Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

FMRo Forum - Football Manager Romania

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Football Manager 2011

FM 2010 a murit, traiasca FM 2011

1. Started by DjRyTa,

Care stie din ce cauza imi da eroarea asta,cand dau sa intru pe joc,lam reinstalat,inainte mergea fara probleme ... http://postimage.org/image/10ldw3c1w/

• 5 replies
    • 2.8k views
  2. Started by tavi1648,

Invinsul ia mai mult decat invingatorul...E un bug sau se poate modifica? Din editor nu pot.. Iar in semifinale am batut in deplasare cu 5-2 iar acasa am luat 4-1 si m-au bagat in prelungiri!! Noroc ca am batut la penaltiuri.. Ma puteti ajuta cu cele doua probleme?

• 13 replies
    • 3.3k views
  3. Started by tavi1648,

Buna. Joc cu doi manageri. La unul trebuia sa dau un raspuns la mutual terination, l-am dat, dar mi-a aparut si la al doilea manager must respond si nu mai dispare. Problema e ca nu dispare indiferent ce apas(la al doilea), chiar daca pot juca in continuare. Deci nu influenteaza progresul jocului, ci doar interfata... Am folosit cc cleaner, restart etc, nu am reusit. Ma puteti ajuta? Multumesc.

• 6 replies
    • 2.3k views
  4. Started by hor3112,

Deoarece dezvolt un manager online asemanator cu FM as dori sa va cer niste pareri. Ce atribute credeti ca ar trebui sa aiba un jucator? Momentan un jucator are urmatoarele atribute: goalkeeping, defending, passing, finishing, heading, longshots, ballcontrol, professionalism, flair, selfcontrol, speed, stamina, strength, deadball (penalty, free kicks, corners). Sugestii de atribute care ar trebui sa fie adaugate sau care ar trebui sa fie eliminate?

• 5 replies
    • 2.4k views
  5. Started by de_ce,

Sunt in 2017, am ajuns cu o echipa romaneasca in Top 50 mondial dupa 3 ani consecutivi de grupe UCL/optimi Euro Cup, am probabil cei mai buni jucatori pe care ii pot atrage in Romania, dar pentru ca nu pot atrage altii mai mari nu pot face performanta mai buna in Europa. In campionat bat constant, in Europa ma distrug echipele cu vedete, deja nu mai e amuzant. Ma rog, jucatorii sunt crescuti, nu i-am luat drept buni. Ii mint in fiecare sezon de transferuri ca echipa o sa mai creasca, desi nici eu nu stiu unde ar mai putea. 2 stelute si jumatate pentru Liga 1. Nu s-a schimbat nimic in 8 ani de joc. Citeam inainte de lansarea jocului, prin octombrie cred, de reput…

• 20 replies
    • 5.3k views
  6. Started by Flavius7,

Postati aici jucatorii descoperiti de voi + un screen. Multumesc. Edited by Ovidiu: REGULILE DIN TRECUT SE PASTREAZA: - SE POSTEAZA SCREENSHOT CU ATRIBUTELE - SE POSTEAZA SCREENSHOT DIN CARE REIESE CU CAT ATI CUMPARAT JUCATORUL - SUMA NU TREBUIE SA DEPASEASCA 1 MIL DE EURO - NU SE POSTEAZA REGENI NERESPECTAREA REGULILOR DUCE LA STERGEREA POSTULUI SI/SAU WARN/BAN.

• 90 replies
    • 54.9k views
  7. ... nici sa-i caut, nici sa-i verific inainte de cumparare. M-am bazat doar pe rapoartele scouterilor. Cu toate astea, aparent am cei mai buni jucatori din campionatul romanesc, editia 2015/2016 PS: In pauza de iarna am incercat sa folosesc Genie Scout. M-am speriat de ce mi-a spus. Pana la urma n-am mai cumparat nimic

• 25 replies
    • 7.7k views
  8. Started by adypod,

La Match Preparation imi arata Formation, Mentality, Passing Style, Creative Freedom, Closing Down, Marking, Tempo, Width nu stiu cat %...Imi puteti explica ce-s astea?Adica...ce reprezinta fiecare...

• 9 replies
    • 3.3k views
  9. Started by dragoscl,

dupa 5 ani in anglia incep o noua provocare:D am semnat cu schalke si trec din topul celor mai bogate echipe din lume la o echipa ce are doar 4 mil de euro buget pt transferuri si pe o pozitie ce nu prinde nici europa league:-j la chelsea le-am last un buget de trenasferuri de 70 de mil e euro si i-am ajutat sa isi construiasca un stadion nou de 55.000 de locuri[zola arena] de parca zola a facut mai multe ca mine:-j jucatori tineri de perspectiva si un staff beton.urati.mi succes in noua mea provocare :X

• 3 replies
    • 2.1k views
  10. Started by Sorinell,

Salut..sunt nou pe acest forum si in lumea managerilor si tocmai de aceea imi cer scuze daca s-a mai vorbit despre asta si nu am vazut...Cum spune si titlul am inceput o cariera in Bulgaria la Sliven 2000,o echipa promovata de un an de zile in prima liga..Cand am preluat echipa am gasit un lot destul de slab..4-5 jucatori cu care se putea incepe o reconstructie in rest pusti de under 19 cu care chiar nu aveam ce sa fac..Drept pentru care am inceput sa aduc jucatori,liberi de contract desigur,obiectivul fiind salvarea de la retrogradare..In 2 luni am reusit sa aduc 9 jucatori,destul de buni zic eu: Emanuel Anafri, Chapanga Kostov Ahodikpe Masina …

• 2 replies
    • 1.9k views
  11. Started by Many,

Imi puteti spune si mie cum pot pune asistentul sa se ocupe de antrenament? Multumesc.

• 0 replies
    • 1.9k views
  12. Started by Joe,

not well-formed (invalid token) at line 1 of floating_match_stats_state_changed.xml Am impresia ca s-a mai discutat problema asta, dar in momentul de fata nu am o conexiune care sa-mi permita sa "cotrobai" forumul din scoarta-n scoarta. So.. daca m-ati putea ajuta, v-as ramane recunoscator.

• 2 replies
    • 3.6k views
  13. Started by daby,

Intrebare intrebatoare: Unde se pot gasi fisierele pentru diverse alte ligi care nu sunt activate la inceput ? Din Asia, Africa, tarile mai mici din Europa, si facute cum trebuie, fara sa dea crash dump. multumesc

• 1 reply
    • 1.9k views
  14. Started by altomus,

Salut. vreau sa-l cumpar pe Miguel Veloso la Liverpool, de la Genoa. Transfer: 12 mil pe loc + 6 mil in 24 months, 20 de milioane. Echipa accepta,jucatorul accepta contractul dupa care patesc urmatoarele (vedeti in poza poze). Bugetul e OK, bani sunt. aveti careva idee de ce??

• 6 replies
    • 2.7k views
  15. Started by shox25,

Salut..cum nu stiu prea bine engleza as vrea sa ma faceti si pe mine sa inteleg la ce se refera urmatoarele: -Atribute *long throws *bravery *off the ball *jumping -Intructiuni pentru tactica *width *time wasting *focus passing -Rolul jucatorului *deep lying playmaker *ball winning *box to box -Instructiuni jucatori *run from deep *run with ball *through balls *cross aim *wide play *swap position *tight marking *roam from position *hold up ball -Playng style *roaming Sper sa ma ajutati..multumesc

• 6 replies
    • 3.2k views
  16. Started by altomus,

Salut. Vreau sa imi cumpar un AMC, unul "first class", iar optiunile mele sunt: J. Pastore, P. Henrique, E. Hazard, M. Pjanic, M. Hamsik - M. Ozil pica ptr ca e foarte scump si nu vine de la Real la Liverpool-. Care dintre voi i-ati avut pe la echipele voastre si v-au impresionat?

• 10 replies
    • 3.2k views
  17. Started by xman,

care facepack ii mai bun mai complet,cu mai multe fete de jucatori.......panini facepack sau mega facepack-ul de la sortitousi?

• 3 replies
    • 2.5k views
  18. Started by kobramix,

Plecaciuni voua veteranilor de CM/FM, am si eu o nedumerire la editor: Cum fac Eastern European Champions League? Initial as fi vrut 18 sau 16 natiuni din estul europei din care sa participe la cupa 16 campioane plus 16 detinatoare de cupe ale respectivelor tari (sau finaliste). Sistem grupe cate 4 echipe in grupa gen champion's league. Actul de prezenta al echipelor 15 M euro, la egal 1 milion euro , la victorie 3 milioane euro, si asa mai departe pana in finala. Am zis mai sus " Initial " pt ca nush cum sa customizez cupa si cred ca trebuiesc modificate toate ligile si cupele respectivelor tari. Campiona sa se califice in CL si in cupa customizata, la fel si …

• 3 replies
    • 1.9k views
  19. Started by calinho,

In ciuda faptului ca ii zic asistentului sa joace cu echipa pe care o fac,cand dau la Go on Holiday, el tot pune jucatori de la echipa a2a la subs, chiar si in prima echipa, si in general face "ce vrea". Ce nu fac cum trebuie? Am cautat pe forum si nu am gasit nimic legat de lucrul acesta.

• 5 replies
    • 2.2k views
  20. Started by Mihai,

Mai multe detalii aici: http://www.scotprem.com/content/default.asp?page=s2&newsid=10144

• 0 replies
    • 1.5k views
  21. Started by Mihai,

Aşa cum v-am promis, azi am pus pe site unul dintre cele mai complete updateuri neoficiale pentru FM 2011. Conţine aproape toate transferurile la zi din România, inclusiv Pedro la Arieşul, Şomodean la Dunărea Galaţi Link: The Complete Unofficial Update

• 5 replies
    • 4.3k views
  22. Started by n34m7zu,

Salut. Intrucat sunt nou pe forum, n-am stiut unde trebuie sa postez, asa ca sper sa nu fi facut vreo gafa. Si daca da, imi cer scuze. Am o problema la FM2001, si vroiam sa stiu daca a mai avut-o cineva, si ma poate ajuta intr-un fel sau altul. Este vorba despre o anumita eroare, care din pacate, nu stiu sigur cu ce se ocupa, stiu sigur doar ca de cate ori incerc sa intru in joc, apare ea. Singura posibilatate de a ma juca este sa reinstalez jocul ori de cate ori vreau sa intru in el, iar acest lucru este cam plictisitor si stresant. Despre aceasta eroare este vorba: http://img545.imageshack.us/i/32045317.png/ Multumesc.

• 14 replies
    • 3.2k views
  23. Started by adrianhbk,

Sal! Stie careva cum se reseteaza hall of fame ? Am sters jocu-ul si l-am instalat din nou dar degeaba...hall of fame-ul nu s-a resetat.

• 2 replies
    • 1.6k views
  24. Started by Domnul Ionut Chirila,

mutat la Screenshots

25. Started by Domnul Ionut Chirila,

mutat la Cariere actuale

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.