Football Manager 2011
FM 2010 a murit, traiasca FM 2011
206 topics in this forum
-
Salut. Am dezinstalat ieri FM 2011 ,iar astazi am vrut sa il instalez la loc. L-am instalat,iar cand intru in joc imi apare urmatoarea imagine : Va rog frumos ajutati-ma.!
-
Cei care au jocul pe steam au vazut deja ca jocul li s-a updatat. Vom reveni si noi cu linkuri si changelist asap TORRENT METRO DOWNLOAD: Download Patch 11.1.1 Metro Torrent MAGNET METRO DOWNLOAD: Download Patch 11.1.1 Magnet DIRECT DOWNLOAD: Download Patch 11.1.1 (PC Disc) DIRECT DOWNLOAD: Download Patch 11.1.1 - Russian (PC Disc) DIRECT DOWNLOAD: Download Patch 11.1.1 (Mac Disc) DIRECT DOWNLOAD: Download Patch 11.1.1 - Russian (Mac Disc) DIRECT DOWNLOAD: Download Patch 11.1.1 (Mac eSellerate)
-
- 25 replies
- 10.7k views
-
-
Ce tactica folositi ? Care vi se pare mai buna ? Eu am pus 4-2-3-1 si pare destul de eficienta.
-
- 3 replies
- 5.6k views
-
-
Intrebari puse frecvent de incepatori ! I: Dupa instalarea unui patch oficial, trebuie inceputa o salvare noua pentru ca schimbarile sa fie implementate ? R: Da. Pentru schimbarile de db. I: Am downloadat de pe net logos/facekpacks/kits. Unde sa le pun ? R: In My Documents/Sports Interactive/Football Manager 2011/graphics. I: Am pus skins/logos/facekpacks/kits, dar cand intru in joc nu imi apar. Ce sa fac ? R: Preferences > Display & Sound > debifezi "Use skin cache", iar apoi dai reload la skin. I: Unde gasesc skins/logos/facepacks/si alte prostii ? R: Pe google !! I: De fiecare data cand ajung la o data anume, primesc un…
-
- 247 replies
- 62.6k views
-
-
Am o problema la prelungirea contractului meu. Semnez o noua prelungire si totusi mi se termina contractul. Mi s-a intamplat de doua ori pana acum. Am crezut prima oara ca nu am fost eu atent la ceva dar a doua oara am fost foarte atent pana cand am semat, I se mai intampla cuiva asa ceva ? Precizez ca am jocul original.
-
-
Am si eu o intrebare, se poate seta jocul sa fie window mode ? nu full screen? mersi
-
Salut . am si eu cateva intrebari legate de academiile de tineret. Antrenez FC Basel, sunt in sezonul 2012 - 2013, 2 campionate castigate, al 3-lea e pe drum, mai am cateva etape. Am excellent youth facilities + youth academy, si above average youth recruitment, si astept de vreo 2 ani, sa imi creasca sau sa imi gaseasca un tanar talent., ultimul l-am lansat in primul sezon, pe cand avea 17 ani, Granit Xhaka .. Vreau niste sfaturi... Mersi..
-
- 0 replies
- 1.7k views
-
-
Salut.Am creat acest topic pentru a ma ajuta si pe mine cu ceva. Am downladat de pe un sait mingii pentru modul 3d nu am facut back-up si nu se mai vede mingiile deloc... Ma puteti ajuta cu ceva fara sa instalez din nou jocul. Multumesc pentru cei care raspund.
-
- 7 replies
- 2.1k views
-
-
Am o problema. Desi Facepack-urile scoase de pe la voi merg excelent, orice poza incerc sa adaug pentru jucatorii creati cu ajutorul editorului nu merge. Asta desi modific fisierul XML cum trebuie cu ID-ul corect si pun si poza corecta in format PNG (am dar save as la una de la voi si am salvat fara sa ii modific rezolutia sau altceva). Pur si simplu pentru jucatorii creati cu editorul, jocul nu incarca pozele. Mai are cineva aceeasi problema? Mentionez ca am windows 7 si ca pana acu, la celelalte FM-uri, nu aveam aceleasi probleme. Poza respectiva functioneaza superb in FM2010. Am mai tot incercat, dar nimic. O poza luata de la voi, cu ID-ul schimbat, de la un …
-
- 0 replies
- 1.4k views
-
-
Salut! Mi-a disparut deodata poza managerului pe care am pus-o la inceputul carierei si e din nou acea enervanta "Grey face". Stie cineva de ce si cum pot rezolva asta?
-
- 1 reply
- 1.7k views
-
-
-
"Could not locate any language data.Please re-install the game from the CD to make sure all necessary data is present." :| Deci dld jocul , il instalez prin d-tools , dld si patch-ul , ii dau update si imi zice chestia aia Joc acest joc de la 2006 pana in prezent dar nu am avut pb niciodata ca acum , cn ma ajuta pls ?
-
am dat pe "convert to clasic" la tactics si numai stiu cum sa fac sa apara ca inainte, in joc, acum butonul ala de quick tactics e dezactivat i'm getting frustrated over here
-
Aici voi posta facepack-urile facute de mine ... Dinamo - Download
-
- 10 replies
- 4.5k views
-
-
Poate mi se pare si am vazut ca s-au reparat unele chestii cu golurile spectaculoase dupa demo dar mie mi se pare ca,acuma nu se mai dau goluri spectaculoase deloc.In cateva sezoane bune maxim 2-3 goluri de la peste 20-25 de metrii,iar despre loburi insa nu am inscris dar nici nu am primit niciunul s-au schimbat cumva de tot ?
-
- 15 replies
- 2.4k views
-
-
am si eu o problema cu jocul football manager 2011..instalez jocul,direct x....copii crack-ul si cand dau sa intre in joc imi apare eroare..Don't send...am instalat si jocul Football.Manager.2011.MULTi3-PROPHET. si jocul RELOADED....am pus si patch..tot nu merge..aceeasi eroare..daca ma poate ajuta cineva...:(ss
-
-
-
Liga 2 2010-2011 Petrolul Ploiesti Download UTA Arad Download FC Arges Download
-
- 23 replies
- 7.1k views
-
-
ajutor fratilor antrenori........ sa busit windows si am facut o formatare,acum la reinstalarea fm2010 sa instalat (nu eu) din greseala pe steam ....am incercat sa-l reinstalez offline dar nu mai merge,da o eroare tip "microsoft send & don't send" acelasi lucru il patesc si cu fm2011!!! precizez ca inainte mergea fara probleme..... please help me
-
- 7 replies
- 1.7k views
-
-
Daca incerc sa caut toti jucatorii de maxim 16 ani, jocul mi-i gasesti pe toti din Romania, si f putini din afara tarii, cu toate ca mai exista multi altii. Nu folosesc niciun alt filtru si nici asistentul nu-mi filtreaza cautarea. Stie cineva vre-o solutie pt asta?
-
- 26 replies
- 6.3k views
-
-
Salut, sunt nou pe aici. Dadusem click dreapta la tactics apoi Remove column(coloana care scrie PKD - prima din stanga in poza) si nu mai stiu cum sa o repun. Daca stiti cumva, v-as fi recunoscator
-
- 2 replies
- 1.3k views
-
-
-
Antrenez Leeds, in primul an am promovat dupa ce am prins playofful in Championship cu cateva emotii. Al doilea sezon a fost foarte greu, m-am salvat de la retrogradare cu vreo 3 etape inainte de final, dar am avut o linie de clasament incredibila cu 12 victorii, 2 egaluri si 24 de infrangeri. Evolutii oscilante, de la 3-0 si 3-2 cu Chelsea si MU, la 1-4 si 0-3 cu Wigan si Blackburn. Am fost aproape de a prinde Europa, dar m-a scos West Ham in semifinalele cupei dupa 1-0 la mine si 2-0 la ei. In finala jucam cu o echipa din CH. Sezonul 3 l-am inceput acasa cu City, un 2-2 de tot rahatul. - Liverpool a luat titlul in sezonul 2 cu Hodgson antrenor; i-au transferat pe …
-
- 522 replies
- 103.7k views
-