Jump to content

Coltul noilor veniti

Loc de prezentat si de socializat

1. Started by AleXXander,

Salut ! Numele meu e Alex dar folosesc nick-ul de AleXXander. Sunt dinamovist, insa simpatizez si alte formatii din afara printre care Real Madrid, Manchester United, AC Milan, Bayern Munchen etc. Imi plac jocurile de tip manager, insa deabia acum m-am reapucat de jucat, asta si din lipsa de timp. Momentan joc doar FM 2008 pentru ca imi place mai mult. Pace !

• 2 replies
    • 1.8k views
  2. Guest ser232
    Started by Guest ser232,

un nou venit pe aici:) , ma bucur ca am gasit o counitate FM in romania:) m-am apucat si io azi de el ( se dl inca de pe steam) dupa ce m-am lamurit de fifa manager.... numa bine si respect:)

• 2 replies
    • 1.7k views
  3. Guest Marko
    Started by Guest Marko,

Buna ! Numele meu este Marco si am 15 ani. Sunt fanul Stelei, insa simpatizez si alte echipe precum Chelsea, Real Madrid, Fiorentina, Lyon. Sunt un fan al jocurilor manageriale, in special Football Manager 08, 09 nu ma prea atrage. Nu am chef de diferite "clinch-uri" pe forum, nu am venit pentru cearta. Sper sa stau cat mai mult in aceasta comunitate. Bafta.

• 5 replies
    • 2.3k views
  4. Guest p1nkz0r
    Started by Guest p1nkz0r,

Ma numesc Madalin am 14 ani si sunt un mare fan al fotbalului.Steaua si Liverpool echipele mele favorite.Vreau sa invat FM09,as dori de asemenea sa-mi explicati si mie cum fac sa joc meciuri cu echipa mea?? cum sa fac transferuri.Sunt foarte pasionat de acest joc (Football Manager 09 ) Va rog eu ajutatima daca puteti Stima & Respect p1nkz0r !

• 7 replies
    • 2.7k views
  5. Started by dinamo4ever,

uite am aterizat si eu pe forum... am 26 de ani, sunt programator si joc FM de la 97/98

• 8 replies
    • 2.9k views
  6. Started by ampren7a,

Salutare la maestrii si maiestroase dak avem..? Citesc de ceva timp forumurile voastre da am zis sa-mi iau intai fmu original si dupa sa comentez. De jucat ce sa zic...cat apuc...Pe o scara a fmului crek as fii la "Better order another takeaway pizza". Ma joc managere de relativ putin timp ,incepand cu FM 05 si cu putine echipe:Juve, Atletico,Steaua,O.M.,Craiova. Multa bafta in continuare si felicitari pt scoutingu pt fm(desi Bratu ala e cam umflat cu pompa). Salve.

• 3 replies
    • 2.1k views
  7. Started by tatu90,

Ma numesc Tatu Ionut, am 19 ani, joc manager de fotbal de vreo 7 ani. Primul Championshipmanager a fost cm00-01, apoi 01-02, urmat de football manager 2007. Acum revin forte proaspete si dorinta de joc in noul manager FM09. Bafta tuturor, multe titluri si recorduri:D

• 0 replies
    • 1.5k views
  8. Started by Man-cioi,

Ma numesc Alex,am 16 ani si momentan joc cu chaux-de-fonds(am inceput unemployed cu vreo 40 de ligi,i-am luat de pe penultimu loc cu 12 puncte) Echipele mele favorite sunt Steaua,Manchester United si Villarreal,dar prefer sa joc cu echipe mai mici la manager.... Primu meu manager a fost fm 06 si cele mai bune performante le-am avut cu Aston Villa la 08(sferturi ucl prin al 4-lea sezon,semifinala UEFA,locul 2 in campionat) Cam atat am avut de spus....bafta

• 3 replies
    • 2k views
  9. Started by mbe,

salut, sunt bogdan, 23 ani, si sunt pasionat de simulatoare de football management. momentan joc fm 2008, cu manchester united. de asemenea, echipa mea preferata este manchester united, sunt fanul lor de cand au castigat champions league in 99 vs bayern. ne vedem pe forum, bye.

