Jump to content

Coltul noilor veniti

Loc de prezentat si de socializat

1. Started by CFR1907Cluj,

Salut ! Ma numesc Adrian am 17 ani si locuiesc in Cluj-Napoca,am inceput sa joc FM din anul 2008.Eu tin de cand ma stiu cu Cfr1907Cluj si,fiindca parinti mei stau mai mult in Italia(Firenze) ACF Fiorentina este echipa mea de suflet din strainatate. Sper sa ma integrez pe acest forum si sa-mi fac cati mai multi prieteni !

2. Started by zolesma,

Salut ! Nick-ul meu e Zolesma , sunt a tot cheater-ul regele reloadurilor si castig campionatu cu orice echipa .

• 1 reply
    • 1.5k views
  3. Started by razvan281,

Salut ! Sunt Razvan , am 16 ani (sa zicem 17 ca ii fac pe 28) , sunt din Bucuresti si ca profesie...elev. Joc FM doar de doua zile dar am mai avut o experienta la Fifa Manager acum un an dar foarte scurta am jucat cam o saptamana.In schimb insa FIFA sau PES care am jucat foarte mult pana acum am jucat numai pe management. Imi place foarte mult sa fac transferuri , sa vand - sa cumpar , sa aduc jucatori noi la echipa sa fie mereu ceva nou in lot.

• 7 replies
    • 2.2k views
  4. Started by d_razvan,

Va salut pe toti si va multumesc pentru ca exista forumul. Sunt Razvan, 33 ani, Bucuresti.Pe vremuri eram pasionat de jocul Premiere Manager, cu care imi pierdeam cam tot timpul.Luam o echipa din liga 3 din Anglia si ajungeam de castigam tot ce inseamna competitie. De curand am citit pe net despre FM 2010, si mi s-a redeschis pofta de a mai juca un manager de fotbal.Nu stiam deloc cum se joaca asa ca am zis ca iau o echipa si incerc sa-l invat pe parcurs .Asa ca am luat Petrolul Ploiesti, am trecut de un sezon si am terminat pe 7, iar al doilea sezon dupa vreo 19 infrangeri consecutive m-au dat afara .Din pacate nu am gasit vreo setare ca sa setezi sa nu te concedieze la …

• 6 replies
    • 2.4k views
  5. Guest aciduzzo
    Started by Guest aciduzzo,

Tot respectul pentru inpatimitii jocurilor de tip manager!

• 1 reply
    • 1.5k views
  6. Started by adriano83,

Salutare, numele meu este Adi si sunt din Bucurestti. Am 26 de ani si joc manager de la 17....am jucat o buna perioada Championship Manager. Footbal Manager joc de cand au inclus si Liga 1 si pot spune ca e un joc super-ok! Desi joc de multi ani, nu sunt extrem de bun la jocul asta. FM10 joc de vreo saptamana si m-am indragostit de el. La 09 am renuntat din prima zi si in ultimii ani am jucat doar 08. Asadar, orice sfat cu privire la tactica si jucatori ce pot fi cumparati in primul an imi este folositor si va raman recunoscator. Trebuie sa mai precizez ca sunt un fan dinamovist si joc numai cu Dinamo. Bafta tuturor.

• 11 replies
    • 3.1k views
  7. Guest rvdboghy
    Started by Guest rvdboghy,

Ma numesc Bogdan ..... si sunt incepator in acest joc deoarece doar de vreo 3 zile m-am apucat sa joc Footbal Manager 2010. Trebuie sa recunosc ca inainte jucam Fifa Manager dar dupa ce am instalat Footbal Managerul si am inceput sa invat cate ceva despre el , mi-am dat seama ca Footbal Manager este cu mult peste Fifa Manager. Asa ca va mai spun inca odata Salutare !!!

• 2 replies
    • 1.7k views
  8. Started by GabiTobo,

Salut! Sunt nou pe aici! Imi poate explica si mie cineva cum se joaca fm10 in multiplayer, va rog?

• 2 replies
    • 1.7k views
  9. Started by oracolul din balcesti,

Pai ca sa incep cu inceputul, ciao la toata lumea, si sa nu ma luati tare din prima, hai nici dintr-a doua ca deh, sunt si eu nou p-acilea. "give the new lad a chance" AMR cateva zile si vine full 2010

10. Started by Kapena,

• 4 replies
    • 2.1k views
  11. Started by Madalyn_Smackdown,

Salut ! Ma numesc Madalin am 15 ani si sunt din Bolintin-Deal si sunt un mare fan de FM. Am inceput sa joc de cand a aparut fm2008 si acum astept cu nerabdare FM2010 ! Sper ca acest post sa nu deranjeze pe nimeni

12. Started by Zoli,

Buna prieteni, Ma cheama Zoli si sunt din Targu-Mures. Am aproape 20 ani(peste 10 zile) si sunt fan FM de vreo 5 ani.. Postez des pe forumurile FM in limba engleza, mai ales pe LosWonderkids, unde sunt si moderator. M-am decis sa ma inscriu si aici, sa vad ce fac jucatorii FM din tara mea natala :-) Bine v-am gasit!

• 4 replies
    • 2.3k views
  13. Started by AvadaniiG,

Buna tuturor si bine v-am gasit, nu stiam de acest forum pana de curand. Imi pare bine ca astfel reusesc sa gasesc alti oameni carora le place acest joc. Apropo daca sunt doritori care vor sa joace in retea ii astept cu un PM. Numai bine!

• 0 replies
    • 1.4k views
  14. Guest R0m3N0x
    Started by Guest R0m3N0x,

Salutare, cautand pe google jocuri mmorpg cu mafie, am descoperit un joc superb! Intrati si voi daca va tine! Ne intalnim in cartier! Poveste In Cartier

• 2 replies
    • 2k views
  15. Guest Henry
    Started by Guest Henry,

Salut! Stiu de mai demult de acest forum, dar acum m-am gandit sa intru mai des pe aici... Joc FM de la varianta din 2005. Aveti un forum frumos si sper sa ne intelegem cat mai bine

• 4 replies
    • 1.8k views
  16. Guest Danny
    Started by Guest Danny,

Salut sunt Danny si sper sa ne intelegem foarte bine.Am intrat in acest forum deoarece sunt un mare fan Football manager si sper sa ne ajutam reciproc.Succes tuturor cu jocul.

• 1 reply
    • 1.5k views
  17. Started by adi,

salut sunt adi, am inceput sa joc inca cm/fm de pe vremea cm 2000/2001. astazi am cautat pe net logouri pentru echipa vigor lamezia din serie c2/c italia si am dat peste acest site care mi se pare destul de bun. mai fac parte din 2-3 forumuri dedicate football manager unde am facut skinuri, tactici, tipuri de antrenamente si liste scurte dar pentru ca am citit in regulament nu vreau sa dezvalui numele acestor siteuri.voi incerca sa adaug si aici ce am acumulat de-a lungul timpului in aceasta serie de football manager si sa ne ajutam intre noi. bafta

• 3 replies
    • 1.9k views
  18. Started by b3lzebut,

Salut. Ma numesc Lucian, m-am inscris pe forum de ceva vreme, dar inca nu am apucat sa postez. Joc manager de cand eram prin liceu, ajunsesem sa cred ca singurul scop al unui calculator mai performant e sa poata rula mai multe ligi in acelasi timp. Am inceput cu Premier League manager, apoi CM, in cele din urma am ajuns si la FM. Momentan m-am cam plictisit sa tot iau echipe mari, incerc sa iau niste echipe cat mai mici si sa le duc unde nu au mai ajuns in istoria lor.

• 1 reply
    • 1.6k views
  19. Started by hadess2006,

Sunt nou pe acest site..Ma numesc Bogdan si imi place FM-ul..Am decoperit site-ul vostru dintr-o placuta intamplare.Imi place ideea voastra in legatura cu acest genial joc...Pana data viitoare cu respect, v-am salutat!!!

• 3 replies
    • 2.1k views
  20. Guest zozo.steaua
    Started by Guest zozo.steaua,

Va salut de aici din Cluj , am 13 ani , am FM 09 original si il joc cu placere .

• 4 replies
    • 1.7k views
  21. Started by Virlics,

Va salut de aici din Baia Sprie.Nu stiu daca il cunoasteti.Este situat la 10km de Baia Mare...Ma cheama Virlics Andrei am 14 ani si sunt un fan infocat al FM-ului....

• 1 reply
    • 1.6k views
  22. Guest Cozo7
    Started by Guest Cozo7,

Buna ma numesc Cosmin , sunt din Fagaras si joc FM din anul 2000.In momentul de fata joc la Real Madrid si la Steaua.Va doresc multa bafta la joc.

• 3 replies
    • 1.7k views
  23. Guest Simache
    Started by Guest Simache,

In primul rand as dori sa zic Hristos a Inviat! Ma numesc Dan am 24 de ani si sunt din Bucuresti , joc Manager din anul 2002 si momentan joc la Manchester City , stiu ca multa lume o sa zica ca joc acolo pentru bani dar nu neg nici acest lucru , dar pur si simplu imi place campionatul Angliei. Ca performate in primul an am castigat cupa UEFA si am terminat campionatul pe locul 2. O seara buna tuturor!

• 1 reply
    • 1.4k views
  24. Started by ra.du_89,

Ma numesc Radu am 19 ani si sant din Iasi. Primul Fm jucat a fost CM 03-04. Ca performante : Titlu plus seminafinala de Uefa Cup cu Steaua la Fm 2007 si in rest tot ce poti casitga la Real si Ac Milan.

• 0 replies
    • 1.4k views
  25. Started by gibinel,

Salut! Nu sunt un nou venit pe forum, dar asta este primul meu post. Citesc cu placere comentariile voastre, si m-am decis sa incep si eu sa comunic cu voi! O sa fiu mai activ de acum inainte. Sper sa ma primiti cu flori:D ( nu cu garoafe,si doar in numar impar:P)

• 4 replies
    • 2.1k views

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy