa ocazie.Cand scapa 1v1 cu portarul ,in loc sa traga la poarta sau sa il dribleze el se duce in banda.Il joc complete forward pe partea dreapta.La fiecare actiune de atac,el in loc sa stea in centru, il gasesc numai in partea dreapta a terenului lipit de tusa.Toti mijlocasii au setat trough balls,passing short.Spuneti-mi si mie ce instructiuni individuale sa le dau mijlocasilor si lui Torres.Momentan am la acesta( r…
-
- 7 replies
- 2.7k views
-
-
Salut! As vrea sa va intreb voi ce aistent folositi? Va ajuta mult acesta sau clubul care-l conduceti nu are nevoie de asa ceva? Eu l-a orice club m-as duce il iau pe Tony Coton! Dupa parerea mea el este unul dintre cei mai buni asistenti.Voi ce alegeti?
-
- 6 replies
- 2.8k views
-
-
Pacat ca nu se pot uploda si ocaziile de gol sau fazele ratate pe youtube. Trebuie sa va arat o faza incredibila, dar cum nu reusesc sa o pun pe youtube, incerc sa v-o explic. Anul 2012, luna septembrie. Sunt antrenorul Angliei si am un amical cu Belgia inainte de startul preliminariilor pentru Mondiale. Faza incredibila a avut loc in minutul 57 la scorul 0-0. Jucatorii mei au o lovitura libera pe dreapta, majoritatea sunt in atac. Lukaku, varful belgienilor si cumparat de Real Madrid pe 20 si ceva de milioane, intercepteaza mingea, trece in viteza de unicul fundas pe care il mai intalneste si ramane singur cu portarul. Mai are cativa metri pana sa intre in care…
-
- 14 replies
- 3.4k views
-
-
Salut! Am inceput sa joc football manager 2009 apoi 2010 cu chelsea[10 sezoane] si acum la fm 2011 joc tot cu chelsea am inceput sezonul al 2-lea.L-am transferat pe dzeko[27 de mil] pe Afellay moca si am lotul destul de mare.Jucatorii dupa un meci sunt obositi si nu pot juca cu ei si urmatoru meci care e dupa 2-3 zile.asa ca folosesc sistemu de rotatie.imi puteti da un sfat cum sa imi mentin conditia jucatorilor.man utd foloseste aceeasi echipa meci de meci iar eu trebuie sa am 2 echipe la fel de bune.multumesc
-
- 4 replies
- 2.2k views
-
-
DOWNLOAD LINK Pe scurt: Am pus pe liber peste 310.000 de jucatori. Am modificat bugetele de salarii ale cluburilor (>12.000 de cluburi) astfel incat sa existe o oarece proportionalitate intre bugete si reputatia clubului. La inceput de joc : Nu trebuie sa aveti selectat Add Players to Playable Teams . Nu trebuie sa aveti selectat Allow First Window Transfer Budgets .
-
- 11 replies
- 4k views
-
-
Am vazut ca nimeni nu a facut un graphic pack pt. Romania la FM 2011. O sa pun aici pack-ul care l-am facut eu cu ce am strans de pe net pt. Romania. Initial am folosit facepack-urile care le-am gasit pe forumul fmro dar am inceput sa schimb cate o poza si am ajuns sa le schimb aproape pe toate cu poze frontale ale jucatorilor. Deci au mai ramas in pack si poze din facepack-urile lui la andreizeve si Lorentz. Pack-ul contine: -logouri pt. echipele din liga1 si liga2 + logouri competitii -poze kituri pt echipele din liga1 + nationalele europene -poze pt jucatori (liga1, liga2 + stranieri si cativa jucatori liberi) Instructiuni instalare mura-n gura ) (pentru c…
-
- 2 replies
- 5.3k views
-
-
-
Salut, Am si eu o mica intrebare, care e posibil sa fie cam stupida, dar am jucat cu un prieten de pe laptop in retea, si am salvat jocul si cand am vrut sa-l joc pe PC singur, adica sa continui salvarea imi da eroare la loadare. Si nu-mi pot da seama de ce. Poate cineva sa ma ajute ? Multumesc ...
-
- 5 replies
- 2.1k views
-
-
Nu am gasit problema asta pe aici prin subiecte si as vrea sa intreb daca ati patit in vreo salvare sa nu puteti vinde jucatori cu mai mult decat sunt ei evaluati. V-as fi recunoscator daca m-ati ajuta in problema asta. Precizez ca am ultimul patch si jocul original.
-
- 19 replies
- 4.2k views
-
-
Salut ! Am si eu o mare nelamurire vis a vis de acest jucator ( attachement ).. In principiu nu stiu ce rol ca atacant sa-i atribui ca sa poata fi eficient , adica sa marcheze des. Ma puteti ajuta va rog ? Multumesc anticipat.
-
- 20 replies
- 5k views
-
-
salut. am si eu o problema cu jocul. am jucat cateva sezoane si acum imi da o eroare. deci sa explic cum am facut: ma jucam si la un moment dat mi se misca pc cam greu si am zis sa salvez si sa dau restart... dupa ce am dat restartu cand sa intru sa ma joc imi da eroarea asta...daca stie cineva cum sa fac sa continuu salvarea sper sa ma ajute aici e eroarea
-
- 5 replies
- 2.9k views
-
-
-
Nu stiam ca exista asa ceva, am dat din greseala peste asta. Oricum, mi se pare un fel de trisare, dar pentru cine e interesat...
-
- 14 replies
- 6.9k views
-
-
Din dorinta de a-mi crea mai multe idei si de a ma familiariza cu cat mai multe campionate din FM2011, am deschis acest topic. Fie campionate din Asia, America, Africa, sau Europa, discutati aici despre cele mai frumoase dintre ele dar si despre cele mai grele sau mai putin placute. Cat mai multe detalii, de exemplu media salariilor (mica/mare), media sumelor de transferuri, reputatia campionatelor, situatia financiara cluburilor, etc... In care campionate jucati, sau ati jucat pana acum, si care vi s-a parut cel mai interesant? Voi incepe eu: am jucat in Liga II rusa - e vorba despre un campionat dragut, cu o medie a salariilor si a sumelor de transfer de…
-
- 1 reply
- 1.7k views
-
-
Poate cineva sa ma ajute cu vreun sfat legat de ratarile exasperante si pe banda rulanta ale atacantilor mei? Tin sa specific faptul ca am printre cei mai buni atacanti din liga (Liga a 4-a din Germania), in schimb golgheterul seriei e un jucator de 15-16 ani cu finishing 5!!! Am facut un training bun, am antrenori pt fiecare post, am 3 stele la shooting si attacking!
-
- 20 replies
- 4.3k views
-
-
cu patchu 1.1 nu aveam nicio problema de cand am bagat asta nou , la primul meci imi da crash dump , nu stiu ce sa fac am reinstalat jocul ... o idee , mersi
-
Am si eu o intrebare. Sunt in prezent la nationala Suediei,in anul 2012. Am oferta de a prelua Rapid,Groningen,Mainz si Bolton. Daca dau accept la vreo oferta,voi putea fi antrenor la acea echipa si la nationala Suediei,sau o sa parasesc nationala?? Daca parasesc nationala,intrebarea mea este : Cum pot fii antrenor in acelasi timp la o echipa de club si la o echipa nationala??
-
Am vrut sa joc in retea cu un prieten si nu ma pot conecta la el. apoi am incercat la altcineva cu care am mai jucat 2010 si nici la el nu m-am putut conecta. care sa fie problema? ce trebuie sa fac?
-
- 6 replies
- 2.6k views
-
-
Salutari tuturor...am o problema destul de neplacuta...joc impreuna cu un tovaras in Premier League, iar dupa 4 sezoane m-au abordat cei de la Man City...perfect pana aici...Am facut o oferta unui regen si am reusit sa-l transfer in ultima zi de transferuri dar nu a primit work permit...exista vreo posibilitate sa il obtin in timpul sezonului?
-
- 2 replies
- 1.7k views
-
-
Sunt in anul 4 ca manager la Dinamo! Am catigat odata Europa League si am 3 capioane si 1 cupa! Am reusit sa obtin un cotract de afiliere cu o echipa din liga 3 ! As putea sa o ajut cumva sa promoveze? Anul trecut am imprumutat toata echipa a 2-a la ei dar nimic!
-
- 9 replies
- 2.6k views
-
-
Salut tuturor! M-am gandit sa deschid acest topic deoarece eu cred ca un manager de football precum este FM 11 ar avea nevoie de mici imbunatatiri. La ce ma refer eu: -de ce nu exsista sponsori cu care sa semnezi? -de ce nu iti poti construii magazine cu articole sportive...etc -de ce nu exsista o sala a torfeelor si hall of fame?? Poate o sa ziceti ca asta nu e FIFA Manager...sau cv de genu dar eu nu suport FIFA Manager si cred ca FM 11 ar fi mai frumos cu acele 3,4 lucruri!Mai ales cu sponsorii(sa poti sa vinzi numele la stadion,sa vinzi panouri pentru reclame). Voi ce credeti?
-
- 8 replies
- 2.7k views
-
-
Salut . am si eu o problema de cam 2 zile. in timp ce vad meciul in 3d , au inceput sa-mi apara ...ca niste dungi roz sau negre care tin o secunda , nu mai mult . apar si dispar. se intampla asta cam des, la 10-15 secunde incep sa-mi apara cate o dunga doua , sunt de marimi diferite forme diferite , e ca si cum ar avea purici doar ca-s dungi care apar si dispar. nu pot explica mai bine de atat. stiti care poate fi cauza? sper ca ati inteles la ce ma refer. ps: imi apar doar in timpul meciului . doar atunci si sunt extrem de stresante si obositoare
-
- 5 replies
- 1.9k views
-
-
Daca tot se lanseaza cat de curand patch-ul fmro cu liga IV activator ma intrebam daca mai exista si alte db cu ligile inferioare din Anglia, Italia, Franta, Olanda, Spania.... Pentru Germania am gasit eu ceva, este un beta momentan German Oberliga Daca nu e "interesant" topicul sau daca am postat unde nu trebuie astept consecintele
-
- 3 replies
- 2.4k views
-
-
Liga 4. NU am activat nici un match sau squad rules pt L3 & L4 (exceptand 3 din 7 subs) Pt L4 sunt 1, 2 sau 3 runde in functie de numarul de echipe din fiecare judet. sistemul de promovare/retrogradare este apropiat de cel real (pe cat de mult permite editorul) Nu am intentionat sa fie cat mai real. am vrut doar sa fie jucabil. PS: Trebuie schimbata extensia fisierului din .xls in xml (nu am avut chef sa folosesc site de hosting) si copiat in C:\Users\"numele tau"\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2011\editor data R4.xls
-
- 86 replies
- 28.2k views
-
-
Official FM2011 Patch 11.2.1 Thread Release date: 16 decembrie 2010 Download links: TORRENT METRO DOWNLOAD: Download Patch 11.2.1 Metro Torrent MAGNET METRO DOWNLOAD: Download Patch 11.2.1 Magnet DIRECT DOWNLOAD: Download Patch 11.2.1 PC Disc - SEGA DIRECT DOWNLOAD: Download Patch 11.2.1 - Russian (PC Disc) DIRECT DOWNLOAD: Download Patch 11.2.1 (Mac Disc) DIRECT DOWNLOAD: Download Patch 11.2.1 - Russian (Mac Disc) DIRECT DOWNLOAD: Download Patch 11.2.1 (Mac eSellerate) ----------------------------- Football Manager 2011 v11.2.1 General - =========== - Fixed issue where old saves…
-
- 67 replies
- 17.5k views
-