• 7 replies
    • 2.8k views
  10. Started by xenofontu,

Salutari tuturor ! Citesc de ceva timp acest forum , imi cer scuze ca abia acum m-am hotarat sa va salut , dar sa stiti ca ati fost salutati in gand din prima zi in care m-am inscris .Mentionez ca de aici imi iau cele mai multe informatii despre FM , cu toate ca unii dau sfaturi doar sa se afle in treaba. Echipa mea de suflet este din Manchester ..... Manchester City binenteles ,echipa pe care o "nenorocesc" de ani buni. Mi-ar placea un schimb de experienta cu alti jucatori . Va doresc un 2009 la maxim si sa aveti vitrina plina cu trofee !

• 11 replies
    • 3.7k views
  11. Guest Rila_Iepurila
    Started by Guest Rila_Iepurila,

Ma numesc Alin , sunt din Pitesti si am aproapte 23 de ani. Prima varianta de FM/CM am jucat in 1999 dar pe atunci nu aveam calculator acasa si jucam si io cand puteam prin sali de net (deh...vremuri grele) , in schimb joc constant din 2003 . Echipa cu care tine este FC Arges si este si cea cu care joc in acest moment dat. Deobicei imi place sa joc numa cu echipe din divizia a 6-a engleza insa la FM2009 este practic impoisbil sa faci ceva cu o echipa foarte foarte mica. Sper ca aici sa pot gasi cateva sfaturi bune in legatura cu noul joc care mi se pare greoi atunci cand joci cu o echipa slaba . P.S. La multi ani si numa bine in noul an ce vine !

• 1 reply
    • 1.5k views
  12. Started by mrmax,

Va salut! Deci sunt de mult printre voi si..nu mam prezentat.Ma cheama Ionut stau in Buzau..orasul tuturor posibilitatilor... ..si cel mai important JOC FM .Daca am gresit cu ceva pana acum sper sa ma iertati macar acum..de sarbatori.si cam atat.Daca mai vreti sa "aflati" altceva va spun cu cea mai mare placere. VA UREZ SARBATORI FERICITE

• 0 replies
    • 1.5k views
  13. Guest gene
    Started by Guest gene,

Va salut domnilor. Sunt din craiova si joc fm incepand cu varianta 2008. Se poate spune ca sunt incepator. Odata cu aparitia fm 2009 am cautat pe net informatii referitor la ceea ce inseamna acest joc, ce implementari s-au adus si lucruri de genul acesta. Intamplator am gasit acest site (recunosc ca aveam nevoie de un site al fm-ului pentru useri romani) si pot spune ca sunt fascinat de nivelul de dependenta creat de fm. Am citit o parte dintre posturile voastre (unele extrem de interesante, altele mai putin) si constat ca aici activeaza oameni demni de luat in considerare in ceea ce priveste opiniile lor vis-a-vis de fm. In speranta ca, odata cu trecerea timpului, voi …

• 6 replies
    • 2.5k views
  14. Started by stumakyd,

va salut

• 3 replies
    • 2.1k views
  15. Started by Patryck,

Salut! Ma cheama Patrik dar toti m-au poreclit Kryck ( nu stiu de ce ) am 16 ani,sunt din Bucuresti si sunt un mare fan al jocurilor de tip Manager.Simpatizez ca echipe de club pe Steaua,Juventus,Tottenham si Rangers(sunt un mare fan al fotbalului englez).Am jucat FIFA Manager dar jocul nu ma sadisface cu absolut nimic...asa ca m-am apucat sa joc Football Manager am inceput sa il joc din 2007...nu sunt un mare tactician cu toate ca il joc de 2 ani pot spune ca sunt inca un noob si mai am multe de invatat de aceea am venit aici,sa invat sa joc cat mai bine si sa acumulez experienta.Sper sa ma inteleg bine cu toti membrii de aici. Cu stima si respect pentru toti useri,Pa…

• 16 replies
    • 4k views
  16. Guest DJ_Ionut
    Started by Guest DJ_Ionut,

Am 17 ani, sunt din Orastie si mi-am pus in cap, sa ma apuc si eu de Football manager. Nu imi place sa trisez asa ca nu voi folosi "re-load" si alte prostii.Say goodbye

• 16 replies
    • 3.1k views
  17. Started by GOD91,

E primul meu Manager pe care il joc 2009,pana acum juca FIFA Manager. Am inceput cu FC Ploiesti Am promovat,am pierdut cupa in dauna lui dinamo. In Sezonul 2(actual) dupa 28 de etape sunt pe 8,si mai departe in CUPA. Echipa Mea arata cam asa,chiar daca nu am avut bani de transferuri:

• 1 reply
    • 1.6k views
  18. Guest caius seracin
    Started by Guest caius seracin,

Eu sunt caius, am 25 de ani, sunt casatorit, dar dependent de Manager. Joc manager de prin 98 si nu cred ca am pierdut vreo versiune pana acum. Regret CM 01-02 si variantele mai vechi si cred ca FM-urile astea noi nu se vor compara niciodata cu cele aparute inainte de 2002. Alea avea ceva special.... Totusi eu voi continua sa fiu un manager fidel... Joc Manager doar cu Rapid, CFR Timisoara, Salernitana, OFI Creta, Sunderland sau Falkirk....

• 9 replies
    • 2.2k views
  19. Started by Cantona,

Am postat pe aici si am uitat sa am prezint. Sunt Tavy,locuiesc in Constanta sunt fan al echipei locale Farul si al lui Manchester United. Inainte obisnuiam sa merg in galerie,atunci cand aveam galerie,dar din cauza celui care conducea galeria am renuntat si au renuntat foarte multi,drept dovada acum au ramas doar 50,trist. Mai merg in unele deplasari . Despre manager,primul manager care mi'a picat in mana a fost cm 03 04,dar primul manager pe care l'am jucat cu adevarat a fost fm2005. De atunci nu trece o zi fara sa ma joc macar o ora manager,asta daca nu sunt plecat,mai exista si exceptii. Cam atat despre mine . Salutare inca odata

20. Guest SorelRo
    Started by Guest SorelRo,

Salutari, Sunt nou inregistrat aici, am 30 de ani (batran rau nene) Primul FM jucat a fost de fapt CM97, dupa ce a avut un review groaznic intr-o revista de gaming locala (Level parca) am incercat sa-l joc si dupa vreo doua saptamani am reusit sa ies si din casa. Sunt Iesean insa, stramutat in Vancouver, Canada. Echipa favorita ...aici e greu, una ar fi Poli Iasi a doua ar fi Steaua '86 Ce e acum nu prea se poate numi Steaua, iar echipa favorita din FM/CM....... Wolverhampton Wanderers echipa ce atunci in 97 il avea ca mare talent pe un pusti numit Robie Keane, am inceput sa joc cu ei pe atunci si de fiecare data la o editiemai noua a jocului ma intorc la …

• 6 replies
    • 1.7k views
  21. Started by leut,

Buna seara.Sunt un jucator destul de experimentat de FM.Il joc cam de prin 2003 dar cu o pauza prelungita intre 2005-2007.Nu pot uita cat de uimit am fost cand am gasit demo-ul jocului pe un cd-u dintr-o revista sarba acum multi ani.L-am jucat si am ramas uimit.Apoi am jucat si fm-ul propriu zis dar in 2005 consideram deja jocul slab si cum nu aveam internet nu aveam mari cunostinte despre urmatoarele jocuri.Apoi am revenit la joc iar acum savurez FM 2009 care este un joc foarte bun comparativ cu celelalte managere de pe piata.Recunosc ca sunt doar un pusti de 15 ani si ca la 10 ani nu puteam sa fac mare branza prin el dar toate au un inceput.Ma consider un jucator mediu …

• 18 replies
    • 3.9k views
  22. Started by dah-nee-EL,

Buna, ma numesc Dani (86TM) si joc fm incepand din 2007 (fm 2007) - mi l-a recomandat un amic. Din pacate, nu l-am mai intalnit de atunci fiindca nu as stii ce sa-i fac: sa-i pup manutele sau sa-i dau in cap Performante in fm? Nu prea multe notabile (desi am luat tot ce era posibil), dar ma mandresc cu faptul ca nu dau reload (cum faceam la inceput, adica la fm 07) si stau cu zilele, saptamanile, lunile (hai sa nu exagerez) pana gasesc tactica potrivita echipei cu care joc. Acum am inceput fm 09, deocamdata joc cu sportul, mai incolo voi vedea ce va fi (am 14 ligi selecate in total). Avand vedere ca sunt totusi un incepator (in comparatie cu altii), acest forum …

• 10 replies
    • 2.7k views
  23. Started by Giuseppe,

Buna ziua, lume! The 'Giu' is here. Nici nu mai stiu cand m-am inregistrat pe acest forum... oricum am fost doar spectator pe aici, din cand in cand. Ah, da, se pare ca m-am inregistrat acum un an şi ceva Am zis totusi sa ma prezint si eu pana la urma, sa primesc 'botezul focului', mai ales ca am si niste intrebari. Sper sa nu se supere cineva daca le pun aici: 1. de unde se poate cumpara, in Bucuresti, FM2009? 2. s-au rezolvat intre timp problemele de activare? 3. cat de grav e 'buguit' jocul in starea sa actuala? se poate juca fara sa-ti dai cu tastatura in cap de nervi (evident cauzati de joc, nu de abilitatile de manager )?

• 8 replies
    • 2.7k views
  24. Started by avlad,

Salve, Dupa putina mea activitate pe aici, m-am gandit ca ar fi normal sa ma si prezint. Nume real : Alin Vlad, de aici si nick-ul. Contul pe fmro il am de ceva timp, cred mai mult de un an, dar "activez" numai de 2-3 luni; asta, datorita lui Mihai, de care am dat intr-un fost FML beta test GW. Am 24 de ani, din Roman si de 5 ani in Bucuresti, absolvent de Istorie si in ultimul an la ASE. Si ca sa fac ciorba si mai mare, lucrez in IT (Senior Support Technician la un antivirus, nu dau nume ca e putin posibil sa fi auzit de el). Astfel, daca aveti probleme cu diferite infectii, sunt aici pt voi. Daca e ceva la care ma pricep, lucrul ala e troubleshooting-ul. …

• 5 replies
    • 2.3k views
  25. Guest Serg1u
    Started by Guest Serg1u,

Bine v'am gasit , sunt Serg1u , am 19 ani si sunt din Piatra Neamt . Primul manager jucat a fost cm99 ...pana a aparut fm am fost un impatimit al seriei championship manager ... acum imi place mai mult fm . Printre "maretele mele performante" pot adauga : Cupa Uefa cucerita cu F.C. Botosani la fm2008 in anul 2021 contra echipei arsenal (scor 2-1) , apoi in anul 2023 am castigat Champions League , finala contra ac milan (scor 2-0) ... fm2007 Champions League cucerita k F.C. Ceahlaul in anul 2019 (nu mai tin minte exact contra cui :\ ) ... in rest ce sa va zic ... Astept cu nerabdare fm2009 (dau search din ora in ora pe torrente ) ) ... Bft all

• 7 replies
    • 2.4k views

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy