Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Filla Is Here !


Mudkipz

Recommended Posts

Salutare tuturor. My name is filla. Probabil unii mă cunoaşteţi de pe forumul LEVEL unde sunt user din 2003. Din păcate jocul Football Manager l-am descoperit abia în 2006, m-a surprins plăcut acel joc, şi de atunci sunt fan Football Manager, şi cum forumul ăsta este unul dedicat FM-ului, am decis să fac un tur pe aici. Sper că nu vă supăraţi. :worship

Îmi place forumul, are nişte funcţii frumoase, cum ar fi Point system-ul, şi imi plac şi regulile. Mai ales cu folosirea correctă a limbii române.

Sper să ne înţelegem bine pe parcurs.

P.S: Echipa mea preferată e Liverpool, dar nu mă consider un fan înrăit.

Link to comment
Share on other sites

Hahaha, deja l-ati luat in vizor. I-auzi la el, billa. Sa stii ca si mie imi place cat de cat "piscina ficatului" si in orice campionat am o echipa cu care simpatizez si stiu si cate ceva din istoria ei asa ca nu e rau ca si altii sa se mai documenteze. In legatura cu pause, nu prea stiu ce-i de capul lui ca nu l-am prea auzit vorbind(omu` poate e vreun geniu si nu vom sti niciodata). Acu` realizez esecul de aseara, n-am prins decat vreo 10 minute di repriza a 2-a intr-un bar si mai intorceam si eu capul sa vad ce nu prea aveam de vazut. Foarte penibil jocul nostru si tupirca nu da semne ca vrea sa plece.

Link to comment
Share on other sites

  • Generaţia de Aur
Eu zic Borcica&Co. lu' Dinamo pentru ca in ultimii ani el a fost cu gura mare.am inteles ca nu se mai ocupa cu transferuri.totusi da si el bani.sau butelii sau ce-o da.

Vai, dar vai, unde sunt cele 7 puncte? :B:

Nu, ma gandeam sa-ti schimb title-ul la infinit... :B:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy