Jump to content

Welcome to FMRo Forum - Football Manager Romania

Welcome to the official forum of the Romanian Football Manager community.

Like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of FMRo Forum - Football Manager Romania by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

If you don't want to create an account on our forum, you are free to join us on our other social media accounts:

- Facebook Page: https://www.facebook.com/FMRo.ro

- Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/fmromania

- Twitter: https://twitter.com/fmro

- Discord: https://discord.com/channels/703942749522755616/703942749992517655

- Instagram: https://www.instagram.com/fmro.ro/

- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZCAQazHOyY_9nMspXLnvg

IMPORTANT: In order to complete your registration, a valid e-mail address is required, since we will be sending you there an activation link.


Neata


Recommended Posts

hy, ma keama catalin shi vreau acces la tot forumu.

Jok doar fm 2008 da jok de vreo 3 ani asha k shtiu sa jok mai bine ca voi toti asa k da-tzi-mi acces.

Nu vreau sa ma laud da am cashtigat CL de 3 ori cu steaua in 20011 shi 2012 + 4 kampionate si cupe si suprcupe shi alea internationale de le joci dak cashtigi CL.

:ban:

Salut

Sunt Catalin, 24, Craiova si joc managere incepand cu USM 97-98 (tare la vremea lui, pt cine'l mai tine minte). CM am jucat cam tot ce se poate, dar abia de la CM 03-04 pot sa spun ca joc cu adevarat.

Am jucat cu destule echipe, iar ca performante un sfert de CL cu Aston Villa in 3 ani, am ajuns in uefa cu wigan in 3 ani, am ajuns in uefa cu qpr in multi ani,si calificare in primul tur uefa cu craiova in primul an (mi'am luat'o rau). (Am obtinut tot ce se poate obtine cu chelsea si arsenal, dar e alt nivel). Momentan am inceput un joc cu Real Madrid, am luat campionatul la 11 pct, dar nu cred ca'l continui, nu am motivatie la echipele mari.

Ca tactica 4-4-1-1 ( mijlocasii centrali mentalitate defensiva, mai mult pt constructie si acoperire, nu ajung in careu, iese 4-2-3-1 ca desfasurare in atac).

Cassilias - Ramos, Pepe, Heinze/Metzelder, Marcelo - Ronaldo, De Rossi, Gaggo/Diarra, Robben - vd Vaart/Raul - v Nisterlooy

Im Jucat mult 5-1-2-1-1 ( GK-WBR DC SW DC WBL- DMC- MC MC- AMC -ST) , sau 5-3-2 (3 MC in linie) cu fundasii de banda foarte ofensivi, dar in e greu pe benzi, Wb raman singuri si trebuie sa iasa un stopper la dublaj. Momentan joc doar cu 4 fundasi in linie si 1-2 DMC sau MC cu sarcini defensive.

Cam atat

(edit: gramatica)

Link to comment
Share on other sites

  • MentholBoy

Neata. La cum ai debutat pe forum, iti prevad o viata scurta din doua motive:

1) limba romana e un chin pentru tine

Prima regula de bazã a acestui forum: LIMBA ROMÂNÃ este limba acestei tãri, prin urmare folositi-o ca atare. A doua limbã folositã pe acest forum este engleza.

- prin limba românã se întelege ca limba românã folositã sã fie corectã din punct de vedere gramatical si ortografic. NU SE VA TOLERA LIMBAJUL DE TIP SMS (abrevieri de genul "cmf, pls, nuj, cn, u sti dak, styy, adik etc). DACÃ NU SUNTETI ÎN STARE SÃ SCRIETI ÎN LIMBA ROMÂNÃ, NE PUTEM LIPSI DE PREZENTA VOASTRÃ. Cei care nu vor întelege acest lucru vor fi avertizati ca atare.

2) Luminosule, valorosi din astia ca tine am "autopsiat" pe forumul asta cu sutele

Jok doar fm 2008 da jok de vreo 3 ani asha k shtiu sa jok mai bine ca voi toti asa k da-tzi-mi acces.

Ai doua variante:

1) iti aduci aminte cum se scrie in limba romana, ca totusi ai 24 de ani si, in plus, aduci ceva nou pe acest forum, cum ar fi discutii inteligente despre tactica, despre FM 2008 si asa mai departe => vom fi amici si ne vom intelege ok si te vom primi cu bratele deschise

2) continui sa "tastezi" in limbaj sms si sa te umfli in pene ca paunul => o sa vezi luminita de la capatul tunelului unde scrie "Banville - bine ai ramas aici"

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy