Jump to content

Coltul noilor veniti

Loc de prezentat si de socializat

1. Started by Mihai,

Am observat ca in ultimele zile s-au inregistrat foarte multi useri (evident e valul de inregistrari cauzat de aparitia FM 2009). Doua lucruri importante de stiut pentru cei care nu au cont pe forum. 1) Dupa inregistrare veti primi un link de activare pe mail. De aceea, verificati-va mailul folosit la inregistrare in termen de 5-10 minute de la inregistrare. Mailul de activare poate sa intre si in folderul de spam/bulk. In cazul in care nu v-ati activat contul in termen de 48 de ore, contul este sters automat. 2) Folositi o adresa de email valida, de genul yahoo.com, gmail.com sau de pe domenii personalizate. SI VERIFICATI CA ADRESA DE MAIL ESTE FUNCTIONALA. C…

• 0 replies
    • 3.2k views
  2. Started by imsoleet,

Salut, ma cheama Alex. Nou venit nu prea sunt, am cont de ceva vreme, doar sa urmaresc activitatea. Am decis sa ma prezit, iar implicit sa deschid si un topic sa imi prezint cariera. Sper sa ne intelegem bine.

• 4 replies
    • 2.7k views
  3. Started by crishhh,

Ma numesc Cristi , am 16 ani si sunt din Bucuresti. Sunt un impatimit al jocului FM , si sper sa ne intelegem bine

• 9 replies
    • 2.4k views
  4. Started by samir88,

as dori sa stiu daca este liga 1 pt android fmh 2014 ?!?!?!

• 5 replies
    • 3.1k views
  5. Started by Maltu,

Salut, Ma numesc Marian, am 28 de ani si sunt din Bucuresti. Joc FM din 2006 (aproximativ, nu mai tin minte exact) an de an si am cochetat si putin cu Premier Manager 99. Am achizitionat FM 14 de curand si am inceput o cariera cu "start unemployed" (mi se pare mult mai interesant si mai dificil). Cine doreste sa facem schimb de experienta in FM, sau sa discute despre orice alt subiect legat de fotbal, ma poate contacta. Bafta la antrenorat!

• 9 replies
    • 2.8k views
  6. Started by Maximo27,

Bine v-am gasit andi e numele meu si sper sa imi gasesc jumatatea aici...am nimerit bine? )... Glumesc, sunt un impatimit FM... si sper ca cineva sa posteze aici sa ma ia la misto si sa imi raspunda ironic ca nu am ce sa caut pe aici ) sau poate sa ma primeasca cu bratele deschise?! Nu cred... Deja am aberat prea mult... ne "vedem" pe forum.Am de gand sa stau pe aici

• 2 replies
    • 2.1k views
  7. Started by bogdan inter,

Salut la toti Ma numesc Bogdan si sunt nou aici. Momentan stau in Italia si sunt nebun dupa Football Manager

• 5 replies
    • 2.1k views
  8. Started by chrisybvbassa,

Salut Dupa cum vedeti am contul din 2009 deci nu-s chiar nou pe aici, nu sustin pirateria mai ales in cazul Fm-ului,in cazul asta as dori sa-mi da-ti si mie un site de unde pot comanda Fm 13 avand cel mai mic pret posibil Multumesc!

9. Started by COBRA_5,

Va rog daca ma puteti ajuta cu inregistrarea jucatorilor(lotului) stelei pt euro cup. Am creat joc si cu prima versiune si cu cea cu update dar nu am reusit sa trec de etapa inregistrarii lotului, adica in iulie 2012, din cauza ca nu am destui jucatori crescuti de club, am doar 1...si nu am vandut si nici imprumutat nici un jucator...am imprumutati dinainte de a incepe jocul cativa dar nu ii pot rechema la lot...Cum as putea sa procedez?...Merci si spor

• 3 replies
    • 2.2k views
  10. Started by keff,

Salut si bine v-am gasit ! Sunt Ionut,am 25 de ani,sunt din Ploiesti si sunt un impatimit al acestui joc !

• 4 replies
    • 2.1k views
  11. Started by Dani,

Salut, numele meu este Dan sunt din Bucuresti, joc de mult timp fotball manager inca de pe vremea la Championship exceptand cateva editii. Ma consider un amator si sper sa mai invat cate ceva de pe acest forum. Am vazut ca se poate cumpara jocul original de aici dar din pacate am un PC vechi 2000 xp cu 1 G ram si nu cred ca FM 2013 o sa-mi mearga. Cu siguranta dupa ce imi voi achizitiona un calculator o sa fac si o cerere pentru cd-ul original.

• 13 replies
    • 4.3k views
  12. Started by 1mihaita1,

salut, ma cheama Mihai si sunt dependent de Football Manager! am 21 de ani, din Buzau, in timpul facultatii stau in Bucuresti fac grafice (mai exact player faces) pentru Exclusive 10 si ma bucur ca exista o comunitate destul de compacta a jucatorilor de FM in Romania, fiind un joc ce se adreseaza unui cerc restrans si mi-as permite sa zic si select. as vrea sa ne intelegem bine pentru ca avem pasiuni similare! numai bine!

• 1 reply
    • 2.2k views
  13. Started by VGEOR,

Salut! Am reinceput sa ma joc FM 11 dupa o pauza de cateva luni. Acum am intampinat aceiasi problema pe care am intampinat-o si inainte sa ma las de joc, prima parte a turului o joc foarte bine, data trecuta am castigat cu Udinese toate derbiurile Italiei, iar acum cu Universitatea Craiova, dupa 9 etape eram pe locul 2. Dar pe finalul turului moralul jucatorilor scade si randamentul lor. Nu mai joaca la fel ca in primele meciuri, conditia fizica este cat se poate de buna la fiecare. Intr-adevar, de data aceasta am pierdut un jucator important la mijlocul terenului, Dorel Stoica, dar am comis-o de prea multe ori. Acum moralul jucatorilor este poor si very-poor si am luat b…

• 3 replies
    • 1.9k views
  14. Started by hflorin,

Salut. Ma numesc Hangu Florin, am 22 si sunt fan fifa manager , il joc din 2005 insa abia acum vreo 3 ani sa spun asa mi-am dat seama ca defapt pot face MULT MAI MULT decat o simpla tactica si sa-mi iau bataie intr-una... adica sunt sblab tactician. Il joc din fun si sincer sa zic.. e interesant sa vad cum altcineva (jocul in sine) controleaza jucatori nu eu (gen fifa - unde il joc si pe ala din plin) ... Acum joc fm12 , am deja o cariera de.. 11ani jumate. Ce nu imi place la fm este faptul ca la informatii nu pot sa mai adaug nimic.. gen ce persoane imi plac, ce jucatori, ce echipe ca poate imi plac 5 nu doar 1.. si tot asa..adica ma uit la pep guardiola in pro…

• 3 replies
    • 1.9k views
  15. Started by costelio,

Salut. Am intrat pe acest forum cautand un concurs de FM 2011. Exista asa ceva? a existat vreodata asa ceva? Daca nu , ma gandesc sa organizez eu unul. Ceva pareri?

• 19 replies
    • 3.7k views
  16. Guest irafa
    Started by Guest irafa,

Rafa ma numesc. Sunt din Arad. 21 de ani daca chiar conteaza si varsta Cat despre FM...am inceput cu CM01 si cu el am continuat pana s-a lansat FM05. In momentul in care FM 08 pot spune ca mi-am vandut sufletul ) si tind sa cred ca nu sunt singurul. Marea greseala pe care am facut-o a fost ca nu m-am interesat indeajuns de mult de esenta jocului (tactica-finante zic eu) .. am preluat o echipa cu reputatie continentala sau chiar worldwide uneori si la fiecare meci ca un noob ce eram Actions --> Go on Holiday --> Return from Holiday in 1 day. Da stiu criticati-ma..injurati-ma..vina mea recunosc..nu asa se joaca Football Manager. Asta pana cand am dat de FM 12. Si …

• 6 replies
    • 2.2k views
  17. Started by sunny89,

Salut , Ma cheama Madalin sunt din Bucuresti si de cateva zile am descoperit FM , pana acuma am jucat doar Ffifa Manager care a fost destul de ok dar am vazut ca tot mai multi jucatori l-au lasat in urma si au trecut la FM asa ca mi-am luat inima in dinti si incerc sa fac si eu pasul asta . La prima vedere este destul de ok , foarte detaliat si fata de Fifa manager imi place ca are un meniu mai simplu si frumos asezat . Ce nu imi place la el este cum imi arata squad-ul si la tactics adica cred ca era mai ok daca ii evidentia intr-un fel pe cei 11 care sunt in teren sau rezervele . Iar cand imi arata jucatorii mi-ar placea sa imi arate o nota (level ) generala a jucato…

• 2 replies
    • 1.8k views
  18. Started by Blancone,

Buna, ma numesc Blancone, am 20 de ani si sunt din Timisoara. Ca majoritatea timisorenilor o sustin pe Poli. Joc FM din 2005

• 1 reply
    • 1.7k views
  19. Started by StefanStefan,

Salut,ma numesc Stefan si sunt din Targu-Neamt. Joc de 2 ani Fm 2008 (mi s-a parut cel mai frumos pana la 2012) iar de cateva saptamani m-am apucat de FM 2012. Am inceput de curand o cariera cu Gaz Metan, o sa postez un mic inceput din story-ul meu mai incolo,am observat ca aveti un topic special.

20. Started by Spadan,

Salut, Sunt nou pe forum, dar un vechi jucator inca din vremea Premier manager, USM sau CM 00/01, CM01/02. Chiar am facut si research prin 2005 parca pentru CSM Rm Sarat. Oricum, forumul l-am mai urmarit, dar fara sa fiu inregistrat. Poate unii ma stiu si din managerele online (Hattrick, handballmania, rugbymania, setup, teamhb, dugout) unde am userul Rector. Succes tuturor si sper sa schimbam experiente, pareri si idei interesante despre cel mai tare joc ever. Numai respect.

• 0 replies
    • 1.5k views
  21. Started by Senton,

Salutare tuturor! Ma cheama Senton, am 20 de ani si traiesc in Suedia. Sunt aicea pt. ca am ceva in comun cu restu membrilor de pe site, imi place fotbalul si managementul. Echipele mele favorite de fotbal sunt: FC Barcelona, Steaua Bucuresti si Manchester City <3 ^^ O prima intrebare Cum fac sa joc FM2012 online intr-un championship si cum decurge acest joc? As vrea sa joc de exemplu in Divizia I Romania si cu echipe romanesti autentice. Am descarcat patchul si l-am dezarhivat unde trebuie. Astept raspuns si imi pare bine de cunostinta!

• 17 replies
    • 3.9k views
  22. Started by Trolling Stones,

Buna, sunt Radu din Timisoara si dupa ce joc de la Fm 2007 incoace acest simulator, m-am decis sa imi fac in sfarsit cont pe acest forum. Echipa mea favorita este Poli Timisoara, dar in acest moment din Liga 1 tin cu Rapid Bucuresti( echipa cu care tinusem si cand eram mai mic). In acest moment am o salvare pe Fm 12 cu Timisoara, dar sunt in 2024 si jocul este plin de regeni( normal de altfel in anul acela). Mie mi se pare jocul destul de sec doar cu regeni, dar este doar parerea mea. In cariera mea la Timisoara am luat 6 cupe, 3 titluri, 4 supercupe si o Cupa Uefa( Europa League, ca sa fiu la moda). P.S. Ca orice nou venit, vreau sa cer un sfat. Screenshoturi…

23. Started by blackball,

Va salut pe toti! Lorin este numele meu sunt din C-lung , Arges O prima intrebare, ca de la un nou venit: Cum fac sa imi apara in joc emblemele, pozele si kit-urile de joc? Football Manager joc pt prima oara.....

• 2 replies
    • 1.7k views
  24. Started by SpeedyGoat,

Bună tuturor! Poate unii mă cunoașteți de pe alte forumuri (poate că Fifa Univers) Sunt în clasa a 9-a, și am jucat Football Manager 2010 + 2011! Sper că ne vom înțelege bine

• 0 replies
    • 1.8k views
  25. Started by raduu,

Salut sunt Radu,din Bucuresti am ceva experienta in jocurile de tip manager.Sunt bucuros ca fac parte din aceasta comunitate. Daca e cineva care vrea sa jucam online radu.braescu ym. (imi cer scuze daca sunt offtopic cu asta,rog un admin sa editeze postul daca e nevoie) Numai bine!

• 0 replies
    • 1.7k views

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy