Jump to content

Coltul noilor veniti

Loc de prezentat si de socializat

1. Started by gainahe,

Ma numesc Razvan sunt din Constanta si imi place FM. Ma bucur sa ma alatur acestei comunitati !

• 6 replies
    • 2.4k views
  2. Started by sheva7,

Ma numesc Dari sunt din craiova sper sa ne intelegem bine !!!! O zi buna va doresc

• 4 replies
    • 2k views
  3. Started by therazvi,

salut Razvan din timisoara , imi place FM ma bucur sa ma altur voua

• 6 replies
    • 2.4k views
  4. Guest
    Started by Guest,

Sal ma numesc Marius (Iosua) si joc fm doar de cateva luni, pana akuma jucam alte jocuri de manager .Pana acuma credeam ca fm nu e chiar asa interesant dar sincer akm ma atrage pur si simplu...am inceput un sezon cu rapidu si am terminat pe locul 3..asa incet incet ma invat si eu.. pe viitor vreau sa joc si eu cu cineva online.. o zi buna

• 1 reply
    • 1.5k views
  5. Started by Kubala,

Va salut. Microbul manager mi-a intrat in sange prin "Premier Manager 99" daca-l mai tineti minte, jocul unde fotbalistii erau evaluati printr-un numar de stele: maximum era "patru stele jumate" ; puteai sa dai load de o mie de ori, rezultatul era acelasi: "e in memorie" spuneam atunci. Daca un jucator se retragea aparea in locul lui un regen cu exact aceleasi caltati ca originalul. Acum pare un joc rudimentar, dar prima dragoste nu se uita...... Am continuat cu Championship/Footboll Manager si Total Club Manager in paralel, asta pana cei de la ea l-au inlocuit pe cel din urma cu Fifa Manager, care mi s-a parut o mare prostie. Intre timp am probat si Leeds United Manage…

• 2 replies
    • 2.5k views
  6. Started by Euforic,

Salut sunt Ionut din Ploiesti...m-am reintors la prima mea dragoste...simularile manageriale dupa o pauza de vreo 3 ani jumate timp in care am jucat WC3-DotA.Am inceput cu 01/02..pe urma am trecut la cm 03/04 (cred ca am jucat in vreo 6-7 campionate diferite plus Selectioner al Italiei,Romaniei,Braziliei in paralel).Am avut rezultate foarte bune in special la Inter unde il luam pe Henry liber de contract si pe Lucio si castigam CL destul de usor.Am jucat pe urma fm05 mai mult in Romania unde am castigat CL dupa vreo 6 ani cu Steaua,pe urma am trecut la FM2007 unde am castigat CL tot cu Steaua de vreo 3 ori la rand (Cristea ,Renato,Caicedo,D. Capel,Navas,A. Kone ,Suazo,Tor…

• 8 replies
    • 2.6k views
  7. Started by mircea088089,

Salut...Sunt Mircea, din Cluj-Napoca, joc FM din 99 (cand era CM), si ma bucur ca m-am alaturat voua pe acest forum.

8. Started by Serj9t4,

Salut ! Sunt Sergiu am 17 ani si sunt din Petrosani.Joc Manager de mult timp si mi-am facut cont pe forum pentru a schimba idei si impresii cu alte persoane si pentru a juca online.Echipa mea favorita e Dinamo.

• 3 replies
    • 1.7k views
  9. Started by diabloii2u,

Buna! Ma numesc Deniz si sunt din Petrosani.Joc FM din 2004. Mi-am facut cont pe fmro pentru a intalnii si alte persoane pasionate de FM la fel ca mine. Sunt fan Man Utd si Dinamo. Multumesc ca m-ati primit !

• 5 replies
    • 2k views
  10. Started by cluj1907,

Salut!Sunt Adi din Cluj, am 14 ani si din Romania simpatizez cu CFR Cluj, din restul lumii imi plac urmatoarele echipe: Panathinaikos,AC Milan,Liverpool si Lyon.

• 2 replies
    • 1.8k views
  11. Started by Sharingan,

salut sunt george, joc fm serios de la 2007 incoace chiar daca am avut experiente si inainte... de obicei joc cu craiova

• 5 replies
    • 2.3k views
  12. Guest
    Started by Guest,

Salut! Ma numesc George si sunt din Drobeta Turnu Severin, m'a joc de ceva vreme Football Manager 2008, aseara mi'am download'at si 11. Bafta in continuare!

• 5 replies
    • 2k views
  13. Started by teochopper,

Va salut. Dau mana cu voi si plec. Ca vreau sa scriu pe forum, si mult, sper eu, pana mi se termina benzina si ma plictisesc!

• 2 replies
    • 1.7k views
  14. Started by minasthiryt,

Salut! Ce va pot spune e ca sunt un impatimit al fotbalului si a tot ceea ce tine de fotbal in general, si FM nu putea sa ramana "trecut cu vederea". De prin 2009 am inceput cu fm '08 pe care-l mai joc si acum cand si cand iar cu FM 11 incerc sa ma "familiarizez" daca as putea spune asa. Referitor la acest forum il urmaresc de ceva timp insa am ales sa nu-mi bag nasu pana nu vad si eu cum stau lucrurile pe aici . Sper sa pot oferi si sa primesc sfaturi utile si sa ne intretinem la discutii cat mai interesante. Numai bine! Bogdan, Iasi

• 0 replies
    • 1.3k views
  15. Started by tzoky07,

Oh, in sfarsit, FM Romania. In sfarsit v-am gasit (ce-i drept, nici nu prea am cautat ). As dori sa salut toti fanii FM din Romania si nu numai. Toate cele bune, Alex

• 0 replies
    • 1.2k views
  16. Started by Hase,

Salut , ma numesc Remus , ma joc FM de la CM97 sau 98 nu mai stiu exact , de cand ma stiu ma joc doar cu o echipa si anume cu Ac.Milan , ce pot sa zic , ma bucura faptul ca exista o comunitate FM in Romania , si sper sa impartasim cat mai multe despre aceasta tema si nu numai

• 0 replies
    • 1.1k views
  17. Started by BlaBla,

Salut, sunt un impatimit al FM-ului.Joc Fm din 2007, si mi-am facut aici cont mai demult, dar, acum am ales sa frecventez si forumul.Sper sa gasesc aici oameni cu care pot sa-mi impartasesc parerile intr-un mod cat mai civilizat.Bafta tuturor !

• 1 reply
    • 1.5k views
  18. Started by Marios,

Salut baieti Numele meu este Marius si sunt un mare admirator al acestui minunat joc. Va urez multa bafta si ne mai auzim pe forum

• 1 reply
    • 1.4k views
  19. Started by DanutzPetru,

Salut baieti.Am nevoie de un mentor un indrumator ,sa ma ajute sa imi explice si mie cum sta treaba cu tacticile la football manager asha in general daca se poate.Multumesc frumos scuzati`ma daca va deranjeaza acest topic si va rog fara injuraturi.

• 13 replies
    • 3.2k views
  20. Started by pustiu24,

Salutare tuturor si bine v-am gasit, Numele meu este Marius, sunt student la Facultatea "Spiru Haret", sunt din Bucuresti, am 26 de ani (peste o zi) si sunt un pasionat al fotbalului, dar mai ales al FM-ului. Sunt fan Dinamo Bucuresti si F.C Barcelona. Va urez toate cele bune. Cu stima si respect va salut, Marius

• 3 replies
    • 1.7k views
  21. Started by FMDanutz,

Salut baieti! Am nevoie de un manual online sau niste sfaturi din partea celor care se pricep la acest joc pentru tactici ...Am jucat si eu Championship manager 01/02 si Fifa Manager 07,08,09,10 dar credeti-ma nu ma prea pricep la tactici la acest joc...Va multumesc

22. Started by aklik,

Sunt nou in football manager, pana acum jucam concurenta care s-a lasat pe tanjeala. Am decis sa incerc fotball manager si am fost placut surprins motiv pentru care l-am si achizitionat. Salutare tuturor si spor in toate!

• 3 replies
    • 1.4k views
  23. Started by Antygo,

Salut Manageri. Numele meu este Catalin, alias Antygo . joc manager de fotbal cam din 97-98 , cu primele champions league iar dupa separarea lor am ramas fidel football manager , deci sa zicem o miniexperienta de 12 ani . Ma bucur ca intr-un final mi-am facut un cont la voi si sper ca sa ne putem ajuta impreuna in descoperirea jocului , fiecare avand experienta destula . Abia astept sa va dau cateva descoperiri de jucatori . Salut !

• 3 replies
    • 1.8k views
  24. Started by WIZz!,

Salut all...eu sunt WIZz! ... ma joc football manager cam de 3 ani, dar abia acuma am devenit mai "fanatic" asa un pic Sunt din Bucuresti, am 21 de ani, sunt student la SNSPA -Comunicare si Relatii Publice anul 2 si imi pare bine ca in sfarsit mi-am facut curaj sa imi fac si eu cont pe forumul vostru

• 0 replies
    • 1.2k views
  25. Guest alexx84
    Started by Guest alexx84,

salut tuturor, sunt nou venit aici si am nevoie de ajutorul vostru pt ca am o mica poblema. Am instalat jocul cu daemon tools , dar acum am sters imaginea virtuala, prima data mi-a mers si fara imagine, dar acum imi cere discul.... exista vreun patch "no cd" ? as avea mare nevoie pentru ca am un hard mic si full.... sper sa reusesc cumva sa imi pot continua jocul pe care l-am inceput. pt ca am pierdut multe zile...... daca pur si simplu voi reactiva imaginea ar trebui sa mearga,nu? astept ajutor, multumesc!

• 9 replies
    • 2.2k views

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy