Coltul noilor veniti
Loc de prezentat si de socializat
162 topics in this forum
-
Salut , Sunt Cosmin , am 24 de ani , sunt din Ploiesti si , ca si voi sunt un impatimit al jocului . Sunt suporter al Petrolului (FC Ploiesti acum) . Pacat ca in acest oras nu exista o echipa de prima liga , dar poate la anul (asa zic in fiecare an). Cat despre FM , realizari putine , transferuri multe , tactica 1-3-4-1-2 sau 1-4-4-1-1 . Pe cativa i-am identificat de la freekick.
-
- 4 replies
- 2.3k views
-
-
Ma numesc Vlad, sunt din Ploiesti si am 17 ani. Am inceput sa joc FM inca din 2002 cand un prieten mi-a sugerat acest joc, iar acum sunt dependent de el. Nu sunt un jucator extraordinar de bun, dar principiul dupa care ma ghidez este acela de a nu da niciodata reload. Desi am cont pe acest forum de mai bine de un an am ales sa postez abia acum, insa, in tot acest timp v-am urmarit toate discutiile de pe forum, pe viitor dorind sa realizez chiar un story interesant. Felicitari pentru acest forum, pentru faptul ca apreciati limba romana literara si pentru excelenta administrare a site-ului.
-
- 4 replies
- 1.9k views
-
-
Salut lumee .. ma numesc Edy .. sunt din Constanta am 19 ani si momentan sunt fericit ca am gasit forumul asta vreau sa imi incerc si eu skill`urile manageriale online (desi la momentul actual habar nu am ce si cum se face pentru a juca online, promit ca sunt constiincios si voi lua la puricat forumu` pana aflu raspunsurile cautate ) Pana acum am jucat doar fotbal manager 2008 cu rezultate bunicele. Tactica mea favorita este 4-1-3-2, ma bazez mult pe defensiva si contraatacuri .. iar cea mai mare satisfactie o am cand un jucator din pepiniera clubului pe care il antrenez reuseste sa se impuna in prima echipa . FORZA FARUL !!
-
- 8 replies
- 2.7k views
-
-
Salut tuturor. Sunt un impatimit al FM-ului si imi pare bine sa fac parte dintr-o asemenea comunitate. Sper ca de pe acest forum sa aflu idei noi despre FM, si, de ce nu, sa pot fi si de folos. Toate cele bune.
-
- 1 reply
- 1.5k views
-
-
hy, ma keama catalin shi vreau acces la tot forumu. Jok doar fm 2008 da jok de vreo 3 ani asha k shtiu sa jok mai bine ca voi toti asa k da-tzi-mi acces. Nu vreau sa ma laud da am cashtigat CL de 3 ori cu steaua in 20011 shi 2012 + 4 kampionate si cupe si suprcupe shi alea internationale de le joci dak cashtigi CL. Salut Sunt Catalin, 24, Craiova si joc managere incepand cu USM 97-98 (tare la vremea lui, pt cine'l mai tine minte). CM am jucat cam tot ce se poate, dar abia de la CM 03-04 pot sa spun ca joc cu adevarat. Am jucat cu destule echipe, iar ca performante un sfert de CL cu Aston Villa in 3 ani, am aj…
-
- 7 replies
- 2.4k views
-
-
salut, ma numesc 1ceb0x, am 19 ani, si antrenez de la Cm 01/02 incoace;)! In prezent joc FM08(abia astept sa apara fm09), default database, si sunt in anul 2013. Antrenez momentan in Spania pe Deportivo La Coruna:). History: 2007-2012 Manager Steaua Bucuresti - Achievements -> 4 Campionate castigate, 2 Cupe ale Romaniei, 1 Super Cupa a Romaniei, UCL champions in 2011, 1 Super Cupa a Europei Runners Up( pierdut cu 2-1 in fatza celor de la Athletico Madrid) 2012-Current Manager Deportivo La Coruna - Achievements -> Castigat Cupa Uefa contra celor de la Zaragoza cu 5-3, Castigat Super Cupa Europei contra A.C Milan cu scorul de 4-2. In acest moment ech…
-
- 16 replies
- 3.7k views
-
-
Salutare , sunt Radu fac 19 ani saptamana asta si sunt din Iasi. Primul FM jucat a fost FM 2005 , iar ca echipe preferate am Steaua si Real Madrid. Ca performante as trece Cupa Uefa cu Lecce la FM 2007 castigata in 2009 , semifinale CL cu Steaua la FM 2008 in 2010 si tot ce se poate lua cu Real Madrid:P
-
Salutare tuturor. My name is filla. Probabil unii mă cunoaşteţi de pe forumul LEVEL unde sunt user din 2003. Din păcate jocul Football Manager l-am descoperit abia în 2006, m-a surprins plăcut acel joc, şi de atunci sunt fan Football Manager, şi cum forumul ăsta este unul dedicat FM-ului, am decis să fac un tur pe aici. Sper că nu vă supăraţi. Îmi place forumul, are nişte funcţii frumoase, cum ar fi Point system-ul, şi imi plac şi regulile. Mai ales cu folosirea correctă a limbii române. Sper să ne înţelegem bine pe parcurs. P.S: Echipa mea preferată e Liverpool, dar nu mă consider un fan înrăit.
-
- 22 replies
- 4.4k views
-
-
daca tot ati creat acest topic cu prezentarea... sa incepem numele meu e Sergiu, am 18 ani si sunt din Ploiesti, am inceput cu CM 99/00, de la varsta de 8,9 ani ! m-a pasionat acest joc de mic ,dat fiind faptul ca am jucat fotbal 7 ani si e cel mai reusit joc de acest gen. Ca performante, in trecut sincer nu mai stiu, dar la FM07 am luat cupa Uefa cu Dinamo si semi-finale Champions league. La FM08 am inceput acum2 zile un joc nou, unde in primul sezon am luat campionatul cu 93 pct la 24 pct distanta de Steaua care s-a clasat pe 2. In champions league in turul 3 am invins Anderlecht (0-1.4-0) iar in grupe am iesit pe 3, cel mai bun rezultat fiind o victorie cu Mancheste…
-
- 15 replies
- 3.1k views
-
-
-
Salut tuturor. Sunt nou pe forum si as dori sa cunosc, sa schimb impresii cu cat mai multi cunoscatori intr-ale FM-ului. Imi pare bine sa fac parte dintr-o asemenea comunitate.
-
- 5 replies
- 2k views
-
-
Salutare tuturor!Ma numesc Alex Mihalcea si pot sa va spun ca iubesc fotbalul foarte mult.Atat practic cat si teoretic ).Am descoperit de curand acest forum organizat exceptional cum rar am vazut la alte forumuri(Felicitarile mele!) si m-a atras din prima.Joc de foarte putin timp acest tip de manager.Pana acum am jucat managere doar pe net gen hattrick,sokker,football arena etc.Vreau sa incep sa cunosc aceasta serie de jocuri CM/FM si sa o inteleg cat mai bine.Sper sa ma descurc cu toate ca la prima vedere mi s-a parut complicat.Am luat jocul FM 2008 insa am hotarat sa incep de "jos".Mi-am amintit ca am pe un CD CM 99-00(sa nu radeti de mine) si l-am instalat si acum vrea…
-
-
sunt gabi, joc FM de pe la inceputul anului.... mai exact am vreo 9 zile si vreo 12 ore de jucat fm si pot sa zic ca ma fascinat .... dupa vreo 4 sezoane la fc vaslui, am ajuns la newcastle.... am jucat forma bruta a jocului si m'am gandit ca poate cateva patch-uri va da farmec jocului... apelez la voi pt acest lucru si v'as ruga sa'mi dati cateva linkuri cu patchuri dintre cele mai folositoare.... O alta chestie ce m'ar putea interesa este alegerea zonelor (de exemplu anglia romania franta), si am constatat cu surprindere ca pot juca doar in acestea... este vreo optiune,cum ar fi baza de date, ca sa pot schimba lucrul asta?... sper sa ma ajutati si aici multumesc an…
-
In sfarsit am reusit sa ma inregistrez. Nu stiu de ce, dar nu mi s-a activat contul anterior. In fine, ma cheama Tudor, am 21 de ani (in curand 22), sunt din Bucuresti si sunt stelist (nu stiu daca asta e o calitate sau un defect ). Probabil ca nu e cel mai potrivit moment sa ma inregistrez, tinand cont ca sunt in sesiune (deja am o restanta ), dar sper ca intr-un final totul va fi in regula. Trecand la capitolul FM, ma joc de pe timpurile lui CM 00/01. Acum, la FM 08, joc cu San Marino (atat echipa de club, cat si echipa nationala) - stiu, nu sunt sanatos, multi mi-au spus asta. Ca o ultima informatie, nu stiu daca asta intereseaza pe cineva sau daca ar…
-
Salut. ma numesc Laur sunt din sibiu si am 17 ani.joc FM de cand am descoperit CM3 si echipele mele favorite sunt Poli Timisoara si Ajax cu de care altfel si joc.
-
Bine... probabil ca titlul este destul de neinspirat, insa avand in vedere faptul ca nu se tolereaza "importurile" de cuvinte, am ales sa fiu cuminte. Nu imi place sa ma dau rotund atunci cand nu este cazul, drept pentru care va impartasesc faptul ca joc Football Manager ocazional, am inceput in 2005 si, datorita faptului ca pe atunci nu exista Liga a II-a din Romania (v-ati prins, sunt dintre cei care aleg sa sustina echipele din provincie, mai mici si mai "prostute"). Peste doua zile fac 24 de ani, asa ca... pana ve-ti citi randurile mele ziua mea va fi trecut si... nu o sa mai dau de baut la NIMENI! Sunt novice, asa ca nu va asteptati la foarte multa acti…
-
- 43 replies
- 7k views
-
-
Ma numesc Sergiu, sunt plecat din Timisoara in Belgia de vreo 10 ani, sunt jucator amator la un club din Belgia din Divizie inferioara. Am 25 de ani, joc ca winger sau atacant. Primul meu joc de manager a fost CM 01/02, altfel mi place sa joc cu foste marii equipe care sunt acuma in difficultatii... Gen in Anglia Leeds, Wolves, Nottingham forrest, in italia cu Napoli, Parma, in spania cu Athletic Bilbao sau Betis Sevillia, in germania cu borrussia Dortmund sau karlsruhe... Altfel sun ateptul tacticilor ca 4-4-2, 4-2-2-2, 4-3-2-1, si 4-5-1. Jocul de posesie si pase scurte... Altfel sunt mare fan al echipelor Poli Timisoara, FC Barcelona, Manchester United, Standard Liège …
-
- 21 replies
- 3k views
-
-
Ma numesc Petcu Dorin joc fm din 2000.Nickul meu este dorinpetcu84.Sunt din orasul lehliu gara,judetul calarasi.echipele favorite sunt Steaua Bucuresti si Manchester United.Jucatorul preferat Ruud van Nisterloy(number 10).Si cam atat.
-
- 11 replies
- 2.9k views
-
-
Salutare TUTUROR!!! nu stiam ca e si in Romania forum despre manager ...cel putin nu credeam ca sunt atatia jucatori de manager. Recunosc ca seria mea preferata este Championship Manager (preferatul meu e 03-04) si va ramane totdeauna preferatu meu cu toate ca ultimul football manager rupe tot(e extraordinar de fain si sunt sigur ca il voi juca mult timp de acu incolo, ca l-am instalat deabea sapt asta). Ce imi place la fm 08 pe langa cm 08 e ca are mult mai multe optiuni si informatii si e mult mai real(ma refer la match engine) dar tre sa recunosc ca cm 08 au prozone-ul si 3D match engine care sunt tari si ele...in fine. Despre mine pot sa zic ca sunt un fanatic cu …
-
-
-
-
-
Ma numesc Flavius, sunt din Resita, jud. Caras-Severin am 28 de ani si sunt pasionat de manager de multi ani. Cred ca primul manager l-am jucat prin 1996-1997. In prezent joc FM 2008 cu Dinamo Bucuresti. Tactica (singura de altfel) care a dat rezultate si mai da in continuare este 4-3-3 . Echipa preferata ... nu are rost sa mai spun ) ... evident Dinamo Bucuresti.
-
- 1 reply
- 1.5k views
-