Football Manager 2011
FM 2010 a murit, traiasca FM 2011
206 topics in this forum
-
Salut...am si eu o problema cu finantele,joc cu rangers si pierd foarte mult la match day expenses in jur de 1.300.000-1.500.000 pe luna si asta ma trage foarte mult in jos imi puteti spune cum pot sa remediez problema sau macar pe ce se duc atatia bani?va multumesc.
-
- 6 replies
- 3.1k views
-
-
am o problema...de fiecare data cand dau click pe numele unui jucator, pt a vedea info, ma scoate din joc. am reinstalat jocul, am incercat sa incep alt joc, dar aceeasi problema... nu stiu cum sa o rezolv, am cautat si nu am gasit pe niciun site/forum ceva care sa ma ajute...
-
- 3 replies
- 2k views
-
-
Ati castigat cu un jucator din achipa voastra balonul de aur? k la mine messi a castigat in 10 sezoane de FM de 8 ori balonul de aur desi neymar a avut performante mult mai bune decat el:| Neymar 59 app/56 gls/18 assist 7.75 average rating 182 votes Messi 44app/28gls/15assist 8.21 average rating 488 votes
-
- 9 replies
- 3.3k views
-
-
Salut! A folosit cineva fisierele cu sliderele numerotate? Si daca da, stie cineva cum sa le modific, ca sunt numerotate de la 0-20 in loc de 1-21 si este cam enervant. De ex: 15 ar trebui sa fie deja "attacking" si in fisierele alea, 15 este "normal"
-
- 0 replies
- 1.5k views
-
-
-
Salut, am deschis acest topic pentru a va impartasi tuturor ideea mea. Eu propun sa facem o academie de antrenori cu anumite cursuri pe o perioada stabilita,iar la final sa fie o testare pentru a vedea cine este cu adevarat manager. Ma gandesc ,nu neaparat pentru acel test de final ,dar pentru cursurile care se vor tine de catre manageri bine instruti , ca este bine pentru toti incepatorii si chiar si pentru cei care se mai descurca. Sa se inceapa de la zero, cu prezentarea unui jucator, prezentarea skillurilor , pana la tactici si transferuri. Sa se tina pe fiecare an cate odata dupa aparitia fiecarei versiuni a FM. Astept parerile voastre.
-
- 4 replies
- 2.9k views
-
-
Cand am meci in deplasare cu o echipa mai puternic valorica decat a mea, ce trebuie sa le spun jucatorilor la inceput de meci? Dar daca am o echipa cu aceeasi valoare , dar mai mica? Cand am meci cu o echipa mai puternic valorica decat a mea, trebuie sa fac o tactica ofensiva sau defensiva?
-
- 5 replies
- 2.9k views
-
-
Salut, Am si eu o intrebare legata de regeni.In fm2011 nu am gasit nici macar unul care sa aiba atribute "wow" cum vad pe la altii.Am scouts buni,probabil nu folosesc criteriile de search bine. Deci..care e secretul ?
-
- 1 reply
- 2k views
-
-
Buna ziua ! As dori sa va intreb cum pot adauga in football manager 2011 melodiile pe care le vreau eu adica sa cante in timpul jocului?! Multulmesc anticipat !
-
- 2 replies
- 1.8k views
-
-
E oficial, avem 11.3. Pentru cei care au jocul instalat pe steam, s-a facut deja autodownloadul. Pentru ceilalti, stati pe aproape
-
- 182 replies
- 43.9k views
-
-
ma poate ajuta cineva cu asta?pur si simplu nu stiu ce sa ii fac... am reinstalat jocul si am inceput vreo 2-3 cariere noi si tot la fel face...bineinteles,motivul e ca m-a rupt curentul.
-
- 2 replies
- 1.6k views
-
-
Cand vreau sa intru in joc imi da eroarea asta : Click Ce trebuie sa fac ? EDIT: Alte jocuri merg.
-
- 4 replies
- 2.5k views
-
-
Uitati aici tentativa mea de a face toate transferurile din Liga 1.Am folosit ca "sursa" www.romaniansoccer.ro si www.transfermarkt.de/ si nu stiu cat de corecte sunt informatiile.Daca am gresit ceva sa ziceti. As vrea sa fac si promovarile/retrogradarile asa ca daca stiti ce echipe vor evolua in Liga 1 in noul sezon,liga a II a,etc dati un pm. http://www.mediafire.com/?x5rghjurzmrcve9 v4 http://www.mediafire.com/?hdgeqnjqtr5u1yd
-
- 139 replies
- 34k views
-
-
Deci,eu sunt in primul sezon cu Real Madrid,si am un buget de transferuri de 100 de milioane(am vandut jucatori ca pepe,lass.diarra,etc). Am incercat sa il cumpar pe David Luiz,de la Chelsea.Prima oferta arata cam asa: 20 mil.euro + Kaka.Oferta a fost rejectata.Am incercat in continuare sa fac alte oferte foarte bune dar degeaba.Ultima oferta a fost 50 mil. + Kaka,insa au respins-o si pe aceea.Am renuntat la David Luiz si am incercat sa il cumpar pe D. De Rossi,si i-am facut mai multe oferte.Ultima din ele a fost: 40 mil.+Kaka.Si aceeasta a fost respinsa. Chiar nu inteleg cluburile astea cred ca cei de la Real sunt o fantana cu bani!Sumele sunt uriase. O fi acesta un bu…
-
-
Stie cineva cand apare un patch cu transferurile verii si cu liga 1 sezonul viitor?
-
- 18 replies
- 9.8k views
-
-
Nu gasesc antrenori buni pentru antrenamente. Daca stiti voi postati aici numele ,va rog. Cum imbunatatesc facilitatile? Cand imi da cineva oferta de imprumut si apare la wage 20% inseamna ca plateste el 20 sau eu ? O sa mai revin cun trebari )
-
- 12 replies
- 3.3k views
-
-
Salut, sunt cam nou cu manageru (joc de cand a aparut versiunea 2011) si am intampinat o problema in Anglia. Unor jucatori care nu fac parte din U.E. nu ma lasa sa le reinoesc angajamentele, imi zice ceva de Work Permit Application. Am mai intmpinat problema asta cand i-am semnat si era mentionata si in raportul scouterului dar cand am facut apel i-a dat acel permis de munca, dar acum nu mai pot sa fac apel. P.S.: Am mai pierdut un jucator gratis din cauza, pe Tiote care e Ivorian... Imi cer scuze daca am postat gresit:D http://imageshack.us/photo/my-images/845/falcaoworkpermit.png/ <---- asta e printu
-
- 6 replies
- 3k views
-
-
Care sunt cele mai slabe transferuri ale voastre in FM 2011 ? Si la ce echipa l-ati luat de joaca prost? Eu joc acum la CSKA Moscova si am luat campionatu de 5/6 ori si am ajuns in finala ecl in al 2-lea sezon ... deci bani aveam ... si m-am decis sa cumpar jucatori tineri si noi pentru cand imbatranesc ceilalti si l-am luat pe iker muniain ... care juca excelent la echipa lui de club ... i-am platit clauza ( 24 mil 36 luni ) si la mine nu joaca nimic ... primele 2 meciuri a jucat cat de cat in rest ... nimic ... l-am vandut cu 3 mil inapoi ... ( am scos banii la loc pana la urma cu alt transfer ... )
-
- 17 replies
- 4.8k views
-
-
Salut, sunt nou in lumea football manager si am o intrebare care poate parea absurda ... Sunt anumiti jucatori la anumite echipe pe care nu pot sa-i transfer . Care este cauza? http://imageshack.us/photo/my-images/219/unledpr.jpg/
-
- 2 replies
- 1.8k views
-
-
Salut. Am si eu o problema . Cum fac ca atributele jucatorilor sa nu mai scada ? Ma uit peste jucatori si vad numai agaeti rosi in jos , rareori sa cresca ? Ce trebuie sa fac?
-
- 6 replies
- 3.4k views
-
-
Buna ziua ! Ma puteti ajuta si pe mine cu un tutorial despre cum asi putea edita numele clubului , culoarea specifica clubului culoarea echipamentului , sa adaug si sigla clubului ! pls vreau sa schimb csm fc ploiesti in astra ! Multumesc anticipat!
-
- 8 replies
- 2.7k views
-
-
O lista cu wonderkids din Romania se poate? PS: Cine mi-a sters topic-ul anterior e chiar but... Nu stie sa anunte owner-ul?
-
- 1 reply
- 3.8k views
-
-
Joc cu Steaua pe doua salvari, in ambele am o evolutie foarte slaba ceea ce ma determina sa cred ca este foarte greu de jucat cu ea cel putin in primul sezon. In una din cariere joc la multiplayer cu un prieten si am reusit prima victorie in campionat abia in etapa a 5-a, iar in cealalta dupa primele doua meciuri am un egal (1-1) cu Sportul in deplasare si o infrangere (1-4) cu "U" Cluj tot in deplasare. As dori sa aflu daca este vorba de echipa, adica daca intr-adevar jucatorii sunt slabi sau e vorba de antrenor ) Tin sa precizez ca am folosit diferite tactici, incercand sa schimb cam tot ceea ce mi sa parut defectuos, dar nimic. Din rau in mai rau as putea spune…
-
- 210 replies
- 43.7k views
-
-
am si eu o mare nedumerire :-? joc de vreo 13 ani manager iar fm din 2001...acum ma joc cu baietii, am facut o retea locala in spatele blocului sub cires..suntem vreo 4 handralai )..iar unul dintre noi.."rivalul de moarte" nush cum a dres-o el de a facut transferuri de 26 d milioane la dinamo :-|..avand buget de stard de 2.7...am mai jucat odata cu el in italia, era la roma unde ii daduse 0.0 milioane euro si a facut intr-un final transferuri in valoare de 100 de milioane :-|..intradevar si vinde foarte mult, de exemplu la dinamo a vandut app toata echipa si cine era in plus era out (mutual termination), scade si salariile (spune el), probabil ii mai cere si lui Nea' Nico…
-
- 12 replies
- 2.6k views
-